Ετικέτες

1.5.20

Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό για πάντα: όλα θα έρθουν στο φως, και θα λάβουν την δικαία ανταπόδοσή τους

 
Είναι γνωστός ο ινδικός μύθος με τους τυφλούς και τον ελέφαντα (έχω αναφέρει ξανά την ιστορία αυτή).

Μια ομάδα τυφλών άκουσαν ότι ήρθε στην πόλη τους ένας ελέφαντας. Μη ξέροντας τι ακριβώς είναι το ζώο αυτό, αποφάσισαν να το διαπιστώσουν με την ευαίσθητη αφή τους. Ο πρώτος έπιασε την προβοσκίδα και είπε ότι έμοιαζε με χοντρό φίδι. Ο άλλος έπιασε το αυτί και το θεώρησε βεντάλια. Ο τρίτος ψηλάφησε το πόδι και είπε ότι πρόκειται για κορμό δέντρου. Ο τέταρτος ακούμπησε στα πλευρά του και είπε ότι είναι τοίχος. Ο πέμπτος έπιασε την ουρά και τον περιέγραψε σαν σχοινί, ενώ ο τελευταίος ψηλαφώντας τον χαυλιόδοντα αποφάνθηκε ότι είναι σκληρός και λείος σαν δόρυ.

Τι δουλειά έχουμε στις Ινδίες; θα ρωτήσετε. Ο μύθος μας περιγράφει με ανάγλυφο τρόπο αυτό που ο Απόστολος Παύλος λέει, ότι «ἐκ μέρους γινώσκομεν καί ἐκ μέρους προφητεύομεν».

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!


Λόγω των εκτάκτων συνθηκών η μετάδοση της ομιλίας του π. Βασιλείου Βολουδάκη γίνεται ζωντανά, αλλά χωρίς ακροατήριο, από την Πνευματική μας Εστία. (Τετάρτη 26/4/2020).

ΟΧΙ στην επιβολή της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» από το Νηπιαγωγείο…!

Η Νέου Τύπου αντιεπιστημονική, αντιπαιδαγωγική και αντoρθόδοξη Σεξουαλική αγωγή που προωθεί  το Υπουργείο για τα παιδιά μας.
Το νέο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση του σχολείου, παρουσιάστηκε προ ημερών (22/04/20) από την Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, καθώς και από τους Υφυπουργούς κα Σοφία Ζαχαράκη και κ. Βασίλη Διγαλάκη. Το εν λόγω νομοσχέδιο αναρτήθηκε μάλιστα άμεσα προς δημόσια διαβούλευση.
Στο νομοσχέδιο αυτό περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη Εργαστηρίων Δεξιοτήτων: Εισάγονται πιλοτικά νέες θεματικές στο υποχρεωτικό πρόγραμμα νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων από το επόμενο σχολικό έτος (2020–2021). Στόχος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων είναι να ενισχυθεί η καλλιέργεια ήπιων δεξιοτήτων, δεξιοτήτων ζωής και δεξιοτήτων τεχνολογίας και επιστήμης (από κοινού «δεξιότητες του 21ου αιώνα») στους μαθητές, όπως και η βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση. Τα εργαστήρια οργανώνονται σε 4 θεματικούς κύκλους (Ευ ζην, Περιβάλλον, Κοινωνική Ενσυναίσθηση και Ευθύνη, Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία) και περιλαμβάνουν διάφορες επιμέρους θεματικές (ανά ηλικία), όπως π.χ. εθελοντισμός, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οικολογική συνείδηση, πρόληψη από εξαρτήσεις, επιχειρηματικότητα, πρόληψη και προστασία από φυσικές καταστροφές, αλληλοσεβασμός και διαφορετικότητα, ρομποτική, νέες τεχνολογίες κ.α. (1)

Διακωμωδεί η Αγγελοπούλου την Ορθοδοξία :Τι χριστιανός,τι μουσουλμάνος,τι Πανιώνιος και Δόξα Δράμας...


Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ,η ατυχέστατη επιλογή, της επικεφαλής στην επιτροπή»Ελλάδα 2021″, Γιάννα Αγγελοπούλου. Η κυρία των δαπανηρών αγώνων Αθήνα 2004, που τα σκάνδαλα και την σπατάλη ακόμη πληρώνει ο ελληνικός λαός, με νοοτροπία Σαιντ Μόριτζ  οδηγεί την  χώρα στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία , σε μονοπάτια εθνικά ταπεινωτικά και ανιστόρητα.
Η γκλάμουρ κυρία των ευρωπαϊκών σαλονιών που καμιά σχέση δεν έχει με την μέση Ελληνίδα αλλά και με αυτό που πρεσβεύει διαχρονικά ο ελληνισμός, σε ένα ακόμη παραλήρημα της εξισώνει το μεγαλείο της ελληνικής διαχρονικότητας με έναν ασυνάρτητο εθνομηδενισμό, μιας αρρωστημένης ελίτ.
Εξισώνει την επίσημη θρησκεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Επανάσταση του 1821  και έγινε απέναντι στους Οθωμανούς , θεωρώντας ότι δεν υπάρχει ουδεμία διαφορά αν είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος. Το διακωμωδεί μάλιστα χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιρικούς όρους. Χριστιανός ή Μουσουλμάνος, Πανιώνιος ή Δόξα Δράμας.

Νίκος Χαρδαλιάς: «Είμαι βαθιά θρησκευόμενος»

autopsia

Σχόλιο: Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θα κάνω το παρακάτω σχόλιο αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων μου...

