Ετικέτες

26.5.14

Την έσωσε ένα αντίδωρο!

Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Αγαπητοί μας αναγνώστες αφιερώστε 3 λεπτά για να διαβάσετε αυτό το άρθρο και θα ωφεληθείτε σημαντικά. Μην κάνετε το σφάλμα να το προσπεράσετε... Στην αρχή "δεν θα σας γεμίσει το μάτι", αλλά στην πορεία θα αλλάξετε γνώμη!
Την έσωσε ένα αντίδωρο!
Η ιστορία, που θα σας αφηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή, όσα απίστευτα στοιχεία και αν έχει. Συνέβη στις αρχές Δεκέμβρη 2007.

Αυτοάνοσα νοσήματα: Γιατί δημιουργούνται και πώς αντιμετωπίζονται!

αυτοάνοσα-νοσήματα-γιατί-δημιουργούνται-πως-αντιμετωπίζονται

Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι η πρώτη αιτία χρόνιων νοσημάτων στις σύγχρονες κοινωνίες. Ασθένειες που κάποτε ήταν σπάνιες παρατηρούνται σήμερα σε 1 ανά 5 πολίτες σε Ευρώπη και Αμερική. Βάλουν διαφορετικά όργανα και συνδέονται μεταξύ τους από έναν κοινό μηχανισμό όπου το ίδιο το σώμα επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και ιστούς.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (26 Μαΐου - 1 Ιουνίου)


Η ερχόμενη εβδομάδα (26/5-1/6) είναι η έκτη και προτελευταία εβδομάδα του πεντηκοσταρίου. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. 

Η Τετάρτη της Αποδόσεως του Πάσχα 28/5 είναι ημέρα νηστείας κατά την οποία γίνεται κατάλυση ιχθύος.

Η Παρασκευή 30/5 είναι ημέρα νηστείας στην οποία γίνεται κατάλυσις οίνου και ελαίου λόγω του χαρμόσυνου χαρακτήρα της περιόδου αυτής. 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: κατάλυση εις πάντα
Τετάρτη: κατάλυση ιχθύος
Παρασκευή: κατάλυση οίνου και ελαίου