Ετικέτες

8.11.22

Αιτήματα προσευχής 08/11/22

 

[τελευταία ενημέρωση: 08/11/22, 12:10]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


08/11


Υπέρ θείας βοηθείας

Χρήστου και Χαραλαμπίας: περνούν κορωνοϊό στο σπίτι. Ο Χρήστος είναι λίγο χειρότερα και θα κάνει σε λίγο ακτινογραφία. Ας ευχόμαστε! 

Παναγιώτας: είναι μέλος της ομάδας ψαλτηρίου μας. Έκανε ένα χειρουργείο πριν λίγες μέρες. Δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση ακόμα.

Υπέρ αναπαύσεως:

Άννας: Πρόκειται για την 29χρονη ιατρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν λίγες μέρες. Ο Θεός ας την αναπαύει και ας δίνει δύναμη στους δικούς της.

Ας ευχόμαστε και για τον οδηγό ταξί (πάνω στον οποίο έπεσε το όχημα της Άννας) να ξεπεράσει τα τραύματά του και να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση του. Δεν γνωρίζω το όνομά του. Αν κάποιος το ξέρει ας μας ενημερώσει. 

Καλλιόπης: είχε καρκίνο στήθους και την είχαμε σε προσευχή. Τελικά κοιμήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα. Ας ευχόμαστε ο Θεός να την αναπαύει.