Ετικέτες

25.4.24

Άγιος Βασιλέας Ιερομάρτυρας Επίσκοπος Αμασείας






26 Απριλίου

Η πιο εύχρηστη ιστοσελίδα για να βρίσκετε όλες τις ακολουθίες στο διαδίκτυο:


Επιλέγετε ημερομηνία 26/4
για εσπερινό και απόδειπνο (που τελούνται στις 25/4) 
και για μεσονυκτικό, όρθρο και ώρες (που τελούνται στις 26/4) 

Πατάτε υποβολή

Επιλέγετε ακολουθία

Πατάτε υποβολή

Παθολογία – Παθοκτονία

              

Οἱ ἀγωνιζόμενοι χριστιανοί, δέν εἶναι χαζοχαρούμενοι, καρπαζοεισπράκτορες, ἀφελεῖς, ἁπλοϊκοί, ἐπιπόλαιοι, ρηχοί, μουντοί, παράξενοι καί ἀφηρημένοι.

Σέ ποιόν τύπο γονιοῦ ἀνήκεις;

Οι παραδοσιακές αξίες είναι το μέλλον μας

                    

Ο ελληνικός λαός διαψεύδει τους μελλοντολόγους! Ενώ τα τελευταία χρόνια διαβάζαμε βαρύγδουπες προβλέψεις ότι μετά την πανδημία θα μειωθεί αισθητά η πίστη των ανθρώπων στον Θεό, η έρευνα της ΔιαΝΕΟσις (σε συνεργασία με την METRON ANALYSIS) με τίτλο «Τι πιστεύουν οι Έλληνες 2024» καταλήγει στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Πρέπει να σταματήσουμε το κοινωνικό πείραμα των smartphone στα παιδιά μας (Camilla Cavendish)



Η Κίνα ήταν πολύ πιο μπροστά από τη Δύση όσον αφορά τους κινδύνους της ανατροφής μιας γενιάς ζόμπι

Κυβερνητικός εκπρόσωπος με αρχιεπισκοπικά άμφια

                   

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έχει αναλάβει καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου – με τη διαφορά ότι φορά άμφια αντί για κοστούμι. Αυτή είναι η θλιβερή διαπίστωση από την ακατανίκητη ροπή του Ιεράρχη της αυτοκέφαλης Ελλαδικής Εκκλησίας να υπηρετεί πειθήνια κάθε κυβέρνηση -και, φυσικά, τον εκάστοτε πρωθυπουργό-, όσο κι αν θίγει τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας και όσο κι αν έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ορθόδοξη χριστιανική ταυτότητα της χώρας μας.

Ο Μητροπολίτης Ταλίνης Ευγένιος κάλεσε σε αυστηρότερη νηστεία εξαιτίας των απειλών κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Εσθονίας

         

Ο μητροπολίτης Ταλίνης και πάσης Εσθονίας Ευγένιος απευθύνθηκε στον ευαγή κλήρο και τους λαϊκούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Εσθονίας εξαιτίας της ενίσχυσης των πιέσεων στην Εκκλησία και κάλεσε σε ημερήσια αυστηρότερη νηστεία, αναφέρει η ιστοσελίδα Patriarchia.ru.