Ετικέτες

12.7.17

Ο Άγιος Παΐσιος συνεχίζει το αξιοθαύμαστο έργο του από εκεί ψηλά. [+παράκληση]Όσα λόγια και να πούμε είναι λίγα για τον σύγχρονο Άγιο της εποχής μας που θεράπευσε και θεραπεύει πολλές πλανεμένες ψυχές. Όσοι πρόλαβαν να τον γνωρίσουν και να πάρουν την ευχή του ένιωσαν από κοντά το μεγαλείο της ψυχής του. Όσοι πάλι δεν τον πρόλαβαν, είναι σαν να τον έχουν γνωρίσει καθώς συνεχίζει το αξιοθαύμαστο έργο του από εκεί ψηλά.

Προσευχή Αγίου Παϊσίου για όλο τον κόσμο

Παϊσίου

Προσευχή Γέροντος Παϊσίου για όλο τον κόσμο: Κύριε ημών Ιησού Χριστέ μου, μην εγκαταλείπεις τους δούλους Σου που ζούν μακριά από την Εκκλησία, η Αγάπη Σου να ενεργήσει και να τους φέρει όλους κοντά Σου.

Αγιότητα και θαύματα του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου (βίντεο)

Ο Γέροντας της Καλύβης Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Νέας Σκήτης Παΐσιος μοναχός, μιλάει για τον άγιο Παΐσιο, τα θαύματά του και την οσιακή βιοτή του. Ακούγεται η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ.

Πώς μπορείς και πιστεύεις στον Θεό;


ωάννης Τρικαλιώτης
κπ. Πολιτικός μηχανικός ΑΣΠΑΙΤΕ, ΜΒο

ρώτηση: Πς μπορες κα πιστεύεις στν Θε χωρς ν χεις ν γνώσει σου λα σα φορον στν πίστη;

Ἡ θαυμαστὴ ἐμφάνιση τῆς Ἁγίας Εὐφημίας στὸν Γέροντα Παΐσιο.Ἦταν στὴν αὐλὴ τῆς Καλύβης του o Γέροντας (Παΐσιος), ὅταν τὸν ἐπισκέφθηκε κάποιο πνευματικό του τέκνο. Ἐπανελάμβανε συνεχῶς ἀπὸ τὴν καρδιά του: 

«Δόξα σοὶ ὁ Θεός», πάλιν καὶ πολλάκις. Σὲ μία στιγμὴ ὁ Γέροντας τοῦ εἶπε: «Ἀχρηστεύεται κανεὶς μὲ τὴν καλὴ ἔννοια»;

- Ποιός, Γέροντα;

- Ἥσυχα καθόμουν στὸ Κελλί μου, ἦρθε καὶ μὲ παλάβωσε. Ὡραία περνοῦν ἐπάνω.

- Τί συμβαίνει, Γέροντα;

- Θὰ σοὺ πῶ, ἀλλὰ μὴν τὸ πεῖς σὲ κανέναν.

Άγιοι Πρόκλος και Ιλάριος


12 Ιουλίου