Ετικέτες

7.4.18

Αποστολικό ανάγνωσμα Κυριακής του Πάσχα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πράξεις Αποστόλων



Αποστολικό ανάγνωσμα Κυριακής του Πάσχα


 

Πράξεις Αποστόλων (α' 1-8)

Ψεύτικα νοσοκομεία στη Γούτα τροφοδοτούσαν τις ειδήσεις των δυτικών ΜΜΕ

Για όσους δεν το πήραν είδηση, η ανατολική Γούτα απελευθερώθηκε (για τα κατεστημένα δυτικά ΜΜΕ βέβαια, «έπεσε στα χέρια του Άσαντ», βλ. δημοσίευμα στη Guardian). Κι αυτό ήταν εύκολο, από τη στιγμή που έφυγαν οι κάτοικοι και έμειναν μόνο οι τρομοκράτες κι έτσι μπορούσε να δράσει ανενόχλητα ο Συριακός στρατός, με τη ρωσική βοήθεια. Είναι εντυπωσιακό που τα δυτικά ΜΜΕ δεν κάλυψαν την αποχώρηση 50.000 κατοίκων σε μία μέρα από τη Γούτα ή τη σχολίασαν αναφέροντας ότι «οι καημένοι, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τους βομβαρδισμούς του Άσαντ και του Πούτιν».

Απαγόρευση διαρροής βίντεο με παράνομες δραστηριότητες της Planned Parenthood


Είναι γνωστή η Planned Parenthood, η οργάνωση που προωθεί της εκτρώσεις και συμμετέχει στη διαμόρφωση της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία παγκοσμίως. Είναι επίσης γνωστά τα βίντεο που διέρρευσαν, με μέλη της οργάνωσης αυτή να πουλούν μέλη ανθρωπίνων εμβρύων προερχόμενα από εκτρώσεις.

Ποιό ήταν το αληθινό σχήμα του Σταυρού του Κυρίου;



σχόλιο Γ.Θ : Το πραγματικό σχήμα του Σταυρού είναι ο σημερινός -κακώς- επονομαζόμενος Ρώσικος σταυρός, που φυσικά μάθανε και υιοθετήσανε από το Βυζάντιο

Μην κατακρίνεις, ακόμη κι αν βλέπεις


Δεν είναι όλοι παλιάνθρωποι, εκείνοι που κάνουν εγκλήματα.
Ακόμη κι αν είναι αναίσθητος, αν θέλετε, που ελάχιστοι είναι οι πωρωμένοι και οι αναίσθητοι. Οι άλλοι βρίσκονται σε μια δύσκολη ώρα, ατείχιστοι, και τους αρπάζει το κακό και τους βάζει και κάνουν τα μύρια όσα.

Πως θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μ. Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

C7851C47-ED05-433B-B7AE-EEEEB90F4E21


Με τον προγραμματισμό εμπορικών και ειδικών έκτακτωνπτήσεων Aegean Airlines – Olympic Air θα μεταφέρουν και φέτος το Άγιο Φως, μετά την άφιξή του από τα Ιεροσόλυμα, το απόγευμα (18:30-19:00) του Μεγάλου Σαββάτου, από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα.

Ρωσικό πολεμικό πλοίο μετέφερε στην Ταρτούς πολλά τανκ για την επειχείρηση ευρείας κλίμακας του συριακού στρατού σε Ν Συρία σε Dara'a, al-Quneitra


Ένα πολεμικό μεταγωγικό πλοίο το Ropucha κλάσης LSTM Minsk κατέπλευσε  στο λιμάνι της συριακής πόλης Ταρτούς και μετέφερε μια μεγάλη ποσότητα τανκ.