Ετικέτες

2.1.18

Γεώργιος (3 ετών) και γονείς: Αθανάσιος και Σοφία [ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ]

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχη

Μαζί με την Ιωάννα (κλικ εδώ) που βάλαμε για προσευχή πριν δύο μέρες ας βάλουμε και τον μικρό Γιωργάκη. Και τα δύο παιδάκια είναι σε δύσκολη κατάσταση...

Λάβαμε το εξής μήνυμα: 



"Παρακαλώ πολύ αδελφοί μου να προσευχηθούμε για τον μικρό Γιωργάκη (3 ετών) ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση μετά από κατάποση ξηρού καρπού. Επίσης χρειάζονται άμεση στήριξη οι γονείς Αθανάσιος και Σοφία.


Ευχαριστώ, Κύριος να σας ευλογεί όλους."

Ὁ Μέγας Βασίλειος, ὁ ἄγρυπνος Ἐπίσκοπος, κατά τῶν αἱρέσεων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ὁ Μέγας Βασίλειος, ὁ ἄγρυπνος Ἐπίσκοπος, κατά τῶν αἱρέσεων.
Γράφει ὁ Φώτης Μιχαήλ, ἰατρός
Ὁ Μέγας Βασίλειος δέν εἶναι μονάχα ὁ Ἅγιος Ἱεράρχης τῆς ἀγάπης, τῶν θεοφώτιστων διδαχῶν, τῶν γραμμάτων καί τῶν ἐπιστημῶν, τῆς ἄσκησης καί τῆς ἀρετῆς. Εἶναι ταυτόχρονα καί ὁ τολμηρός ὁμολογητής τῆς Πίστεως, ὁ αὐστηρότατος διώκτης τῶν αἱρέσεων, ὁ ἄγρυπνος Ἐπίσκοπος, ὁ ὅντως ποιμήν.

«Μια τελευταία και όγδοη Οικουμενική Σύνοδος θα γίνει για να πραγματευτεί τις διαφορές με τις Αιρέσεις και να ξεχωρίσει το σιτάρι από το άχυρο..» (Προφητεία Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ)

Αποτέλεσμα εικόνας για пророчества святого серафима саровского
«…Πριν από τη γέννηση του Αντιχρίστου, θα πρέπει να έχει συσταθεί η 8η Οικουμενική Σύνοδος για όλες τις Εκκλησίες υπό μία κεφαλή, τον Χριστό, και υπό το Πέπλο της Προστασίας της Μητέρας του Κυρίου (σύμφωνα με τον Άγιο Νείλο τον Μυροβλύτη):

Σιβηρικό πείραμα… πετώντας βραστό νερό στους -41oC!


Ένα απίθανο βίντεο καταγράφει τη δημιουργία τεχνητής ομίχλης όταν ένας νεαρός ανοίγει το παράθυρο του διαμερίσματός του σε μια παγωμένη πόλη της Ρωσίας (με θερμοκρασία -41 βαθμούς Κελσίου) και απλώς ρίχνει βραστό νερό στο κενό. Το νερό εξατμίζεται πριν καν φτάσει στο έδαφος δημιουργώντας ένα σύννεφο ατμού.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Οι Τούρκοι στέλνουν μετανάστες για να μας χτυπήσουν πισώπλατα αν γίνει πόλεμος

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου


Σχόλιο Αυγουστή  Αναγόρου :

 Φυσικά για το κόμμα του ΑΚΕΛ δεν άρεσαν οι τοποθετήσεις του Αρχιεπισκόπου. Αφού πρόδωσαν τον έντιμο Κυπριακό   απελευθερωτικό  αγώνα της Α  Ε.Ο.ΚΑ. χάριν του διεθνισμού και τις επιταγές των τότε βαρώνων τους τώρα κάνουν και υποδείξεις , στον κ. Χρυσόστομο για το τη θα πει. 


Συντάκτης: Ακης Φάντης - Απίστευτες αναφορές για τουςμετανάστες περιέχονται στην χριστουγεννιάτικη «εγκύκλιο αγάπης» του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, η οποία διαβάστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς της Κύπρου ανήμερα των Χριστουγέννων.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Πρόκληση από Αλβανούς στον Τύρναβο: Φωτογραφήθηκαν με τον αλβανικό αετό!

Πρόκληση από νεαρούς στον Τύρναβο: Φωτογραφήθηκαν με τον αλβανικό αετό!


Σχόλιο: Δεν φταίνε τα Αλμπανόπαιδα. Έτσι έμαθαν,και αυτά που πρέπει να κάνουν θα τα κάνουν. Αποκλειστικά - υπεύθυνοι οι Πολιτικοί τα Μ.Μ.Ε. οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι και το κυριότερο η αδιαφορία μας.
Το κοινό αίσθημα προκάλεσε μια παρέα νεαρών Αλβανών, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από Γυμνάσιο του Τυρνάβου με την αλβανική σημαία και ''σχηματίζοντας'' με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό. 

"Καλύπτονται" οι άνθρωποι του Σόρος στην Ευρωβουλή

"Αποκαλυπτικό έγγραφο/ Ίδρυμα Σόρος: ο Κνουτ Φλεκενστάιν είναι δικός μας"

«‘Eβλεπε πως οι άγιοι Άγγελοι ως αστραπόμορφοι νέοι, φορώντας λευκές χρυσοκέντητες ενδυμασίες, συλλειτουργούν και συμψάλλουν με τους αδελφούς…»

Αποτέλεσμα εικόνας για σεραφειμ του σαρωφ
Η υπέροχη οπτασία του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ κατά την διάρκεια της ακολουθίας.

Η ψυχή του Σεραφείμ ανέβαινε αλματωδώς την κλίμακα των αρετών και της θείας θεωρίας, και ο Κύριος, ωσάν ανταποκρινόμενος στον φλογερό και ιερό του ζήλο, τον παρηγορούσε και τον ενίσχυε στον αγώνα του με ουράνιες αποκαλύψεις.