Ετικέτες

15.2.18

Πέτρος, Ειρήνη, Ειρήνη, Ιάκωβος: νέα αιτήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Ο Πέτρος, ένα ευλογημένο παιδάκι πού διακονεί στο Ιερό της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Η μητέρα του Ειρήνη, έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας. Ο Πετράκης, αν δεν αποδώσουν τα φάρμακα που του δίνουν οι γιατροί, θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. Ας ικετεύσουμε τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο.

Ακόμα η Ειρήνη, μία ευλογημένη μητέρα, έχει σοβαρότατη μορφή καρκίνου σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα έχει κάνει και μεταστάσεις. Ας ικετεύσουμε την Παναγία.

Επίσης ο κ. Ιάκωβος, μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη και αύριο θα χειρουργηθεί. Έχει ανάγκη τις προσευχές όλων μας.

Ευχή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου: Η αργία

Αποτέλεσμα εικόνας για Αθανάσιος Λεμεσού

Αποτέλεσμα εικόνας για ευχή αγίου εφραίμ του σύρου

Ακούστε την ομιλία

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: Οι Τούρκοι Έχουν Εξαπολύσει Ενορχηστρωμένη Επίθεση Κατά Της Ελλάδος (με ηχητικό)


Η Τουρκία βρίσκεται σε περιδίνηση και προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις σε ένα σχέδιο στα Ίμια που έχουν σχεδιάσει είπε στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά 90,1 ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.
Εκτίμησε ότι ο εμβολισμός του λιμενικού σκάφους από τουρκικό στα Ίμια στόχο έχει να αποσπάσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας από την αιματοχυσία στο Αφρίν.

Τα κριτήρια της μεγάλης ημέρας της κρίσεως

Τα κριτήρια της μεγάλης ημέρας της κρίσεως


Συντάκτης  

Όλοι θυμόμαστε πόσες μεγάλες αντιδράσεις υπήρχαν αλλά και συνεχίζεται να υπάρχουν, από την προσπάθεια των κυβερνώντων και της σημερινής αλλά και της παρελθούσας, για να επιβάλλουν την υποχρεωτική αξιολόγηση σε όλο τους υπαλλήλους του ευρύτερου, αλλά και του στενού Δημόσιου Τομέα.

Οι δυο φωνές

 
  Με τον απόστολο Παύλο, σημαίνει η Εκκλησία μας την έναρξη του πνευματικού αγώνα, που πρέπει να είναι μια διαρκής κατάσταση για τον συνειδητό χριστιανό, αλλά τώρα, που πλησιάζει η Σαρακοστή, θα πρέπει να ενταθεί.

  «Ας αποβάλουμε τα έργα του σκότους και ας φορέσουμε τα όπλα του φωτός, τα έργα της αρετής. Ας ζούμε σεμνά, όπως εκείνος που περπατεί την ημέρα και τον βλέπουν οι άνθρωποι, όχι με γλεντοκόπια και μεθύσια, όχι με πράξεις αισχρές και εξευτελιστικές, όχι με φιλονικίες, εμπάθειες και ζηλοφθονίες. Αλλά ενδυθείτε τον Κύριο Ιησού Χριστό, και μη φροντίζετε τη σάρκα για ηδονές, απολαύσεις, και ικανοποιήσεις των παράνομων επιθυμιών», (Ρωμ. ιγ΄, 12-14).

   Αυτά μας λέει ο Χριστός, δια του στόματος του αποστόλου Παύλου· ταυτόχρονα όμως, ακούγεται και μια άλλη φωνή, που μας λέει: 

Νέα αιτήματα: Παναγιώτης, Απόστολος και ενημέρωση για τον κ. Στέργιο

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Αιτήματα Προσευχής

Ο Παναγιώτης, ένα νεαρό παλικάρι, έχει εμφανίσει εδώ και χρόνια μια σπανιότατη ασθένεια, η οποία τού έχει προκαλέσει φοβερές πληγές στα πόδια. Έχει ανάγκη την προσευχή μας, καθώς αισθάνεται ότι η ασθένεια του, του έχει πάρει τη ζωή. Μέχρι στιγμής κανένας γιατρός δεν έχει μπορέσει να τον θεραπεύσει, αν και έχει πάει στα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.

Επίσης, ο κ. Απόστολος είναι ιατρός και βοηθάει όλο τον κόσμο, κάνοντας πολλές ελεημοσύνες. Ζητάει την προσευχή μας για να τον κρατάει ο Θεός δυνατό και ταπεινό, για να μπορέσει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο κόσμο.

Ενημέρωση

Ο κ. Στέργιος (τελευταία ενημέρωση εδώ), ο μεγάλος σε ηλικία αδερφός μας για τον οποίο προσευχόμαστε, ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι καθόλου καλά. Οι δικοί του πιστεύουν ότι ετοιμάζεται για την Ουράνια Βασιλεία. Παρακαλούν όμως τον Θεό να τον αφήσει, διότι τον χρειάζονται. Ας συνεχίσουμε τις έμπονες προσευχές μας και ας αφήσουμε την έκβαση στα χέρια του Κυρίου μας.

"Είναι εδώ και φροντίζει για όλα...Για τον καθένα μας. Μην σας φοβίζει τίποτε και κανείς! Εμείς στον δρόμο μας.Ακλόνητοι..." Σταμάτης Σπανουδάκης




Αχ! να γινόταν για λίγο, να σας μεταφέρω μέσα μου.
Εκεί πού όλα, τα μικρά και μεγάλα, επιτελούνται.
Μην με παρεξηγήσετε.
Την ψυχή μου ξετυλίγω.
Άλλωστε νομίζω, ότι μέσω της μουσικής και των στίχων μου,
λίγο πια, με καταλαβαίνετε.
Και τελικά, μόνον αυτό θα μείνει από μένα.
Όλα τα άλλα, ματαιότης.
Περαστικά, εφήμερα.
Εκεί λοιπόν, βιώνω την απίστευτη μαγεία, της στιγμής της έμπνευσης.
Αυτό το «εργόχειρο» μου δόθηκε, για να δουλεύω.
Το γιατί δεν το ξέρω.

Εκπομπή 26: Άγ. Βαλεντίνος της Ρώμης, ένας Ορθόδοξος Άγιος (14/2, 19/1 &...


Άγιος Βαλεντίνος της Ρώμης, ένας Ορθόδοξος Άγιος

(14 Φεβρουαρίου, 19 Ιανουαρίου & 6 Ιουλίου, +269)

http://orthodoxsaintvalentine.wordpre...

http://orthodoxsaintvalentine.wordpre...




Ο μικρός Δημητράκης γυρίζει γερός και δυνατός!!! Μα πάνω απ’ όλα ΝΙΚΗΤΗΣ…


Από πολύ μικρός, κλήθηκε να δώσει μια τεράστια «μάχη», απέδειξε όμως πως τελικά είναι τύπος… ζόρικος και με το μοναδικό του χαμόγελο, καταφέρνει τα… ακατόρθωτα.
Ο λόγος για τον μικρό Δημητράκη από τα Χανιά, τον… Δημητράκη μας, καθώς μέσα από αυτή την αρκετά  δύσκολη περιπέτεια της υγείας του το τελευταίο διάστημα, ο μικρούλης γιος της αρθρογράφου Ιωάννας Ροζάκη, έγινε ο δικός μας Δημητράκης.
Όπως ενημερώνει η πανευτυχής μητέρα του, η περιπέτεια έλαβε τέλος και όπως μαρτυρά η σχετική φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η οικογένεια Ροζάκη, πήρε το… καράβι της επιστροφής!

Η απίστευτη διαδρομή του Κέννεθ Κλάους από τον Παπισμό, τις ανατολικές θρησκείες, τον αποκρυφισμό και τον προτεσταντισμό στην Ορθοδοξία!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η απίστευτη διαδρομή του Κέννεθ Κλάους από τον Ρωμαιοκαθολικισμό στην Ορ...

Απέρριψε τον Χριστό λόγω αρνητικών βιωμάτων νωρίς στην ζωή του και περιπλανήθηκε σχεδόν σε όλες τις θρησκείες του κόσμου μέχρι να ξανασυναντήσει τον Χριστό ,αυτήν την φορά στην Ορθοδοξία.

Δεν παντρεύτηκες για να καταπιέζεσαι

Σχετική εικόνα
Ζήστε τη συζυγία σας με τρόπο πλήρη, σωστό και ισορροπημένο, ώστε να μπορείτε να χαρείτε και εσύ και ο άνθρωπός σου
Από τον π. Ανδρέα Κονάνο

Επιτέλους! Ο Πατριωτικός χώρος ενώνεται!





Οι πρόσφατες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Ελλήνων πολιτών στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, κόντρα στη λυσσαλέα αντίδραση της καθεστηκυίας πολιτικής τάξης και των προδοτικών ΜΜΕ, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ο πατριωτισμός είναι έμφυτος στους Έλληνες.