Ετικέτες

22.5.18

Πολυεθνική σπείρα είχε ρημάξει σπίτια στην Βορειοανατολική Αττική

Ριγανέλαιο: Tο φυσικό αντιβιοτικό που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι. Συνταγή για να το φτιάξεις μόνος σου .Το ριγανέλαιο είναι ένα ισχυρό φυτικό αντιβιοτικό,με αντιμυκητιακές και αντι-ιικές ιδιότητες.

Ὁ δύσκολος ἀνήφοροςΤοῦ Μακαριστοῦ Ἀρχιμανδρίτου Χερουβεὶμ Καράμπελα

Ἡ μόνη εὐκαιρία γιὰ νὰ δοῦμε τοὺς συνασκητάς μας ἦταν ἡ συγκέντρωσις στὸν ἀρσανὰ τῆς σκήτης.

Κ. Δουζίνας: «Εξαιρετική λύση το «Μακεδονία του Ίλιντεν» - Τι είπε στο κανάλι της Βουλής (βίντεο)

Κ. Δουζίνας: «Εξαιρετική λύση το «Μακεδονία του Ίλιντεν» - Τι είπε στο κανάλι της Βουλής (βίντεο)

Σχόλιο: Αυτό είναι το κατάντημα της πολιτικής σκηνής σήμερα. Πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου!

«Εξαιρετική» χαρακτηρίζει την πρόταση «Μακεδονία του Ιλιντεν» για τη νέα ονομασία της γειτονικής χώρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη δυσαρέσκειά του για τη σφοδρή αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης!.

Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα 1771 – 1825

Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, μαζί με την Μαντώ Μαυρογένους, ήταν οι δύο κορυφαίες γυναικείες μορφές της Ελληνικής Επανάστασης.

Συνέντευξη του Μαρίνου Ριτσούδη στην «Rossiskya Gazeta» - AΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΣυνέντευξη της «Rossiskya Gazeta» σ’ έναν Έλληνα αξιωματικό που αρνήθηκε να συνεργήσει στην επίθεση κατά της Σερβίας το 1999.
Μαρίνος Ριτσούδης – ο Έλληνας αξιωματικός και Ορθόδοξος πατριώτης που απετάχθη από το στράτευμα πριν από 19 χρόνια επειδή αρνήθηκε κατηγορηματικά να υπακούσει στις εγκληματικές διαταγές του ΝΑΤΟ να λάβει μέρος σε στρατιωτική επιχείρηση κατά της Σερβίας, σήμερα ζει μια ήσυχη ζωή στην Αθήνα προσπαθώντας να μην προσελκύει πολύ την προσοχή.

Εσύ κρυφοναζί από μέσα και "προοδευτικέ" απέξω, καταδίκασες τότε την ηθική αυτουργία;


Βρε απλό είναι το ερώτημα: τότε που ο Μπουτάρης προέτρεπε ωμά σε ξυλοδαρμό του Μητροπολίτη Σεραφείμ, έδειξες την "ευαισθησία" σου; ΕΣΥ κύριε εισαγγελέα; Εσύ δημοσιογράφε, γιατί....πνίγεις μια τόσο ενδιαφέρουσα και πιασάρικη ατάκα; Πού πήγε μωρέ η ανεξάρτητη δημοσιογραφία;