Ετικέτες

11.1.19

ΕΚΤΑΚΤΟ!! «Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου

vasilinos.wordpress.com
Γνωστός πρώην βουλευτής της Ν.Δ. (επί 11 χρόνια), ο οποίος από τον Ιούλιο 2001 υπηρέτησε την Ν.Δ. από τη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Εθνικής Οικονομίας και συμμετείχε ως τακτικό μέλος στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, που έχει διδάξει στα πανεπιστήμια University of Illinois, Roosevelt University, De Paul University, Southeastern University, European University,… (και σήμερα συμμετέχει σε μία υπό σύσταση εθνικο-πατριωτική κίνηση), αυτός λοιπόν, δημοσίως από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι «χαρισματούχος και φωτισμένος Γέροντας, του οποίου ο λόγος δεν επιδέχεται παραμικρή αμφιβολία και συζήτηση», του ανακοίνωσε ότι: «Ο κοιμώμενος βασιλιάς Ιωάννης ήδη σηκώθηκε, είναι σε άριστη κατάσταση και ετοιμάζεται να εκτελέσει τις εντολές του Θεού»!! (είναι ο… γνωστός βασιλιάς Ιωάννης Βατάτζης, που εδώ και 60 χρόνια… «βγάζει χιλιοστό, χιλιοστό το σπαθί από την θήκη του»)!

«Καλά δεν είδατε, δεν ακούσατε; Ο Άγιος με έσπρωξε και μου είπε: «Πώς εσύ, αιρετική, με πλησιάζεις;»

Αποτέλεσμα εικόνας για οσιος παταπιος λουτρακι

Μεταστροφή «καθολικής» που εζήτησε μόνη να λάβει το Ορθόδοξο Βάπτισμα, έπειτα από απώθηση και έλεγχο του Οσίου, καθώς πλησίαζε να προσκυνήσει την ι. Λάρνακα.

~ Το θαύμα τούτο (αυτό το αποκαλύπτουμε εδώ ως επίκαιρο) υπήρξε η αφορμή της μη αρνήσεως αρχικά και τελικά να δεχθούμε την επιμέλεια της παρούσης εκδόσεως, όταν εντελώς απροσδόκητα μας ζητήθηκε μια εκδοτικής και τυπογραφικής φύσεως συμβουλή για την έκδοση της Ι. Ακολουθίας του Οσίου.

Σκόπια: Γυναίκα βουλευτής ζήτησε υπουργική θέση για να ψηφίσει την αλλαγή του ονόματος


Σκόπια.
Γυναίκα βουλευτής που αποτελεί μέρος του κυβερνητικού συνασπισμού προσπάθησε να διαπραγματευθεί με υπουργική θέση, την ψήφο της, για τις συνταγματικές αλλαγές.

Θεραπεία της ψυχής με την υπακοή

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεραπεία της ψυχής με την υπακοή
*Ένα καταπληκτικό κείμενο του π. Συμεών Κραγιόπουλου, που αξίζει να το διαβάσει ο κάθε Χριστιανός και μας δείχνει τον δρόμο για την θεραπεία της ψυχής..

Ποια γλώσσα μιλάτε στο σπιτικό σας;


Το σπιτικό λειτουργεί «άψογα». Όλα είναι τακτοποιημένα. Κάθε τι στη θέση του καθαρό και περιποιημένο κι ό,τι χρειαστεί στην ώρα του καμωμένο. Όλα είναι «άψογα», αλλά κρύα και βουβά.

Θράσος Μέρκελ για αποζημιώσεις- Σκόπια


Η καγκελάριος θέλει να «παγώσουν» το πόρισμα και οι διεκδικήσεις

■ Ερχεται σήμερα στην Αθήνα με κρυφή ατζέντα, που θα την καλύψει με «μπράβο» στους Ελληνες

■ Περιφρούρηση από 2.000 αστυνομικούς
Με «κρυφή» ατζέντα να αποτρέψει την ελληνική πλευρά από τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, ύψους άνω των 300 δισ. ευρώ, καταφθάνει το απόγευμα στην Αθήνα η Ανγκελα Μέρκελ, έχοντας θεωρητικά σε πρώτο πλάνο ως στόχο να κατευνάσει τις σφοδρές αντιδράσεις που καταγράφονται στο εγχώριο πολιτικό σύστημα αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ…


Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην τελετή βραβείων Πολιτισμού και Τουρισμού, είπε πως ¨Τα έθνη ενίοτε, με έργα μουσικής, φιλολογίας και σινεμά κερδίζουν επιτυχίες που δεν μπορούν να κερδηθούν με την διπλωματία, με την στρατιωτική ισχύ και με την οικονομική δύναμη¨.

Θά βρεθεῖ ἄραγε ἕνας Νέος Ἅγιος Δαμασκηνός Στουδίτης γιά νά βάλλει τά πράγματα στήν θέση τους στήν πολύπαθη Οὐκρανία;

La nouvelle « Église orthodoxe autocéphale d’Ukraine » et l’Église gréco-catholique d’Ukraine conviennent d’élaborer une feuille de route de coopération
Προαναγγελίες συνεργασιν καί συμφωνιν προβάλλονται στά διεθν ΜΜΕ νάμεσα στόν προκαθήμενο τς ''νέας Οκρανικς κκλησίας'' (νωπή εναι κόμα πογραφή το Φαναρίου) καί τόν προϊστάμενο τν Ονιτν τς Οκρανίας...!!! [δεςhttps://orthodoxie.com]
Θά βρεθε ραγε νας Νέος γιος Δαμασκηνός (Στουδίτης, πίσκοπος Λητς καί Ρεντίνης), γιά νά βάλλει τά πράγματα στήν θέση τους στήν πολύπαθη Οκρανία (Μικρά Ρωσσία); 

Ειδική αποστολή στην Ουκρανία
(Στα χρόνια της δουλείας, αλλά επίκαιρη όσο ποτέ...)

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