Ετικέτες

11.6.18

Καταπατώντας με “PRIDE” τα δικαιώματα των άλλων

Το τι κάνει κανείς στο κρεβάτι του είναι απόλυτο δικαίωμά του. Έκαστος έχει το απόλυτο δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό αρκεί να μην προσβάλει άλλους. Το «Gay Pride», μια αμφιλεγόμενη διεθνής εκδήλωση, με αρκούντως «ύποπτα» τα κίνητρα των εμπνευστών – τι άλλο να πεις όταν βλέπεις πρεσβείες μεγάλων χωρών να συμμετάσχουν σύσσωμες με τους πρέσβεις επικεφαλής – πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά χθες στην Αθήνα και η Βουλή φωταγωγήθηκε στα χρώματα της σημαίας της «κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ».

Τί είναι η Παλαιά Διαθήκη; (Η Ιερά Ιστορία) – μέρος τέταρτο

του πατρός Δημητρίου Μπόκου
Λένε μερικοί: Τί μας ενδιαφέρει η εβραϊκή μυθολογία; Δεν έχουμε δική μας ιστορία και μυθολογία και μάλιστα πολύ ανώτερη από την εβραϊκή;

Διαρκής απειλή για την Κύπρο η «Διάσκεψη της Γενεύης»




«Η Γενεύη είναι ένα πραξικόπημα, υφαρπαγή της συντακτικής εξουσίας από τον λαό της Κύπρου και απόδοσή της σε ξένες δυνάμεις, προκειμένου να καταλύσουν το κράτος και το δημοκρατικό πολίτευμα», τονίζει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος στο βιβλίο του Η Κύπρος στο στόχαστρο (εκδ. Ινφογνώμων, 2017)

O Σόρος χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε πανικό: Ο Αρχιερέας της ΝΤΠ κατηγορεί τον Τραμπ – «Θέλει να καταστρέψει τον κόσμο»

Πρωτοφανής Εμφύλιος της Νέας Τάξης
Το μπλοκ της σκιώδους αμερικανικής εξουσίας και των ευρωπαίων υποτελών τους και τουμπλοκ White Anglo-Saxon Protestants (WASPs) Τράμπ - Ισραήλ

Ύμνος στην Κωνσταντινούπολη (Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς)

Αποτέλεσμα εικόνας για constantinople
Βασιλεύουσα Πόλη, δίπλα στον καταγάλανο Βόσπορο, ποιας άλλης πόλης ή δόξα μπορεί ποτέ με τη δική σου να συγκριθεί;

π. Ἄγγελος Ἀγγελακόπουλος : Ἐπίθεση "ἀγάπης" τῶν οἰκουμενιστῶν κατά τῶν Ὀρθοδόξων μέ ἀφορμή οἰκουμενιστικό συνέδριο


8ο ΔΣΟΘ_923
Ἐν Πειραιεῖ 10-6-2018
ΕΠΙΘΕΣΗ «ΑΓΑΠΗΣ» ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Ἀπό 21 ἕως 25 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε στήν Θεολογική Σχολή τοῦ Α.Π.Θ. τό 8ο οἰκουμενιστικό Διεθνές Συνέδριο «Ὀρθοδόξου Θεολογίας» μέ θέμα : «Ἡ Ἁγία καί Μεγάλη Σύνοδος τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας : Ἡ Ὀρθόδοξη Θεολογία στόν 21ο αἰώνα»[1].