Ετικέτες

8.1.16

Η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος



Στις πρώτες ανακοινώσεις του 2016 περιλαμβάνεται το σημερινό (3/1/2016) Δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) που αναφέρεται στην παραχώρηση του "Αστέρα" της Βουλιαγμένης σε άραβες και σε Τούρκους (!) έναντι του ποσού των 400 εκατομμυρίων ευρώ.


Ο Τουρκικός όμιλος Doğuş Holding A.Ş. που πλέον κατέχει το 15% του "Αστέρα" διοικείται από έναν από τους πλουσιότερους Τούρκους, τον Ferit Şahenk, και δραστηριοποιείται από τον τουρισμό και τις κατασκευές μέχρι την αυτοκινητοβιομηχανία και το ποδόσφαιρο. Ελέγχει 185 από τις μαρίνες της Τουρκίας, διαχειρίζεται 6 μαρίνες στην Κροατία και από το 2013 ελέγχει σημαντικό ποσοστό στις μαρίνες του Φλοίσβου, της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδος.

Μυστικές Υπηρεσίες Γερμανίας: Διαρκής ο κίνδυνος ισλαμικής τρομοκρατίας στη ΕΕ

Πιο επικίνδυνη από ποτέ θεωρεί η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών(BND) της Γερμανίας την κατάσταση για τις δυτικές χώρες σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία.
Η BND εκτιμά μάλιστα ότι ο κίνδυνος τρομοκρατίας στη Δύση είναι πιο αυξημένος κι από την περίοδο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο World Trade Center της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2001.

Έλεγχοι σε ύποπτες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στo Aιγαίο

Να ελεγχθούν οι Mη Kυβερνητικές Oργανώσεις και οι μεμονωμένοι εθελοντές που δραστηριοποιούνται στα νησιά του βορείου Αιγαίου θα επιχειρήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την Frontex. Μάλιστα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει εντατικούς ελέγχους σε 24ωρη βάση.