Ετικέτες

7.7.17

Σταμάτης Σπανουδάκης: Κάποια στιγμή θα φανούν οι πραγματικοί Έλληνες... (βίντεο)

Υπάρχουν ήρωες και σπουδαίοι άνθρωποι που είναι κρυμμένοι...


σχόλιο Γ.Θ : Τι έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος;
Μπορεί ο Θεός να αναστήσει έναν Έλληνα. Φθάνει και ένας.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Απαντήσεις στις αισχρές συκοφαντίες του αγγλικού μασονικού καναλιού του BBC, ότι δήθεν πήγε ο Χριστός στην Ινδία!


“Μίλησε” το αποδεδειγμένα αγγλικό μασόνικό κανάλι του BBC.

Και φυσικά επειδή οι μασόνοι, οι σιωνιστές, κ.α. επιθυμούν και κατ-εργάζονται μία πανθρησκεία (την ένωση των θρησκειών σε μία “ταραμοσαλάτα” θρησκεία) όπου αυτοί θα την ελέγχουν όπως θέλουν! Και γι’ αυτό φτιάξανε αυτοί την ψευτοθεωρία ότι ο Χριστός τάχα πήγε στην Ινδίες και τα μπουρδουκλώνουν και με βουδιστές γιά να σπρώξουν τον αφελή κόσμο μετέπειτα προς την πανθρησκεία αυτή που αυτοί έχουν δημιουργήσει. Και φυσικά θα φτιάξουν και “αποδείξεις” προς “τέρψην” των θυμάτων τους. Χωρίς να αναρωτηθούν γιατί εδώ και τόσα χρόνια κανείς απο τα δισεκατομμύρια κόσμο δεν είχε πει το παραμικρό και τα ανακάλυψαν “τώρα” οι αγγλομασόνοι του BBC;;!

Μια συγκλονιστική ψυχωφελής ιστορία από την Αγία Ρωσία



Ο κατάδικος αυτός ήταν Μολδαβός. Ήταν ένας τύπος θηριώδης και άγριος, ο όποιος όμως στη συνέχεια μετανόησε. "Ήταν μέσης ηλικίας, σωματώδης, αλλά όχι ψηλός. Να τι μου διηγήθηκε αυτός για την ζωή του Ήδη από τα παιδικά μου χρόνια προσπαθούσα να αποφύγω την εργασία, μου άρεσε να ζω χωρίς να κάνω τίποτα. Ή τεμπελιά αυτή με έμαθε να κλέβω από τους κήπους, τα αμπέλια και τα μελίσσια των άλλων. Συχνά πήγαινα σε φίλους και σχεδόν κάθε μέρα έπινα. Ό πα τέρας μου με μάλωνε και με καταριόταν. Εγώ oχι μόνο δεν τον άκουγα, αλλά και τον έβριζα. Όταν μου μιλού σε για τον Θεό, του απαντούσα με βλασφημίες... Μέρα με τη μέρα γινόμουν oλο και χειρότερος και πιο ακόλαστος.

Διδακτική ιστορία: Η άσχημη μάνα


Το μάτι της μάνας, η καρδιά και το «χνώτο» είναι πάντα ωραία γι’ αυτούς που είναι καλλιεργημένοι χριστιανοί.

Ένα κορίτσι είχε μια μάνα άσχημη στο πρόσωπο, ενώ ήταν υπόδειγμα φιλόστοργης μάνας, πλούσιας σε αγάπη προς την κόρη της.

Το κορίτσι όμως δεν έβλεπε τίποτε από την ψυχική ομορφιά της μάνας. Έβλεπε μόνο τις πολλές ουλές στο πρόσωπο της μάνας και αντιδρούσε πολλές φορές με ασέβεια και αντιπάθεια. Η μάνα λυπόταν, όχι για τον εαυτό της, αλλά πιο πολύ για το παιδί της, οπότε μια ημέρα αναγκάστηκε και του είπε το μυστικό.