Ετικέτες

24.11.15

Xτύπησε με το αυτοκίνητο η Κλειώ... στην εντατική μεταξύ ζωής & θανάτου..Τώρα!!!



Πριν λίγη ώρα μάθαμε από τον αδελφό μας,
τον Αντώνη, πως χτύπησε με το αυτοκίνητο η Κλειώ... 
(35 ετών, μανούλα 2 παιδιών...)

Σε αυχένα, κεφάλι κλπ.

Βρίσκεται στην εντατική
μεταξύ ζωής & θανάτου...
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Τώρα!!!

ΑΝΕΜΟI «ΤΡΕΛΟΥ» ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

φοτο συνορα


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε...

...αλλά αυτό θα είναι
η καταστροφή τους.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΟ

 

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Διαβάστε την παρακάτω σύντομη, αλλά πολύ διδακτική ιστορία και μην ξεχνάμε ότι ο Θεός είναι φως (όπως ομολογούμε στο σύμβολο της Πίστεως), αλλά και φωτιά για τους ανάξιους, όπως διαβάζουμε και στην ακολουθία της θείας μεταλήψεως:

Ἰδού, βαδίζω πρὸς θείαν κοινωνίαν·
Πλαστουργέ, μὴ φλέξῃς με τῇ μετουσίᾳ·
πῦρ γὰρ ὑπάρχεις τοὺς ἀναξίους φλέγον.
ἀλλ᾿ οὖν κάθαρον ἐκ πάσης με κηλῖδος.

Διδακτική ιστορία

Ένας βασιλιάς κάλεσε όλους τους λόγιους για να του δείξουν τον Θεό:

«Σας κάλεσα εδώ, εσάς τους επιστήμονες της αυτοκρατορίας μου για να μου Τον δείξετε, εγώ θέλω να δω τον Θεό . Αν δε μου Τον δείξετε θα σας κόψω το κεφάλι.»

Πούτιν: Πισώπλατη μαχαιριά από συνεργούς τρομοκρατών η κατάρριψη του μαχητικού (βίντεο!)


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου. Ο Βλαδίμηρος είναι ήρεμος και πολύ προσεχτικός σε αυτά που λέει. Δυστυχώς, το βίντεο δεν έχει υπότιτλους, αλλά θα μείνω στο ότι τονίζει ότι πρόκειται για πισώπλατη μαχαιριά προς τη Ρωσία (αφού όλοι οι μεγάλοι είχαν συμφωνήσει ότι θα πολεμήσουν την τρομοκρατία) κι επίσης ανέφερε (ελεύθερη μετάφραση από μνήμης): "Δεν ξέρω ποιον συμφέρει αυτή η εξέλιξη, πάντως σίγουρα δεν είναι προς το συμφέρον της Ρωσίας!"

Αναμένονται εξελίξεις μετά από αυτό. Η αρκούδα ετοιμάζει τα νύχια της...



Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το θερμό επεισόδιο στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας, με την κατάρριψη ρωσικού Su-24.

Για χάρη σου θα σωθούν όλοι οι άλλοι


Φθινόπωρο ήταν. Το καράβι ταξίδευε αμέριμνα στο πέλαγος. Διακόσιοι εβδομήντα έξι οι επιβάτες. Ρωμαίοι στρατιώτες, ναυτικοί και φυλακισμένοι κατάδικοι.

Χειμώνας πλησίαζε, μα το καράβι έπρεπε να φθάσει στον προορισμό του. Ξάφνου κάπου κοντά στην Κρήτη ξέσπασε άνεμος μανιασμένος και άγριος, ο λεγόμενος «Ευροκλύδων». Το πλοίο άρχισε να παρασύρεται μέσα στην κοσμοχαλασιά.

Τουρκικά F-16 κατέρριψαν Ρωσικό αεροσκάφος SU-24



Ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος τύπου Su24 που πετούσε κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία καταρρίφθηκε νωρίτερα από ένα ζευγάρι τουρκικών μαχητικών τύπου F16. Το περιστατικό μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα τηλεοπτικού δικτύου και από εκείνη τη στιγμή η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Εγγραφο-βόμβα:Καταργούν το μάθημα των Θρησκευτικών

Εγγραφο-βόμβα:Καταργούν το μάθημα των Θρησκευτικών - Ποιούς Ιεράρχες επικαλείται ο Ν. Φίλης

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία της δευτερόβαθμιας εκπαίδευσης.

Η Προσευχή απομακρύνει τα πονηρά πνεύματα

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχη

Πηγαίνοντας μια Κυριακή στην Εκκλησία της σκήτης ο Αββάς Μακάριος, πού είχε χάρισμα από τον Θεό να διακρίνει με τα μάτια της ψυχής, όσα οι άλλοι δεν έβλεπαν με τα σωματικά τους μάτια, είδε την καλύβα κάποιου Μοναχού τριγυρισμένη από πονηρά πνεύματα. Πολλά είχαν τη μορφή παιδιών, πού έκαναν κάθε λογής αταξία. Άλλα έμοιαζαν με άσεμνες γυναίκες. Χόρευαν, πηδούσαν κι έκαναν διάφορα ανόητα καμώματα...