Το άκουσα με τα αυτιά μου εχθές... έπεσα τυχαία πάνω στη συνέντευξη του κ. Χαρδαλιά  στον κ. Σρόιτερ που δόθηκε σε ανοιχτό χώρο και σε απόσταση 2 μέτρων του ενός από τον άλλο (βέβαια δεν είδαμε τί έγινε πίσω από τις κάμερες...). Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκαλύπτεται στον Αντώνη Σρόιτερ: Βουρκώνει για ...
(ουπς... τελικά πήραν και φωτό αγκαλίτσα, χωρίς μάσκες...)


Λοιπόν από εκείνη την στιγμή που τον άκουσα να λέει ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος σκέφτηκα... "Το καλό που σου θέλω, επειδή είσαι και βαθιά θρησκευόμενος δηλαδή, αν τελικά μας αφήσετε να πάμε στην εκκλησία στις 17/5 έστω και με μέτρα, ΜΗΝ πας στην εκκλησία. ΜΗΝ τολμήσεις να υποκλιθείς στις ιερές εικόνες ή να πάρεις αντίδωρο μόνος σου και όχι από το χέρι του ιερέα. ΜΗΝ τολμήσεις να κοινωνήσεις με το δικό σου κουταλάκι... Θα κολλήσεις κορωνοϊό, σου το εγγυώμαι." Και η επιβεβαίωση έρχεται από τον σημερινό Απόστολο, που αναφερόταν στο περιστατικό με τον Ανανία και τη Σαπφείρα, οι οποίοι νόμιζαν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους Αποστόλους και στην πραγματικότητα το ίδιο το Άγιο Πνεύμα κι έπεσαν με τη μια νεκροί... βλ. Πράξεις Αποστόλων ε΄ 1-11

Το ίδιο ισχύει και για όλους τους υπολοίπους βαθιά θρησκευόμενους που χαρακτηρίζουν τους λίγους χριστιανούς αρχιερείς, ιερείς ή λαϊκούς "φανατικούς", επειδή πειθάρχησαν στο Νόμο του Θεού και όχι στα παραγγέλματα των ανθρώπων. ΜΗΝ έρθετε στις 17 Μαΐου στην εκκλησία. Επειδή πιστεύετε ότι κινδυνεύατε το προηγούμενο διάστημα, ΤΩΡΑ κινδυνεύετε πραγματικά. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ... Αφήστε μας μόνους μας να λειτουργηθούμε και να κρατήσουμε και τα τυπικά μέτρα χωρίς περιορισμούς... Εσείς μπορείτε να περιμένετε να βγει το εμβόλιο για να είστε πραγματικά ασφαλείς... Τί είναι 18 μήνες ακόμα... μπροστά στην αιωνιότητα;

Σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Αυτοψία για τη σχέση του με τους ιεράρχες και τις σημαντικές αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού, απάντησε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Είμαι βαθιά θρησκευόμενος. Στη δύσκολη ώρα, οι ιεράρχες πήραν τη δύσκολη απόφαση να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του ιού».

Παραδέχθηκαν την απάτη και τους κατέγραψε το μικρόφωνο



Σχόλιο ιστολογίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ: Προσοχή η απάτη δεν είναι ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, αλλά ότι τα πραγματικά κρούσματα είναι τουλάχιστον 10 φορές (ίσως και πάνω από 50 φορές) περισσότερα. Επίσης πολλοί θάνατοι (οι περισσότεροι) οφείλονται σε συνδυασμό παθήσεων και όχι μόνο στον κορωνοϊό, αλλά αποδίδονται μόνο στον κορωνοϊό...

Ελένη Γιαμαρέλλου: «Θα κοινωνήσω από την πρώτη Κυριακή που θα ανοίξουν οι εκκλησίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ῥωμαίϊκο Ὁδοιπορικό: Ἐπιστολὴ Ἰατρῶν καὶ ἄλλων προσωπικοτήτων ὑπὲρ ...
Η κυρία Γιαμαρέλλου Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε με έμφαση πως μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες θα πάει να κοινωνήσει.
Η κυρία Γιαμαρέλλου Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας των σχολείων, ενώ δήλωσε με έμφαση πως μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες θα πάει να κοινωνήσει.

Καταβασίες Πάσχα - Αναστάσιμα στιχηρά και δοξαστικό αίνων [Καλκούτα, Ινδία]



Καταβασίες Πάσχα, αναστάσιμα στιχηρά και δοξαστικό αίνων από το Ορθόδοξο ορφανοτροφείο της Καλκούτας στην Ινδία. Το ορφανοτροφείο δημιουργήθηκε από το Philanthropic Society of the Orthodox Church και λειτουργεί από το 1999.

Ένας αριθμός για όλους τους Έλληνες – Επιταχύνονται οι εξελίξεις. Αρχές του '22

...αρχές του '22



Ο Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος πρόκειται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση εντός των επόμενων τριών εβδομάδων, θέτει τις βάσεις για την εξέλιξη του ψηφιακού κράτους για την επόμενη δεκαετία, κάτι που χρειάζεται η γραφειοκρατική Ελλάδα.

ΔΙΣ: Η Συνέντευξη Τύπου της κρίσιμης Συνεδρίασης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΣ: Η Συνέντευξη Τύπου της κρίσιμης Συνεδρίασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυστηρά μέτρα υγιεινής και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας συνεδρίασε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να αποφανθεί επί των εξελίξεων αναφορικά με την σταδιακή επιστροφή στη «νέα κανονικότητα».