Ετικέτες

25.7.18

Ενημέρωση για τον Σταμάτιο και προσευχή για τους Φίλιππο, Σοφία και τους υπολοίπους πληγέντες, ζώντες και κεκοιμημένους [ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ]

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

ΣΧΟΛΙΟ: Δυστυχώς η οργάνωση δεν είναι καλή και ακόμα και οι συγγενείς ή φίλοι πέφτουν θύματα λανθασμένης πληροφόρησης. Στην παρακάτω ανάρτηση ο Φίλιππος, η Σοφία και οι δυο εγγόνες τους βασιλική και Σοφία, αν και εχθές πληροφορήθηκα από συγγενείς ότι είχαν καεί, σήμερα πλέον θεωρούνται αγνοούμενοι. Κατόπιν τούτου, τροποποίησα την παρακάτω ανάρτηση και μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ας τους έχουμε στην προσευχή μας όχι ως κεκοιμημένους αλλά δυνητικά ως ζώντες και αγνοουμένους παρά τα δυσοίωνα σημάδια...
Ανάμικτα τα συναισθήματα.... Σε χθεσινές αναρτήσεις βάλαμε για προσευχή όλα τα θύματα της πυρκαγιάς, αλλά στην ανάρτηση 


μαζί με άλλους αδερφούς μας είχαμε βάλει και τον Σταμάτιο μετά της οικογενείας του (στον αρ.7) χωρίς να δίνουμε περισσότερες διευκρινίσεις. Ο Σταμάτιος λοιπόν, αγνοούνταν από εχθές το απόγευμα με την έννοια ότι δεν απαντούσε στο κινητό και βρισκόταν στην πληγείσα περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Τελικά το πρωί επικοινώνησε με τους δικούς του (φίλους και συγγενείς). Διασώθηκε μαζί με την μικρή του κόρη από το λιμενικό αφού έμεινε 7 ώρες (!) πιασμένος από έναν βράχο, έχοντας κάνει το παντελόνι του σωσίβιο. Νωρίτερα είχε αναγκαστεί να πηδήξει στο κενό από κατάλληλο σημείο (που ευτυχώς γνώριζε) κι έτσι δεν κατέληξε να πέσει στα βράχια... Δόξα τω Θεώ τα κατάφερε και καλείται πλέον να αγωνιστεί για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που προκύπτουν μετά τις σημαντικές υλικές καταστροφές που υπέστη η οικία του. Τον κρατάμε λοιπόν στην προσευχή μας και αυτόν και την οικογένειά του.

Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, πολλές δεκάδες αδερφοί μας δεν τα κατάφεραν και πολλοί ακόμα αγνοούνται ή "χαροπαλεύουν" στην εντατική. Ας τους έχουμε στην προσευχή μας όλους, αλλά παρακαλώ ας βάλουμε στην προσευχή μας και ονομαστικά τους Φίλιππο, Σοφία και τα δυο εγγονάκια τους που σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες (απότο συγγενικό τους περιβάλλον) κάηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους προσπαθώντας να διαφύγουν [με βάση όμως νεότερες πληροφορίες ο Φίλιππος και η Σοφία όπως και τα δυο εγγονάκια τους Βασιλική και Σοφία θεωρούνται επισήμως ακόμα αγνοούμενοι-ΑΝΑΝΕΩΣΗ 28/7: ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΩΡΟΙ ΤΟΥΣ]. (ο Φίλιππος ήταν πρώτος εξάδερφος μιας θείας μου και θα ήθελε να προσευχόμαστε γι αυτόν, τη σύζυγό του και τα δυο παιδάκια). 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Το πρωί πληροφορήθηκα από φίλο μου ότι ένας δικός του φίλος ο Βασίλειος είναι ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Ν. Βουτζά Αττικής. Ας τον προσθέσουμε στην προσευχή μας. Ο Θεός ας τον αναπαύει.

