Ετικέτες

10.11.15

Οι πρόσφυγες και ο μαραθώνιος


Το πρωί την ώρα που η Αθήνα ήταν χαμένη στον νιρβάνα του μαραθώνιου, στο λιμάνι του Πειραιά αποβιβάζονταν 5.630 (!) μετανάστες, λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, ενώ αναμένεται η άφιξη άλλων 1.834.
 Συνέχεια   Ε Δ Ω

Παράκληση Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη

Ψάλλουν μοναχοί Ιεράς Μονής Αγίου Αρσενίου- Βατοπαίδι Χαλκιδικής

Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση η νομική αναγνώριση της σοδομιτικής "οικογένειας"


Μπείτε ΕΔΩ και εκφράστε με ευπρέπεια την αντίθεσή σας στα νέα ήθη που θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας οι μαριονέττες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Επιβάλλεται να κάνουμε εμείς ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό και τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στο Θεό. Κάποτε θα δώσουμε λόγο για τη στάση που κρατήσαμε σε τέτοια ζητήματα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

Ας αφιερώσουμε 5 λεπτά να γράψουμε ένα μικρό κείμενο αντίθεσης και αντίστασης. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Το ελληνικό κράτος καταπίνει το ελληνικό έθνος


Ζούμε την κορύφωση μιας ιστορικής πορείας υποχώρησης, συρρίκνωσης ή/και παρακμής, η οποία ξεκινά μετά το 1922. Η πορεία αυτή θα ολοκληρωθεί με το Κυπριακό και το Μακεδονικό [*], τα ζητήματα της Θράκης και του Αιγαίου (και προφανώς της Ηπείρου). Παραθέτω απόσπασμα από ένα γνωστό κείμενο και ολοκληρώνω με ένα σχολιασμό:
                                                         Ε Δ Ω

Συγκλονιστικός ο π.Νικόλαος Μανώλης

...τα οστά των προγόνων μας

Η Τεράστια Κοινωνική Σημασία των Βλακών στο Σύγχρονο Βίο


Δημήτριος Καρατζίδης
Πολιτικός Επιστήμονας - Διεθνολόγος

Το δοκίμιο «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω», του συγραφέα Ευάγγελου Λεμπέση (1906-1968), δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στον μηνιάτικο νομικό έντυπο «Εφημερίς των Ελλήνων Νομικών», τον Σεπτέμβριο 1941. Στο δοκίμιό του ο συγγραφέας κατατάσσει τους βλάκες σε δύο τελείως αντίθετες μεταξύ τους ομάδες: α) αυτούς που καταλαμβάνουν τις υποδεέστερες θέσεις στην κοινωνία και β) αυτούς που κατέχουν σπουδαίες θέσεις στην κοινωνία (κυβερνώσα elite).

                                                                       Ε Δ Ω