Ετικέτες

2.11.19

Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής Ε΄ Λουκά - Προς Γαλάτας α΄ 11-19

Αποτέλεσμα εικόνας για προσωποληψία


Αποστολικό Ανάγνωσμα Κυριακής Ε΄ Λουκά

ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Α´ 11 - 19

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Ε΄ Λουκά



Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Ε' Λουκ

 παραβολ το πλουσίου κα το Λαζάρου

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙϚ´ 19 - 31

Κυριακή Ε΄ Λουκά: Ακολουθία όρθρου, μουσικά κ.α.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριακή Ε΄ Λουκά


Κυριακή Ε΄ Λουκά

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: την ακολουθία του όρθρου, μουσικά κ.α. για την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019:

Ανήσυχος για νέα ύφεση ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας



Ανήσυχος για το κίνδυνο μίας νέα παγκόσμιας ύφεσης εμφανίστηκε σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προειδοποιώντας ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η νομισματικής πολιτική δεν μπορεί να σηκώσει, από μόνη της το βάρος της άμυνας απέναντι σε μια νέα κρίση. Για το λόγο αυτό, όπως προσέθεσε, θα πρέπει να αναλάβει ρόλο η δημοσιονομική πολιτική, σε χώρες που διαθέτουν επαρκή δημοσιονομικό χώρο ή και εντόνως πλεονασματικά ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών.

Ενδείξεις για τεράστιο κοίτασμα Φυσικού Αερίου, στον ελλαδικό χώρο…



Ενδείξεις για μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου, νότια της Κρήτης, προέκυψαν από τις σεισμικές έρευνες των ΕΛΠΕ, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων. Πρόκειται για το κοίτασμα «Τάλως» και φέρεται να είναι μεγέθους 280 δισ. κυβικών μέτρων ή 10 τρισ. κυβικών ποδιών, σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα» που κάνει λόγο για «σούπερ κοίτασμα νότια της Κρήτης».
Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν σε κλειστή συζήτηση του think tank του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Γιάννης Γρηγορίου, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Υδρογονανθράκων των ΕΛΠΕ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Το κοίτασμα νότια της Κρήτης ισούται δύο φορές με το κυπριακό κοίτασμα «Αφροδίτη» και είναι αντίστοιχο με το κοίτασμα «Ταμάρ» του Ισραήλ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.
ΠΗΓΗ: https://www.defence-point.gr