Ετικέτες

24.8.22

Ἀνώμαλες καταστάσεις καί ἄθεσμες βαπτίσεις στήν αὐλή τῆς Ἐκκλησίας. Μέρος Α


π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Υπογράφουμε: ΟΧΙ στην ηλεκτρονική σκλαβιά


Αιτήματα προσευχής 24/8/22

 

[τελευταία ενημέρωση: 24/08/22, 11:30]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;24/08


Υπέρ θείας βοηθείας

Ευαγγελίας: 15 ετών εδώ και 3 μήνες νοσηλεύεται. Κινδύνεψε σοβαρά λόγω αυτοάνοσης εγκεφαλίτιδας. Η κατάσταση της συνεχώς βελτιώνεται. Ας ελπίσουμε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε κατάσταση αρκετά καλή ώστε να ξεφύγει εντελώς τον κίνδυνο και να επιστρέψει στο σχολείο που σε λίγο καιρό ξεκινά.

Iωάννου: είχε καρκίνο στον προστάτη και δεν το αντιλήφθηκε έγκαιρα με αποτέλεσμα να του κάνει μετάσταση στα κόκκαλα. Δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία του, αλλά εκκλησιάζεται και είναι κοντά στον Θεό. Ας ευχόμαστε τα καλά και συμφέροντα. (Θα ζητήσω ενημέρωση, διότι το αίτημα είναι 10 ημερών.)

Βασιλείου: έχει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα
Υπέρ αναπαύσεως

Μαρίας: ήταν η μητέρα φίλου και μέλους της ομάδας ψαλτηρίου μας. Ο Θεός ας την αναπαύει και ας δίνει δύναμη στους δικούς της.