Επιστημονική έρευνα χαρακτηρίζει ως «διαταραχή φύλου» την εμφάνιση χαρακτηριστικών φύλου διαφορετικών από το βιολογικό

Σε πρόσφατη έρευνα Βρετανών επιστημόνων από το Ινστιτούτο Francis Crick του Λονδίνου, επιστήμονες κατόρθωσαν να μετατρέψουν το αρσενικό φύλο ενός ποντικιού σε θηλυκό, διαγράφοντας την περιοχή του DNA που έδινε πρωτεΐνη για ανάπτυξη ανδρικών οργάνων. Το ενδιαφέρον όμως της είδησης, στο οποίο δεν δόθηκε σημασία από τη μεταφορά της στα ΜΜΕ, είναι ότι η περίπτωση εμφάνισης θηλυκών γεννητικών οργάνων σε αρσενικό ον χαρακτηρίστηκε ως «διαταραχή φύλου» και όχι ως «μία από τις πολλές ποικιλίες που μπορεί να έχει το φύλο», όπως χαρακτηρίζεται από διάφορους ακτιβιστές του ομοφυλοφιλικού κινήματος.

Η αδικία και ο Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης


Η αδικία, δυστυχώς, είναι φαινόμενο «από καταβολής κόσμου». Ο άδικος Κάϊν όχι μόνο φθόνησε, αλλά σκότωσε και τον δίκαιο αδελφό του Άβελ. Με άδικο τρόπο ο Ισαάκ πήρε τα πρωτοτόκια του αδελφού του Ησαύ. Αδικήθηκε από φθόνο ο πάγκαλος για τις αρετές του Ιωσήφ, ο αγαπημένος γιος του Ιακώβ, που τα αδέλφια του  τον πούλησαν ως δούλο μακριά από την πατρίδα.

Προφήτης Ηλίας: Ο Βλάσφημος στρατιώτης


Συνομιλώντας στις 20 Ιουλίου 1972 με τον αδελφό Θεόκτιστο από την Ήπειρο, με ρώτησε αν άκουσα ένα αξιόλογο θαύμα που έγινε πριν δεκαπέντε χρόνια στα Γιάννενα από τον προφήτη Ηλία σε ένα στρατιώτη που φύλαγε σκοπός σε ένα στρατώνα.

Η μικρή κόκκινη κλώσα


Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια μικρή κόκκινη κλώσα, που σκάλιζε το χώμα στη φάρμα που ζούσε, μέχρι που ανακάλυψε μερικούς σπόρους σιταριού. Φώναξε τότε τους γείτονές της και τους είπε 'Αν φυτέψουμε αυτούς τους σπόρους, θα μπορέσουμε να έχουμε ψωμί να φάμε. Ποιος θα με βοηθήσει στο όργωμα και στο φύτεμα;' Ρώτησε η μικρή κόκκινη κλώσα.

Πρώην Α/ΓΕΕΘΑ: Σαμποτάρουν κάποιοι το δικό μας ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ Als Class® 100;

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρώην Α/ΓΕΕΘΑ: Σαμποτάρουν κάποιοι το δικό μας ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ Als Class® 100;
Με μια πολύ σημαντική παρέμβαση διά των κοινωνικών δικτύων (Facebook), ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, πραγματοποιεί την πιο σημαντική κατά την υποκειμενική μας άποψη δημόσια παρέμβασή του στα θέματα της εθνικής άμυνας, σε έναν τομέα έκπληξη, καθώς δεν αφορά τον Στρατό Ξηράς από τον οποίο προέρχεται, αλλά το Πολεμικό Ναυτικό!

Ο Μητρ. Δρυϊνουπόλεως για την «λύση» και του «αλβανικού»



Εν Δελβινακίω τη 25η Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης ΑΝΔΡΕΑΣ έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ



Ένας αδελφός έκανε συνεχώς αυτή την προσευχή στο Θεό:

-Κύριε, δεν έχω φόβο Θεού! Στείλε μου λοιπόν κεραυνό ή καμιά άλλη τιμωρία ή αρρώστια ή δαιμόνιο, μήπως κι έτσι έρθει σε φόβο η πωρωμένη μου ψυχή.
Άλλοτε πάλι παρακαλούσε κι έλεγε:

Το drone του enikos.gr πάνω από τα καμένα – Εικόνες Αποκάλυψης – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες Αποκάλυψης που παγώνουν το αίμα και αποτυπώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το φονικό πέρασμα της πυρκαγιάς από το Μάτι κατέγραψε το drone του enikos.gr.
Εκατοντάδες σπίτια και τεράστιες εκτάσεις πράσινου έγιναν στάχτη, κόποι μιας ζωής χάθηκαν στις φλόγες. Οι κάτοικοι στο Μάτι και στην ευρύτερη περιοχή πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος.
Οι εικόνες που κατέγραψε το drone είναι σοκαριστικές και αποκαλυπτικές του μεγέθους της καταστροφής.

Ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην Ελλάδα


Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Προσευχή για τον Κωνσταντίνο και τους Αναστάσιο και Ελένη

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Ο αδερφός μας Κωνσταντίνος χτυπήθηκε με τη μηχανή του από οδηγό που παραβίασε κόκκινο... Ευτυχώς αν και τραυματίστηκε σοβαρά, γλίτωσε τα χειρότερα. Έχει σπασμένο χέρι και ραγισμένη λεκάνη και αναρρώνει σιγά-σιγά, αλλά ταλαιπωρείται και αυτός και οι δικοί του. Ας τους δώσουμε ένα μικρό χεράκι βοηθείας.

Προσθέστε και τους Αναστάσιο και Ελένη. Πραγματικά μας έχουν ανάγκη.

Ενημέρωση για τον Σταμάτιο και προσευχή για τους Φίλιππο, Σοφία και τους υπολοίπους πληγέντες, ζώντες και κεκοιμημένους [ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ]

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

ΣΧΟΛΙΟ: Δυστυχώς η οργάνωση δεν είναι καλή και ακόμα και οι συγγενείς ή φίλοι πέφτουν θύματα λανθασμένης πληροφόρησης. Στην παρακάτω ανάρτηση ο Φίλιππος, η Σοφία και οι δυο εγγόνες τους βασιλική και Σοφία, αν και εχθές πληροφορήθηκα από συγγενείς ότι είχαν καεί, σήμερα πλέον θεωρούνται αγνοούμενοι. Κατόπιν τούτου, τροποποίησα την παρακάτω ανάρτηση και μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ας τους έχουμε στην προσευχή μας όχι ως κεκοιμημένους αλλά δυνητικά ως ζώντες και αγνοουμένους παρά τα δυσοίωνα σημάδια...

Ανάμικτα τα συναισθήματα.... Σε χθεσινές αναρτήσεις βάλαμε για προσευχή όλα τα θύματα της πυρκαγιάς, αλλά στην ανάρτηση 


μαζί με άλλους αδερφούς μας είχαμε βάλει και τον Σταμάτιο μετά της οικογενείας του (στον αρ.7) χωρίς να δίνουμε περισσότερες διευκρινίσεις. Ο Σταμάτιος λοιπόν, αγνοούνταν από εχθές το απόγευμα με την έννοια ότι δεν απαντούσε στο κινητό και βρισκόταν στην πληγείσα περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Τελικά το πρωί επικοινώνησε με τους δικούς του (φίλους και συγγενείς). Διασώθηκε μαζί με την μικρή του κόρη από το λιμενικό αφού έμεινε 7 ώρες (!) πιασμένος από έναν βράχο, έχοντας κάνει το παντελόνι του σωσίβιο. Νωρίτερα είχε αναγκαστεί να πηδήξει στο κενό από κατάλληλο σημείο (που ευτυχώς γνώριζε) κι έτσι δεν κατέληξε να πέσει στα βράχια... Δόξα τω Θεώ τα κατάφερε και καλείται πλέον να αγωνιστεί για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που προκύπτουν μετά τις σημαντικές υλικές καταστροφές που υπέστη η οικία του. Τον κρατάμε λοιπόν στην προσευχή μας και αυτόν και την οικογένειά του.

Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, πολλές δεκάδες αδερφοί μας δεν τα κατάφεραν και πολλοί ακόμα αγνοούνται ή "χαροπαλεύουν" στην εντατική. Ας τους έχουμε στην προσευχή μας όλους, αλλά παρακαλώ ας βάλουμε στην προσευχή μας και ονομαστικά τους Φίλιππο, Σοφία και τα δυο εγγονάκια τους που σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες (απότο συγγενικό τους περιβάλλον) κάηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους προσπαθώντας να διαφύγουν [με βάση όμως νεότερες πληροφορίες ο Φίλιππος και η Σοφία όπως και τα δυο εγγονάκια τους Βασιλική και Σοφία θεωρούνται επισήμως ακόμα αγνοούμενοι]. (ο Φίλιππος ήταν πρώτος εξάδερφος μιας θείας μου και θα ήθελε να προσευχόμαστε γι αυτόν, τη σύζυγό του και τα δυο παιδάκια).