Ετικέτες

16.7.20

Οράματα παγίδες...



Εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι το χάρισμα των οραμάτων. Είναι όμως και φοβερά επικίνδυνο, γιατί αρκετοί υψηλοφρόνησαν με αληθινά και πολλοί πλανήθηκαν με απατηλά οράματα. 

Προχωράει η απαγόρευση γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου


Ρώσοι κοινοβουλευτικοί κατέθεσαν σήμερα νομοσχέδιο, το οποίο θα απαγορεύει τους γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, μετά την έγκριση των συνταγματικών τροπολογιών στις οποίες ο γάμος ορίζεται μόνο ως ένωση μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Τι σημαίνει βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος;

Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς

Διάβασες στο Ευαγγέλιο τους λόγους του Χριστού: «...πᾶσα ἁμαρτία καὶ βλασφημία ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις, ἡ δὲ τοῦ Πνεύματος βλασφημία οὐκ ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις·... οὔτε ἐν τῷ νῦν αἰῶνι οὔτε ἐν τῷ μέλλοντι.» (Ματθ. ιβ΄, 31-32).

Και ρωτάς τι σημαίνει βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος;

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Συνεχείς συναντήσεις και προκλήσεις στη διεθνή σκακιέρα


Μη σχετικό σχόλιο: Αγκώνες βλέπω, μάσκες δεν βλέπω...  Πολλή χαλαρότητα ξαφνικά... από όλους όσοι μας προειδοποιούσαν για το τί θα πάθουμε από τον κορωνοϊό...

Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σήμερα, 15 Ιουλίου 2020. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν o Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ, οι περιφερειακές εξελίξεις και το ζήτημα της Αγίας Σοφίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.