Ετικέτες

2.1.20

Χάγη = Εθνικό έγκλημα. Ο ρόλος του ΝΑΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστήριο της χάγης

Συχνά, εδώ και τριάντα περίπου χρόνια, ακούμε το επιχείρημα ό,τι πρέπει να προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να λύσουμε τα προβλήματά μας με τον «τραμπούκο» της γειτονιάς μας, την Τουρκία.

Πώς ψεύτισε ο κόσμος.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος

Η κακία των ανθρώπων έχει ξεπεράσει τα όρια. Κοιτάζουν πώς να ξεγελάση ο ένας τον άλλον. Και το θεωρούν κατόρθωμα που τον ξεγελούν. Αλήθεια, πώς ψεύτισε ο κόσμος!

ΑΝΕΞΙΚΑΚΙΑ

Σχετική εικόνα

Κάποιος χριστιανός πήγε να συμβουλευτεί τον Αββά Σιλουανό.
- Έχω ένα θανάσιμο εχθρό, Πάτερ, του εξωμολογήθη. Τα κακά που μου έχει προξενήσει αυτός ο άνθρωπος είναι αναρίθμητα.

Μνήμη Αγίου Εφραίμ: Πώς ανακαλύφθηκε το θαυματουργό σκήνωμα του Οσίου στη Νέα Μάκρη Αττικής.


Χρειάστηκαν 524 ολόκληρα χρόνια από το μαρτυρικό του θάνατο μέχρι να φανερωθεί. Με μια σειρά γεγονότων όπως οράματα, σημάδια του Θεού και εμφανίσεις του ίδιου του Αγίου, βρέθηκαν στις 3 Ιανουαρίου 1950 τα Ιερά του Λείψανα και έγινε σταδιακά γνωστή η ζωή του. Χιλιάδες πιστοί κατακλύζουν κάθε χρόνο τη Νέα Μάκρη, ελπίζοντας σε ίαση ψυχική, σωματική και πνευματική. Εκεί η Ηγουμένη Μακαρία και οι Μοναχές της, με πολλή ευσέβεια δέχονται τους επισκέπτες στην Ιερά Μονή, όπου φυλάσσονται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Εφραίμ.

Εύρεσις των Τιμίων λειψάνων του Αγίου Εφραίμ του Μεγαλομάρτυρα και θαυματουργούΗ εύρεση των μαρτυρικών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ έγινε από την Μοναχή Μακαρία στις 3 Ιανουαρίου 1950 μ.Χ.

Προφήτης Μαλαχίας