Ετικέτες

21.1.21

Ως πότε θα ρημάζονται τα παιδιά από αυτήν την εκπαίδευση;




«Σοκ στο πανελλήνιο!». «Άναυδη η Κοινή Γνώμη έμεινε από το γεγονός…». «Έπεσαν από τα σύννεφα…». (Η αφόρητη κοινοτοπία της… ανθρωποβροχής). «Αποτροπιασμός για τον ξυλοδαρμό…». Κάθε φορά που ξανασυμβαίνει πράξη βίας από ανηλίκους, για καμμιά εβδομάδα περίπου, θα παρελαύνει νυχθημερόν στα κανάλια, η έκπληξη, το σοκ, η μετά βδελυγμίας περιγραφή του γεγονότος, η πανελλήνια αποδοκιμασία και αποστροφή. Ο θυμός των «νοικοκυραίων», η διάρρηξη της μακαριότητάς τους. Θα ακουστούν και δυο - τρεις αναλύσεις για την έλλειψη παιδείας, και… καληνύχτα σας, πάμε σε διαφημίσεις. Και πού οφείλεται τελικά η ευκολία της βιαιοπραγίας των ανηλίκων; Μα στην ατιμωρησία.

Υπέρ θείας βοηθείας: Δημητρίου (περνά κορωνοϊό) και Αρσενίου (μωρό σε κίνδυνο)



Δικός μας άνθρωπος μας ζητάει να προσευχηθούμε για τον Δημήτριο που περνάει κορωνοϊό, αλλά και για τον Αρσένιο μωρό που έχει αεροβαπτισθεί, γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Ο Θεός αδελφοί μου θα μπορούσε μεμιάς να απομακρύνει κάθε πειρασμό από τη ζωή μας, να εξαφανίσει τις ασθένειες, να εξαλείψει τη φθορά. Και θα το κάνει στην επόμενη ζωή, την αιώνια ζωή. Σε αυτή την πρόσκαιρη ζωή, όμως, επιτρέπει τις δοκιμασίες, διότι μέσα από αυτές μας καθαρίζει, μας προετοιμάζει για την επόμενη ζωή. Ο στόχος δεν είναι να κερδίσουμε αυτήν τη ζωή, αλλά την επόμενη. Και αυτό δεν είναι δεδομένο... 

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Ψηφιακά πιστοποιητικά em-@ολιασμού



Επείγουσα Έκκληση για προσευχή: π. Ιγνάτιος (διασωληνώθηκε), π. Μάξιμος, Ελένη, Αναστασία

 Λάβαμε προς δημοσίευση την παρακάτω έκκληση για προσευχή:

 Σας παρακαλώ θερμά να προσευχηθείτε για    τον  π. Ιγνάτιο.

 
 Έχει κορωνοϊό και είναι άσχημα, τον διασωλήνωσαν.
 


 Επίσης εύχεσθε για τον γέροντα π. Μάξιμο και
 
 για την Ελένη.
 
     Επίσης

Θέλω να σας παρακαλέσω, να βάλετε στην προσευχή σας τη μικρή Αναστασία 13 μηνών. Είναι παιδί ενοριτών μου. Έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Από σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα για προεγχειριτικές εξετάσεις. Η επέμβαση θα γίνει την Πέμπτη. Πολύ δύσκολη και επικίνδυνη. Ας γίνει το θέλημα του Θεού!