Ετικέτες

28.3.18

Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας: Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Γέροντας Εφραίμ λέει ότι όταν θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν 33 χρόνια ευημερίας και μετά θα ξεκινήση η πλήρη αποστασία και θα κυβερνήση ο Αντίχριστος.
Ο Γέροντας Εφραίμ αποκαλύπτει ότι δεν είναι ακόμα η εποχή της κυβέρνησης του Αντιχρίστου…

ΚΛΙΜΑΞ: ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ Περί προσευχής

Αποτέλεσμα εικόνας για κλίμαξ



ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ
Περί προσευχής
(Διά την ιεράν προσευχήν, την μητέρα των αρετών, και διά το πώς πρέπει να παρίσταταί τις είς αυτήν νοερώς και σωματικώς)
orthodoxy

Αλβανός είχε καταδικαστεί σε 108,5 χρόνια φυλάκιση και βγήκε σε 8,5 .


Σχόλιο: Αποκλειστικά υπεύθυνος ο κύριος , οι σύμβουλοί του άλλα και αυτοί που του έδωσαν "γραμμή" να περαστεί ο επαίσχυντος νόμος , αλλά και για τις εκατοντάδες δολοφονίες και ληστείες που διαπράττονται συνεχώς μιας και υπάρχει νόμιμη ατιμωρησία. Μήπως εμπεριέχει  δόλο η υπόθεση;  Συνεχιστής του φυσικά και ο κ. Καντονής! Στο δια ταύτα ;  Κλέψε - σκότωσε και μη φοβάσαι!!!

Εκατοντάδες επικίνδυνοι κακοποιοί κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ελλάδα αντί να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και να εκτίουν πολυετείς ποινές κάθειρξης που τους επιβλήθηκαν. Κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου πήραν μια δεύτερη ευκαιρία, όπως όμως αποδείχθηκε, πολλοί από αυτούς δεν την άξιζαν. Επανέλαβαν ειδεχθή εγκλήματα και όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, είχαν στην τσέπη τους το αποφυλακιστήριο.

«Να διαβάζεις κάθε μέρα το Θεοτοκάριο. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να αγαπήσεις την Παναγία. Και να δεις η Παναγία μετά!…»

«Να διαβάζεις κάθε μέρα το Θεοτοκάριο. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να αγαπήσεις την Παναγία. Και να δεις η Παναγία μετά!… Θα σου δώσει μεγάλη παρηγοριά»!

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - BINTEO

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκοι πράκτορες
Σχόλιο: Τούρκοι οπλισμένοι και Ελληνες αφοπλισμένοι!

Η ληστεία ηλικιωμένου συνιστά απεχθές ρατσιστικό έγκλημα - Καμμία δίωξη στον 88χρονο που αμύνθηκε απέναντι στους ρατσιστές εγκληματίες


Κάθε επίθεση κατά ηλικιωμένου συνιστά άθλιο ρατσιστικό έγκλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ανάλογη αυστηρότητα. Το θύμα επιλέγεται από τους δράστες ακριβως επειδή ανήκει σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, λόγω αδυναμίας να αντιδράσει. Υπό αυτό το πρίσμα, ο 88χρονος που αμύνθηκε με όπλο κατά των ρατσιστών

Ο ναυτικός και η εξομολόγηση



Διηγήθηκε ό Γέροντας Πορφύριος ότι τον επεσκέφθη κάποτε στην Πολυκλινική και εξομολογήθηκε ένας ναυτικός με διάφορες αμαρτίες. 

Μαρτυρία Σύριων μοναχών | Τώρα καταλάβαμε ποιος είναι ο Πατήρ Παΐσιος και γιατί πρέπει να τον ακούμε..

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρτυρία Σύριων μοναχών | Τώρα καταλάβαμε ποιος είναι ο Πατήρ Παΐσιος & γιατί πρέπει να τον ακούμε..
»ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ» Μαρτυρία Σύριων μοναχών | Τώρα καταλάβαμε ποιος είναι ο Πατήρ Παΐσιος & γιατί πρέπει να τον ακούμε..