Ετικέτες

9.8.14

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (10/8 έως 16/8)


Την ερχόμενη εβδομάδα (10/8-16/8) ολοκληρώνεται η νηστεία του δεκαπενταύγουστου! Συγκεκριμένα η νηστεία λήγει στις 14/8 (ημέρα Πέμπτη). Όλες τις καθημερινές έχουμε αυστηρή νηστεία (αλάδωτο). Την Παρασκευή 15/8 εορτάζουμε την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, οπότε γίνεται κατάλυσις ιχθύος. 

Κυριακή 10/8: νηστεία (κατάλυσις οίνου και ελαίου)
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη: νηστεία (αλάδωτο)
Παρασκευή 15/8: νηστεία (κατάλυσις ιχθύος)
Σάββατο 16/8: κατάλυση εις πάντα

Νηστεία οίνου και ελαίου συνεπάγεται και νηστεία ως προς το αλκοόλ γενικότερα...

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΗΝΤΑΝΑΓΙΑΣ (βίντεο)

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ

Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Το θαύμα αυτό είναι συγκλονιστικό. Μην σταματήσετε να διαβάζετε αν δεν φθάσετε στο τέλος!!! Αν βαριέστε να διαβάσετε μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το σχετικό βίντεο στο τέλος...

Θεωρείται το μεγαλύτερο και το πιό χειροπιαστό θαύμα της Παναγίας  στις ημέρες μας που συγκλόνισε το 2004 όλη την Μέση Ανατολή και το Ορθόδοξο Πλήρωμα.

Καλό Παράδεισο, Πάτερ Βλαδίμηρε.


σχόλιο Γ.Θ : Την ώρα, που οι Ορθόδοξοι Ρώσοι αδελφοί μας σφαγιάζονται και πέφτουν ηρωικά μαχόμενοι από τους αντίχριστους ναζιστές της Δύσης λόγω της Ορθόδοξης Πίστης τους, εμείς ισχυριζόμαστε πως έχουμε κρίση και προβλήματα. Οι Χριστιανοί δεν είναι παρατηρητές αλλά πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των Ορθοδόξων που έχει ξεκινήσει η αντίχριστη τάξη πραγμάτων κάποτε θα φτάσει και στην πόρτα μας. 

Ξυπνήστε και βοηθήστε.

Μην φοβάστε.