Ετικέτες

1.4.21

24 παγκόσμιοι ηγέτες ζητούν ανοιχτά τo Great Reset

 

 

Οι παγκόσμιοι ηγέτες ζητούν την λήξη του εθνικισμού και της απομόνωσης μετά την πανδημία του Covid-19. 

24 χώρες ενώθηκαν για να ζητήσουν μια παγκόσμια διευθέτηση όπως αυτή που επιτεύχθηκε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για «προστασία των χωρών» και την οικοδόμηση διασυνοριακής συνεργασίας.

Η απόφαση των 24 παγκόσμιων ηγετών έγινε γνωστή μέσω της σημερινής Daily Telegraph και σε άλλες εφημερίδες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Le Monde στη Γαλλία και Frankfurter Allgemeine Zeitung στη Γερμανία.

Οι ηγέτες ισχυρίζονται ότι απαιτείται μια νέα διεθνής διευθέτηση πριν από την επόμενη διεθνή κρίση υγείας. 

Περιγράφουν τον Covid ως τη μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια κοινότητα από τη δεκαετία του 1940.

«Μια συνθήκη για τις πανδημίες» πρέπει να οδηγήσει σε περισσότερη «αμοιβαία λογοδοσία και κοινή ευθύνη, διαφάνεια και συνεργασία εντός του διεθνούς συστήματος και με τους κανόνες και τις προσδοκίες του », ανέφεραν οι ηγέτες.


Σύμφωνα με την εφημερίδα  The Telegraph σήμερα 

Οι 24 παγκόσμιοι ηγέτες προειδοποίησαν ότι ανεξάρτητα από την προέλευση της επιδημίας, μια μελλοντική παγκόσμια πανδημία ήταν αναπόφευκτη.

Η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων του Charles Michel, προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του ολλανδού πρωθυπουργού Mark Rutte και των προέδρων της Νότιας Αφρικής, της Νότιας Κορέας, της Ινδονησίας, της Τυνησίας και της Σενεγάλης, δήλωσαν ότι το βασικό ερώτημα δεν είναι  «το εάν αλλά το πότε» η επόμενη  κρίση θα πλήξει την υγεία. 

Προειδοποίησαν ότι «καμία κυβέρνηση ή πολυμερής οργανισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτήν την απειλή μόνη της», υποστηρίζοντας: «Μαζί, πρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι να προβλέψουμε, να αποτρέψουμε, να εντοπίσουμε, να αξιολογήσουμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε πανδημίες με εξαιρετικά συντονισμένο τρόπο».

Άλλοι κεντρικοί στόχοι μιας συμφωνίας για την πανδημία θα ήταν η ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας γύρω από προειδοποιητικά συστήματα , η ανταλλαγή δεδομένων και η έρευνα, καθώς και η τοπική, περιφερειακή και παγκόσμια παραγωγή και διανομή εμβολίων, φαρμάκων, διαγνωστικών μεθόδων και εξοπλισμού ατομικής προστασίας.

Η νέα συνθήκη θα βασίζεται στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Σε μια εποχή που ο Covid-19 έχει εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες και τις διαιρέσεις μας, πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία και να ενωθούμε ως μια παγκόσμια κοινότητα για την ειρηνική συνεργασία που εκτείνεται πέρα ​​από αυτήν την κρίση», ανέφεραν οι ηγέτες.

Αυτό είναι τρομακτικό. Εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζω συγγραφείς, ερευνητές και ακαδημαϊκούς που μας προειδοποίησαν ότι αυτό θα συμβεί. Αυτός είναι ο τελικός στόχος.

Οι διεθνείς συνθήκες αφορούν ένα και μόνο πράγμα, τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια μιας μικροσκοπικής ελίτ. Είναι αυτό για το οποίο οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται εδώ και δεκαετίες.

Είναι πολύ πιο βολικό για τις εταιρείες και τις τράπεζες να συναλλάσσονται με 24 χώρες που συμφωνούν με την κανονιστική πολιτική , από το να αντιμετωπίσουν 24 μεμονωμένες χώρες των οποίων οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί.

Αυτός ήταν πάντα ο λόγος ίδρυσης της ΕΕ. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και χρόνια.

Ο Μπιλ Γκέιτς, μέσω των θυγατρικών του, ΠΟΥ, CEPI και GAVI, και οι φαρμακευτικές όπως οι AstraZeneca, GSK και Pfizer, θέλουν να εμβολιάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό για κάθε ασθένεια που υπάρχει. Οι AZ, GSK και Pfizer έλαβαν χορηγίες δισεκατομμυρίων δολαρίων από τον Gates.

