Ετικέτες

22.11.16

Προκλήσεις και ειρωνείες κατά της Ελλάδας από τον Αλβανό πρωθυπουργό – Επαναφέρει το τσάμικο!

Προκλήσεις και ειρωνείες κατά της Ελλάδας από τον Αλβανό πρωθυπουργό – Επαναφέρει το τσάμικο!

Σχόλιο: Ο πορτοφολάς Ράμα σε μεγάλα κέφια!!!

Αλβανία: Εντι Ράμα: "Σταθερή γραμμή της εξωτερικής μας πολιτικής, η στρατηγική εταιρική σχέση με την Ελλάδα". «Οι γείτονές μας είχαν μάθει, εδώ στα Τίρανα, με υπάκουους συνομιλητές, όμως εμείς δεν έχουμε την πρόθεση να παραμείνουμε σιωπηλοί» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Αλβανικής Διασποράς στα Τίρανα.

Η ιστορία για τα δάκρυα της Παναγίας


t_207_207_16774082_00_images_dakry-tis-panagias_dakry-tis-panagias-1.jpg


Το βασικό  εργόχειρο στην Ιερά Μονή της Παναγίας Γοργοεπηκόου, είναι η κατασκευή του αγιορείτικου κομπολογιού “Δάκρυα της Παναγίας”.
Η παράδοση αναφέρει πως το φυτό αυτό φύτρωσε κάτω από τον σταυρό του Χριστού από τα δάκρυα της Παναγίας, που έπεφταν στη γη.

Ας παραδειγματιστούμε από την Παναγία μας


Αποτέλεσμα εικόνας για παναγια παραδειγμα


Νοέμβριος 2016, αν λέγαμε αυτήν  την ημερομηνία σε κάποιον από τους παλιούς μας αδελφούς θα μας έλεγε πως τότε όλα θα έχουν εξελιχθεί και ο άνθρωπος θα προοδεύσει μαζί με την επιστήμη.

Αποφασίζουν και διατάζουν: Οι δανειστές έδωσαν στους Έλληνες υπουργούς το σχέδιο συμφωνίας

Η υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου φθάνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για συνάντηση με τους επικεφαλής των θεσμών, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Σχόλιο: Αν δεν τους πετάξουμε άμεσα με τις κλωτσιές από εκεί που ήρθανε τότε........

Επιδόθηκε στην κυβέρνηση από τους εκπροσώπους των θεσμών το σχέδιο συμφωνίας και σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου οικονομικών, υπάρχουν ορισμένα ανοικτά ζητήματα, στα οποία συνεχίζονται οι τεχνικές διαπραγματεύσεις.