Ετικέτες

23.9.22

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

                                  

Μην ξεχνάτε ότι παιρνούμε δύσκολους καιρούς και χρειάζεται πολλή προσευχή. Να θυμάστε την μεγάλη ανάγκη που έχει ο κόσμος σήμερα και την μεγάλη απαίτηση που έχει ο Θεός από μας για προσευχή. Να εύχεστε για την γενική εξωφρενική κατάσταση όλου του κόσμου, να λυπηθεί ο Χριστός τα πλάσματά Του, γιατί βαδίζουν στην καταστροφή.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΚΡΟΣΤΑΝΔΗΣ: Υπερηφάνεια




Η εμφάνιση της σατανικής υπερηφάνειας στους ανθρώπους

Η υπερηφάνεια συνηθέστατα κάνει την εμφάνισή της στον άνθρωπο με τον εξής τρόπο: Ο άνθρωπος που δέχτηκε τη μόλυνσή της, εξισώνει με τον εαυτό του τους πάντες ή τουλάχιστον πολλούς ανωτέρους ή μεγαλύτερούς του στην ηλικία, την εξουσία ή τις ικανότητες, και δεν ανέχεται να βρίσκεται χαμηλότερά τους.

Αιτήματα προσευχής 23/9/22

 

[τελευταία ενημέρωση: 23/9/22, 11:42]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


23/09


Υπέρ θείας βοηθείας

Ιωάννου: παρουσίασε πνευμονία κατά πάσα πιθανότητα λόγω μικροβιακής λοίμωξης από κλιματιστικό.

Ευφροσύνης: πάσχει από λέμφωμα και θα κάνει επέμβαση.

Παναγιώτου: παρουσιάζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συμεών: 6 ετών κινδυνεύει από μόλυνση που θεραπεύεται δύσκολα.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!


Εκτοξεύτηκε στο 16 % ο μέσος όρος της υπερβάλλουσας θνησιμότητας στην ΕΕ! Τρίτη η Ελλάδα με 31 %!

 


Η υπερβάλλουσα γενική θνησιμότητα εντός της ΕΕ σκαρφάλωσε στο 16 % κατά τον Ιούλιο του 2022 ενώ το αντίστοιχο ποσοστό κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2022 ήταν στο 7%! Πρόκειται για το υψηλότερο μέχρι τώρα ποσοστό εντός του 2022 και μεταφράζεται σε 53.000 πρόσθετους θανάτους κατά τον Ιούλιο σε σχέση με τον μέσο όρο των ετών 2016-2019!

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

                            

Τα μυστήρια του Θεού
Με ρωτούν:
Γιατί πέθανε το παιδί μου;
Γιατί βρίσκομαι στο κρεβάτι με πόνους;
Γιατί έχω αποτυχημένο γάμο;
Γιατί έμεινα χωρίς εργασία;
Γιατί τόσες συνεχής δοκιμασίες σε μένα;
Γιατί…Γιατί…Γιατί….

                                   

Αγίου Νεκταρίου
Να έχετε εμπιστοσύνη στον Αγαθό, στον Ισχυρό, στον Ζώντα Θεό και Εκείνος θα σας απελευθερώσει από τις δυσκολίες και θα σας αναζωογονήσει.

Με την ταπεινοφροσύνη καταστρέφονται όλες οι παγίδες του διαβόλου



Είπε κάποιος από τους Γέροντες: «Πάνω απ’ όλα έχουμε ανάγκη από την ταπεινοφροσύνη και να είμαστε έτοιμοι, σε κάθε λόγο που ακούμε, να λέμε “Συγχώρεσέ με”. Γιατί με την ταπεινοφροσύνη καταστρέφονται όλες οι παγίδες του εχθρού και αντιπάλου».