Ετικέτες

4.8.18

Διαμαρτυρία ιστολογίου agiapisti.blogspot.com προς το συγκρότημα Iron Maiden για τη βεβήλωση του Τιμίου Σταυρού.Αγαπητά μέλη  του συγκροτήματος Iron Maiden,

Είμαστε οι διαχειριστές ενός ελληνικού ιστολογίου στο Διαδίκτυο το όνομα του οποίου μεταφράζεται στα Αγγλικά ως "Για την Ιερή Πίστη του Χριστού" (* 1). Εστιάζουμε σε θέματα που έχουν σχέση με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη (* 2), την επικρατούσα Θρησκεία στη Χώρα της Ελλάδας.

Σας γράφουμε γιατί έχουμε απογοητευτεί από ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην πρόσφατη συναυλία σας στην Αθήνα στις 20 Ιουλίου 2018. Όπως φαίνεται στο βίντεο του παρακάτω συνδέσμου, ο τραγουδιστής σας κρατούσε έναν Σταυρό τον οποίο έριξε μακριά μια κίνηση που έδειξε απόλυτη περιφρόνηση!

«Υποπτες κινήσεις» για επίθεση αναρχικών για την τραγωδία στο Μάτι, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.


Δείγματα προεργασίας για επίθεση αντιεξουσιαστών σε «στόχους» που σχετίζονται με την φονική πυρκαγιά στην Ραφήνα, φαίνεται να διαθέτει τα τελευταία 24ωρα η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί έχουν εντοπίσει «ύποπτες» κινήσεις γύρω από εγκαταστάσεις φορέων (Περιφέρεια, Δήμους, Πυροσβεστική κλπ.) που έχουν άμεση σχέση με τον πύρινο όλεθρο στο Μάτι. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν επίθεση του «Ρουβίκωνα» σε κάποιον ευάλωτο στόχο που αφορά το πολύνεκρο, δραματικό συμβάν όπως είχε συμβεί με την επίθεση -στις 27 Νοεμβρίου 2017- με βαριοπούλες στα γραφεία της Περιφέρεια Αττικής με αφορμή την φονική πλημμύρα στην Μάνδρα.

Αποστολικό ανάγνωσμα Κυριακής Ι΄ Ματθαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για προσωποληψία
Α΄ Κορ. δ΄ 9-16

Ευαγγελική περικοπή Κυριακής Ι΄ Ματθαίου


...τοτο δ τ γνος οκ κπορεεται 
ε μ ν προσευχ κα νηστείᾳ. 


ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΙΖ´ 14 - 23

Κυριακή Ι΄ Ματθαίου: ακολουθία όρθρου, μουσικά κ.α.Κυριακή Ι´ Ματθαίου


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την ακολουθία του όρθρου, μουσικά κ.α. για την Κυριακή Ι΄ Ματθαίου (5/8/2018):

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για σύζυγοι

  1. Μην κάνετε τον δάσκαλο στον σύντροφό σας. Ο καλύτερος τρόπος να τον διδάξετε είναι να τον κάνετε ευτυχισμένο.

Αποστολικό και Ευαγγελικό Ανάγνωσμα Μυστηρίου του γάμου

Αποτέλεσμα εικόνας για Απόστολος και ευαγγέλιο

Αποστολικό Ανάγνωσμα
 Πρς φεσίους πιστολς Παύλου τ νάγνωσμα (Κεφ. ε 20-33)

Υπάρχουν οι δυνατοί άνθρωποι...


Υπάρχουν οι δυνατοί άνθρωποι.Που είναι σκέτη φωτιά και φλόγα η ψυχή τους.
Όρθιοι πάντα.Όσα βέλη κι αν τους χτυπούν.Απτόητοι.

Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης: «Εγωϊσμός, ίσως η πιο φονική αρρώστια»


Συνήθως φοβόμαστε αυτά που φοβούνται και οι άλλοι γύρω μας ή αυτά που μας λένε κάποιοι ειδικοί ότι πρέπει να φοβόμαστε: τους σεισμούς, τις πυρκαγιές, την ανεργία, τον καρκίνο, το AIDS, τη νόσο των τρελών αγελάδων, και ό,τι άλλο καινούριο μπορεί να προκύψει στις μέρες μας. Φυλαγόμαστε και καλά κάνουμε.

Παγκόσμιος τρόμος από το νέο θανατηφόρο παιχνίδι «Momo» - Νεκρή μια 12χρονη (vid+pics)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από την εμφάνιση ενός νέου θανατηφόρου «παιχνιδιού» στο Διαδίκτυο, το οποίο θεωρείται εξίσου επικίνδυνο με την «Μπλε Φάλαινα» που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 100 παιδιά παγκοσμίως.