Ετικέτες

22.2.22

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ! Μας την έφεραν για τα καλά - Είναι για πάντα


Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 22/2/22

 

[τελευταία ενημέρωση: 22/02/22, 10:30]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


22/02


Υπέρ αναπάυσεως: 

Μαριάνθης πρεσβυτέρας (ήταν στην κατάσταση προσευχής στη θέση 129)

Ευθυμίας (ήταν στη θέση 127)

Ο Θεός ας τις αναπαύει και ας ενδυναμώνει τους δικούς τους.

Γεωργίου: πατέρας ενός φίλου. Έφυγε από κορωνοϊό, αλλά από μαρτυρίες που έχουμε και το προγνώριζε και ήταν έτοιμος να αναχωρήσει από αυτόν τον κόσμο. Ο Θεός ας τον αναπαύει και μάλλον εμείς θα κερδίσουμε περισσότερα αν ευχόμαστε για κάποιον που είναι κοντά στον Κύριο... 

Μαρίαςνέα κοπέλα, έφυγε από κορωνοϊό και άφησε δύο μικρά παιδάκια πίσω της, το μικρότερο 3-4 ετών... Ο άνδρας της και τα παιδιά της έχουν λιώσει από τον πόνο! Ας ευχόμαστε ο Θεός να τους ενισχύσει.


Ενημέρωση


Ο Βαγιάνος που είναι ήδη στα πρόσφατα ονόματα προσευχής (θέση 170) επιδεινώθηκε και μπήκε στο νοσοκομείο. 

Ας ευχόμαστε να μην κολλήσει κάτι άλλο εκεί και να έχει τη θετική εξέλιξη που είχαν και δύο στενά μέλη της ομάδας μας, ο Πέτρος και η Δήμητρα! Η Δήμητρα πρώτα ο Θεός θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο και ο Πέτρος την Παρασκευή. Ας ευχόμαστε να συνεχιστεί η καλή πορεία βελτίωσης της υγείας τους.


Υπέρ θείας βοηθείας

Δημητρίου: νοσεί με κορωνοϊό εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Είναι στο σπίτι.

Θεώνης: είναι η σύζυγος του Εμμανουήλ που κοιμήθηκε πρόσφατα. Η Παναγία που τόσο ευλαβείται να την στηρίζει να αντέχει τις καθημερινές δυσκολίες και να στηρίζει με τη σειρά της τα παιδιά της.