Ετικέτες

24.5.17

Ο «μπαχαλακηδισμός» ή «κουκουλοφορία» και ο «φασισμός»

Αυτοί χαρακτηρίζονται «αναρχικοί», «μπαχαλάκηδες» ή απλώς «κουκουλοφόροι». Μάλιστα! Τότε ποιοι είναι οι «φασίστες»; Ποιος είναι ο «φασισμός» και πώς ορίζεται; Από ποιες συμπεριφορές και ποια νοοτροπία;

Ομιλία του Διονύση Μακρή για τους Κρυπτοχριστιανούς



Σας προσκαλούμε στην άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία του θεολόγου, συγγραφέα και διευθυντή του "Στύλου Ορθοδοξίας" Διονύση Μακρή με θέμα: "Η Ανάσταση της Ρωμιοσύνης στη Μικρασία μέσα από τους Κρυπτοχριστιανούς του σήμερα".

Άγνωστα στοιχεία για τους Κρυπτοχριστιανούς αδερφούς μας από τον μαχητικό Διονύση Μακρή το Σάββατο 27 Μαΐου στις 7μ.μ. στη Βέροια. 

Η αιχμαλωσία της Αριστεράς από τον οίκο Ρότσιλντ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ


απόσπασμα από το βιβλίο: Η Σιών κατά του Σιωνισμού, του ιστορικού Διόδωρου Ράμμου

       

    Ο πολιτικός χώρος της Αριστεράς συνδέεται με το εργατικό κίνημα που εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα στην Ευρώπη, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να εξαπλωθεί με φυσικό τρόπο και να βελτιώσει τη ζωή των φτωχών Ευρωπαίων, όπως ήταν ο αρχικός σκοπός του κινήματος, αλλά αιχμαλωτίστηκε από την πανίσχυρη οικονομικά οικογένεια Ρότσιλντ, η οποία μετέτρεψε την Αριστερά σε εργαλείο, που  συνέβαλε στη δόμηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σε ευχαριστούμε Μεσογαίας Νικόλαε...

 Γιώργος Θαλάσσης 

Ένα στιγμιότυπο του χθες που πολλοί λησμόνησαν και που άλλοι δεν είδαν ποτέ. Ένα στιγμιότυπο του Μεσογαίας Νικολάου που αποκαλύπτει πολλά για τον άνθρωπο.

Πάστορας προσπάθησε να μιμηθεί τον Ιησού και τον έφαγαν οι κροκόδειλοι


Σχόλιο: οὐκ ἐκπειράσεις Κύριον τὸν Θεόν σου (Ματθ. δ΄, 7)

Ιεροκήρυκας από τη Ζιμπάμπουε προσπάθησε να αναπαράγει βιβλικό θαύμα και να περπατήσει επί των υδάτων, για να αποδείξει στο ποίμνιό του την δύναμη της πίστης, αλλά, δυστυχώς, τίποτε δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί.