Ετικέτες

1.4.21

ΚΛΙΜΑΞ: ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ Περί προσευχής

Αποτέλεσμα εικόνας για κλίμαξ



ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ
Περί προσευχής
(Διά την ιεράν προσευχήν, την μητέρα των αρετών, και διά το πώς πρέπει να παρίσταταί τις είς αυτήν νοερώς και σωματικώς)
orthodoxy

1. Η προσευχή, ως προς την ποιότητά της, είναι συνουσία και ένωσις του ανθρώπου με τον Θεόν[1], και ως προς την ενέργειά της, σύστασις και διατήρησις του κόσμου, συμφιλίωσις με τον Θεόν, μητέρα των δακρύων, καθώς επίσης και θυγατέρα, συγχώρησις των αμαρτημάτων, γέφυρα που σώζει από τους πειρασμούς, τοίχος πού μας προστατεύει από τις θλίψεις, συντριβή των πολέμων, έργο των Αγγέλων, τροφή όλων των ασωμάτων, η μελλοντική ευφροσύνη, εργασία που δεν τελειώνει, πηγή των αρετών, πρόξενος των χαρισμάτων, αφανής πρόοδος, τροφή της ψυχής, φωτισμός του νου, πέλεκυς πού κτυπά την απόγνωσι, απόδειξις της ελπίδος, διάλυσις της λύπης, πλούτος των μοναχών, θησαυρός των ησυχαστών, μείωσις του θυμού, καθρέπτης της πνευματικής προόδου, φανέρωσις των μέτρων, δήλωσις της πνευματικής καταστάσεως, αποκάλυψις των μελλοντικών πραγμάτων, σημάδι της πνευματικής δόξης που έχει κανείς. Η προσευχή είναι γι΄ αυτόν που προσεύχεται πραγματικά δικαστήριο και κριτήριο και βήμα του Κυρίου, πρίν από το μελλοντικό βήμα.
2. Ας εγερθούμε και ας ακούσωμε την ιερή αυτή βασίλισσα των αρετών να φωνάζη με υψωμένη την φωνή και να μας λέγη: «Δεύτε προς με πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, καγώ αναπαύσω υμάς. Άρατε τον ζυγόν μου εφ΄ υμάς, και ευρήσετε ανάπαυσιν ταίς ψυχαίς υμών -και ίασιν ταίς πληγαίς υμών- ο γάρ ζυγός μου χρηστός – και πταισμάτων μεγάλων ιαματικός – υπάρχει» (πρβλ. Ματθ. ια΄ 28-30).

24 παγκόσμιοι ηγέτες ζητούν ανοιχτά τo Great Reset

 

 

Οι παγκόσμιοι ηγέτες ζητούν την λήξη του εθνικισμού και της απομόνωσης μετά την πανδημία του Covid-19. 

24 χώρες ενώθηκαν για να ζητήσουν μια παγκόσμια διευθέτηση όπως αυτή που επιτεύχθηκε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για «προστασία των χωρών» και την οικοδόμηση διασυνοριακής συνεργασίας.

Η απόφαση των 24 παγκόσμιων ηγετών έγινε γνωστή μέσω της σημερινής Daily Telegraph και σε άλλες εφημερίδες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Le Monde στη Γαλλία και Frankfurter Allgemeine Zeitung στη Γερμανία.

Οι ηγέτες ισχυρίζονται ότι απαιτείται μια νέα διεθνής διευθέτηση πριν από την επόμενη διεθνή κρίση υγείας. 

Περιγράφουν τον Covid ως τη μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια κοινότητα από τη δεκαετία του 1940.

«Μια συνθήκη για τις πανδημίες» πρέπει να οδηγήσει σε περισσότερη «αμοιβαία λογοδοσία και κοινή ευθύνη, διαφάνεια και συνεργασία εντός του διεθνούς συστήματος και με τους κανόνες και τις προσδοκίες του », ανέφεραν οι ηγέτες.

Τριάκοντα αργύρια αντίτιμο σιωπής και υπακοής…

 
 

Από την μια ξεπούλημα της εκκλησιαστικής περιουσίας (της οποίας η περιουσία πάλι από τον λαό προέρχεται)… και από την άλλη χρηματοδότηση της εταιρείας με αντάλλαγμα την σιωπή της.