Ο June Raine, επικεφαλής της ρυθμιστικής ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου MHRA, είπε δημόσια ότι οι χώρες θα απομακρυνθούν από την παραδοσιακή προσέγγιση της θεραπείας ασθενειών όταν αυτές προκύπτουν, σε μια νέα εποχή όπου θα δοθεί έμφαση στην πρόληψη.

Υποστηρίζεται ότι η νέα τεχνολογία mRNA έχει ανοίξει έναν κόσμο δυνατοτήτων πρόληψης ασθενειών. Εμβόλια αναπτύσσονται για παχυσαρκία, διαβήτη, Αλτσχάιμερ, καρκίνους και αλλεργίες. Φανταστείτε πώς θα μπορούσε να είναι το πρόγραμμα εμβολιασμού για τα παιδιά σε δέκα χρόνια.

Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει αυτά τα εμβόλια να εγκριθούν και να κυκλοφορήσουν γρήγορα. Η προτεινόμενη πανδημική συνθήκη, η οποία υπόσχεται «κοινή αμοιβαία ευθύνη και συνεργασία» μεταξύ των 24 χωρών, θα διευκολύνει τον σκοπό του.

Ο Γάλλος πρόεδρος Ε. Μακρόν έχει επικριθεί για την αποτυχία της κυβέρνησής του να εγκρίνει τα εμβόλια covid τόσο γρήγορα όσο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Γαλλία μπαίνει σε lockdown ξανά. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αντιμετώπισε παρόμοιες επικρίσεις.

Μια παγκόσμια πανδημική συνθήκη θα έλυνε αυτό το πρόβλημα. 

Ένα νέο εμβόλιο δεν θα χρειαζόταν να αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα από τους ρυθμιστικούς φορείς σε 24 χώρες. Θα χρειαζόταν να περάσει μόνο μία αξιολόγηση.

Θα υπάρξει κοινή πολιτική και στα διαβατήρια ταξιδιού και εμβολίων. Οι παγκόσμιοι ηγέτες, στο σημερινό άρθρο είπαν:

«Αυτή (η συνθήκη) θα περιλαμβάνει επίσης την αναγνώριση για την προσέγγιση της «Μίας Υγείας» που συνδέει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη μας. Και μια τέτοια συνθήκη πρέπει να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αμοιβαία λογοδοσία και κοινή ευθύνη, διαφάνεια και συνεργασία στο πλαίσιο του διεθνούς συστήματος - και με τους κανόνες και τις προσδοκίες του.»




Με την πάροδο του χρόνου, η συνθήκη αναπόφευκτα θα τροποποιηθεί για να αντιμετωπίσει την αλλαγή του κλίματος. Θα επαναλαμβάνεται πιο συχνά, γιατί η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει αντίκτυπο στην υγεία και, ως εκ τούτου, απαιτείται κανονιστική πολιτική για την αντιμετώπισή της. (σ.ι. Είστε έτοιμοι για τα κλιματικά locdowns ; )


Το άρθρο, που δημοσιεύθηκε στη σημερινή Daily Telegraph και σε εφημερίδες παγκοσμίως, υπογράφεται από:


V. Bainimarama, πρωθυπουργός των νήσων Φίτζι ·

António Luís Santos da Costa, πρωθυπουργός της Πορτογαλίας · 

Klaus Iohannis, πρόεδρος της Ρουμανίας · 

Μπόρις Τζόνσον, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου · 

Paul Kagame, πρόεδρος της Ρουάντα · 

Uhuru Kenyatta, πρόεδρος της Κένυας · 

Emmanuel Macron, πρόεδρος της Γαλλίας · 

Άνγκελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας · 

Charles Michel, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ·

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδας · 

Moon Jae-in, πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κορέας ·

Sebastián Piñera, πρόεδρος της Χιλής · 

Carlos Alvarado Quesada, πρόεδρος της Κόστα Ρίκα ·

Έντι Ράμα, πρωθυπουργός της Αλβανίας · 

Cyril Ramaphosa, πρόεδρος της Νότιας Αφρικής · 

Keith Rowley, πρωθυπουργός του Τρινιντάντ και Τομπάγκο · 

Mark Rutte, πρωθυπουργός των Κάτω Χωρών · 

Kais Saied, πρόεδρος της Τυνησίας · 

Macky Sall, πρόεδρος της Σενεγάλης · 

Pedro Sánchez, πρωθυπουργός της Ισπανίας ·

Έρνα Σόλμπεργκ, πρωθυπουργός της Νορβηγίας · 

Aleksandar Vučić, πρόεδρος της Σερβίας · 

Joko Widodo, πρόεδρος της Ινδονησίας · 

Volodymyr Zelensky, πρόεδρος της Ουκρανίας · 

Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, γενικός διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.


RICHIE ALLEN






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.