Ετικέτες

16.6.15

Δημήτριος (ΕΠΕΙΓΟΝ) - αναδημοσίευση


Αρχική ανάρτηση στις 13/6: Ο Δημήτριος (περίπου 45 ετών με δυο παιδιά και εξάδελφός μου) είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Έχει καρκίνο στον οισοφάγο και το στομάχι. Προς το παρόν το θετικό νέο είναι ότι μάλλον δεν είναι μεταστατικός ο καρκίνος. Θα εγχειριστεί επειγόντως την Τρίτη 16 Ιουνίου. Σας ζητώ προσωπικά να προσευχηθείτε στον Θεό να τον ελεήσει και να του δώσει αυτό που είναι προς το πραγματικό συμφέρον της ψυχής του.

Ευχαριστώ

Νεότερη Εξέλιξη (16/6): Τελικά ο Δημήτριος δεν εγχειρίστηκε σήμερα. Η επέμβαση θα γίνει αύριο 17/6. Δεν έχω ενημερωθεί για τους ακριβείς λόγους αλλαγής του προγραμματισμού της επέμβασης. 

Η εξέλιξη του Κωνσταντίνου! - Θαύμα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου!!!



Ο Κωνσταντίνος και η οικογένεια του θέλουν να ευχαριστήσουν πραγματικά τον Αμφοτεροδέξιο και όλους όσους βοήθησαν με την προσευχή τους.

Με τις ευχές όλων σας και τη θαυματουργική παρέμβαση του Αγ. Ιούδα του Θαδδαίου (ο οποίος μας υπέδειξε να προσευχηθούμε σε αυτόν) μετά από 1 χρόνο πόνου,ταλαιπωρίας, παρακεντήσεων, εξετάσεων και λανθασμένων φαρμάκων, οι γιατροί ανακάλυψαν την αιτία!!!!

ΡΑΔΙΟΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ: Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΛΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.


 ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένας από τους στοχους των μυστικών συνεδριάσεων της Λεσχης Μπίλντεμπεργκ που αυτές τις μέρες συνεδριάζει σε ένα μαγευτικό θέρετρο στην Αυστρία, είναι η στήριξη της προσπάθειας αποπροσανατολισμού των νέων μέσω της παραποίησης της εθνικής τους ιστορίας, θρησκείας και κυρίως η με κάθε μέσο στήριξη της εκστρατείας  αποδοχής από τους νέους του «διαφορετικού», δηλαδή ομοφυλοφιλία και πάσης φύσεως ανωμαλία της…φύσεως, άσχετα αν αυτό είναι αντίθετο με τους νόμους της φύσης.

Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος σε Μηχανικό: «Να δεχθείς την κρανιοτομή...»

Γνωστός πολιτικός Μηχανικός της Αθήνας μετά από πολλές εργαστηριακές έρευνες μαθαίνει από τους γιατρούς του, ότι τόσο οι έντονοι πονοκέφαλοι, όσο και εν γένει αλλαγή στην διάθεσή του οφείλεται σε κακοήθη όγκο που είχε στον εγκέφαλο. Τον προτρέπουν να αποφασίσει αυτός και μόνο να του γίνει κρανιοτομή στο ύψος του μετώπου και γύρω – γύρω για να αφαιρεθεί ο όγκος.

Η Παναγία η Γοργοϋπήκοος στην Αγία Τριάδα του Βύρωνα



Εκατοντάδες πιστοί υποδέχτηκαν στον καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Βύρωνα το αντίγραφο της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας. Η εικόνα θα παραμείνει στην ενορία έως την Κυριακή 21 Ιουνίου. Στο κήρυγμά του ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού Δανιήλ επισήμανε ότι η ιερά εικόνα συνδέει τους απανταχού πιστούς «με την Αγια Γη και με τον τόπο όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο της θείας οικονομίας».