Ετικέτες

29.9.16

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανακοίνωση εκ της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Πως θα ξεχωρίσω;

Πρίν ἀπό τρία περίπου χρὀνια βρέθηκε στήν Ἑλλάδα ὁ κ. Νικόλαος Χάγεκ, ἰδιοκτήτης τῆς Ἐλβετικῆς βιομηχανίας ρολογιῶν Swatch, ἕνας ἀπό τούς ἑκατό πλουσιώτερους ἀνθρώπους στόν κόσμο. Ἔδωσε μία συνέντευξη σέ ἑλληνική ἐφημερίδα (ΒΗΜΑ, 30-6-2002), ὅπου μεταξύ ἄλλων εἶπε τά ἑξῆς:

Ανεξομολόγητα αμαρτήματα

Ένας Γέροντας είπε: «Μία είναι η φωνή που πρέπει να βοά στα αυτιά του ανθρώπου: Σήμερα να επιστρέψης»
Ένας άλλος Γέροντας είπε: «Αυτή η γενεά δεν ζητεί το σήμερον, αλλά το αύριον. (δηλαδή αναβάλλει τα έργα της μετανοίας)».
Ναι, αδελφοί μου, δεν πρέπει να αναβάλουμε την εξομολόγηση.

Εκβιαστές, ψεύτες και υποκριτές!

Σε αυτούς που θεωρούν τα λεγόμενά μας περί των στημένων και πληρωμένων δημοσκοπήσεων έρχεται να απαντήσει η δήλωση-καταγγελία του πολιτικού του frappé και της pizza στον ΑΝΤ1.

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο όσιος Κυριακός ο αναχωρητής [BINTEO 2013]

     Εν όψει της Εορτής του οσίου Κυριακού του αναχωρητού (29 Σεπτεμβρίου), δημοσιεύουμε μία παλαιότερη Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας, π. Νικολάου Μανώλη, που πραγματοποιήθηκε στην προηγούμενη ενορία του, του Ι. Βυζαντινού Ναού Προφ. Ηλιού, στις 29-9-2013. 

Την εποχή εκείνη μόλις είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους η απαράδεκτη δίωξη του πατρός, τα εμπόδια και οι απαγορεύσεις για τις Ομιλίες καθώς και για τις κατηχητικές και εφημεριακές του δραστηριότητες.



Παρακολουθείστε το Βίντεο: