Ετικέτες

18.9.18

Χίλιες εκκλησίες να χτίσεις, αν δεν μπεις μέσα δεν σώζεσαι


Ήμουν στο λεωφορείο και δίπλα μου καθόταν μία κυρία. Περνώντας έξω από έναν ιερό ναό έκανα το σταυρό μου. Παρακινούμενη από εμένα έκανε και εκείνη κάτι σαν σταυρό, γρήγορα-γρήγορα, κάτι σαν ανακάτεμα. Της λέω:

Οι εθνομηδενιστές, ο Σόρος και οι ΜΚΟ, με το ανθρωπο-εμπόριο εκτός από τη διάλυση της Ε.Ε. και της Ελλάδας, έχουν στόχο το μυαλό και τη λογική μας κρίση

Αποτέλεσμα εικόνας για σορος μ.κ.ο
Με απλά λόγια, θέλουν να τρελάνουν τον κόσμο, για να μην μπορεί να σκεφθεί λογικά και να μην μπορεί να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος, την αλήθεια απ' το ψέμα
του Σάββα Καλεντερίδη

Πειραιώς Σεραφείμ: Σωστός για Φανάρι-Μόσχα… για να λέμε τα σύκα σύκα


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ερωτηθείς για την κόντρα μεταξύ Φαναρίου – Μόσχας σχετικά με το Ουκρανικό ζήτημα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “είναι ένα πάρα πάρα πολύ σύνθετο, πολύπλοκο, πολυπλευρικό θέμα και αυτό αφορά την συνολική Ορθόδοξη Εκκλησία και την παρουσία της μέσα στον κόσμο.”

Τά τεχνάσματα τοῦ Διαβόλου



Ἅγ. Ἐπιφάνιος, ἐπίσκοπος Σαλαμῖνος Κύπρου

Αεροπορική σφοδρή επίθεση δέχεται η Συρία βάλεται με πυραύλους πανταχόθεν


Eπίθεση δέχεται η Συρία. Αντίπαλοι πύραυλοι που προέρχονται τόσο από δυτικά από την πλευρά της θάλασσας όσο κι από ανατολικά από ύψος Ιράκ χτυπούν το συριακό έδαφος. Ανταπαντά η συριακή αεράμυνα ως και με S-200 και S400 που εκτοξεύονται από Χομς και Λατάκια .

Μπορούμε να κρίνουμε τούς άλλους;


Αγ. Ιωάννης Χρυσόστομος