Ετικέτες

9.7.21

Ο Χάρρυ Κλυνν το 1994 προβλέπει τα πάντα για πολιτικούς, Σκόπια και Euro...



Αποκλειστικό: Για απειθαρχία σε αποφάσεις της Ι.Σ. της Εκκλησίας Ελλάδος για COVID 19 Ουκρανικό εγκαλούνται οι Κυθήρων & Αιτωλοακαρνανίας

Κυθήρων Σεραφείμ (α) , Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς (δ)

 Συνοδική Επιτροπή επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων: Καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, Θεολογική πλάνη, Ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Μείζον ζήτημα ανοίγει στην Εκκλησία Ελλάδος γνωμάτευση της Συνοδικής Επιτροπής επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων, η οποία διαπιστώνει απειθαρχία προς τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου των Μητροπολιτών Μητροπολιτών Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά . 

Η Επιτροπή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας ageliaforos  προχώρησε στον σχηματισμό φακέλων κατά των δύο Αρχιερέων επειδή:

Α) δεν πειθάρχησαν στα υγειονομικά μέτρα, που είχαν αποφασιστεί κατά την περίοδο του Πάσχα για αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού,

Β) με επιστολές τους κλονίζουν την ενότητα της Εκκλησίας Ελλάδος με το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε διορθόδοξα ζητήματα και αμφισβητούν τα κανονικά ( Ουκρανικό) προνόμια Του.