Ο κόσμος να πεινάει και οι κάθε λογής Ιερώνυμοι να παίρνουν τα τριάκοντα αργύρια της Κεραμέως. Να κλείνουν τις εκκλησίες, αλλά το χρήμα να ρέει… Να κυκλοφορούν με λιμουζίνες, να ντύνονται καρνάβαλοι και να συναγελάζονται με αντίχριστους…

Και από την υπακοή στον χρηματοδότη, έφτασαν …

…Να πείθουν (οι δεσποτάδες) τους ιερείς τους πως ο Μόρφου είναι “πλανεμένος”  και εκείνοι με την σειρά τους να πείθουν τα τέκνα τους πως πρέπει να κάνουν υπακοή σε εκείνους και μόνο. Να κάνουν υπακοή σατανική, υπακοή σε ό,τι φριχτότερο θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί κανείς… Υπακοή ακόμα και στο να κάνουν ένα εμβόλιο που δημιουργήθηκε από χρήση κυττάρων εκτρωμένων εμβρύων. Υπακοή στο να μην ασπάζονται τις εικόνες. Κι όλα αυτά, για κάτι παραπάνω από τριάκοντα αργύρια, καθώς στις διαπραγματεύσεις φάνηκαν ικανότεροι του Ιούδα… Βλέπετε ο τελευταίος δεν είχε καταφέρει να σπουδάσει μάνατζμεντ και μάρκετινγκ…

 

Και οι προφητείες να προχωράνε (;)…

Οι 10 Μηχανισμοί Πρόκλησης Βλάβης από τα "τσιμπηματάκια" ( Ελληνικοί Υπότιτλοι )



Σχόλιο: Μιλάμε για επιστήμη και αποδείξεις! Δεν είναι συνωμοσιολογία... Αξίζει να ξέρουμε τί θα μας συμβεί αν τυχόν κάνουμε "τσιμπηματάκι"... Και το χειρότερο είναι ότι από την ποικιλία των συμπτωμάτων οι περισσότεροι γιατροί ΔΕΝ θα καταλάβουν ότι φταίει αυτό, αλλά θα αρχίσουν να μιλούν για μεταλλάξεις!


Η δρ Sherri Tenpenny εξηγεί τους 10 μηχανισμούς πρόκλησης βλάβης απο τα "τσιμπηματάκια", στη δεύτερη συνέντευξη  στην εκπομπή  Chew On This! της Reinette Senum

Απόψε...

Ελευθεριάδης Γ. Ελευθέριος Ψυχολόγος M.Sc.

Απόψε, άλλα ξεκίνησα να γράψω. Έχω ένα κόμπο όμως στο λαιμό.

Ίσως να είναι η κούραση των τελευταίων ημερών. Ίσως οι θλιβερές εικόνες δείπνων και ‘’επισήμων’’ να κάθονται σταυροπόδι, καθώς ματωμένες πολεμικές σημαίες περνούν από μπροστά τους.
Άρτο και θέαμα δίνουν στο λαό. Κρατούντες, διοικούντες και έχοντες, σαν να μην τρέχει τίποτα. Σαν να είναι όλα υπό έλεγχο. Μια κανονική για αυτούς ημέρα…
Και έχω φίλους που κλείνουν οι δουλειές τους. Έχω φίλους που χρωστάνε τριψήφιο στο ρεύμα. Έχω φίλους, που τα παιδιά τους δεν παρακολουθούνε μάθημα γιατί στο σπίτι δεν έχουνε υπολογιστές για όλους. Έχω φίλους, σαν τον παπα-Γιώργη τον Σχοινά, που μαζί με τους πατέρες και τους συνεργάτες του, δεν προλαβαίνουν να ταΐζουν στα συσσίτια καθημερινά όλο και πιο πολύ κόσμο. Μου ζήτησε ένας κύριος προχθές, στο Atm να τον βοηθήσω να βγάλει χρήματα. 2.35 ήταν το υπόλοιπό του…