Ετικέτες

27.11.20

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αποφυλάκιση-σκάνδαλο Τούρκου "δουλέμπορου" – Λαμβάνει και επίδομα!

 


Σχόλιο: Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στην Χώρα μας. Η διαφθορά οργιάζει και κατατρώγει τις σάρκες μας! Ως πότε;
Μετά το περιστατικό του Σύρου που ήταν μέλος του ISIS και ο οποίος φιλοξενούνταν στη δομή του Ελαιώνα, έρχεται στο φως νέα σκανδαλώδης υπόθεση. Αυτή τη φορά, μάλιστα, χειρότερη, με την έννοια ότι αφορά πράξεις οργάνων της ελληνικής Πολιτείας.

Αυτή η ψευδαίσθηση θα καταρρεύσει σύντομα και με πάταγο



Ελευθέριος Ανδρώνης

Στην πορεία αυτών των δύσκολων εννέα μηνών πανδημικής κρίσης στην Ελλάδα, υπάρχει ένα ποσοστό πολιτών (μειοψηφικό μεν, σημαντικό δε), που είχε και έχει ακόμα τυφλή εμπιστοσύνη στους τρόπους που η κυβέρνηση, η επιστημονική επιτροπή και τα μέσα ενημέρωσης διαχειρίστηκαν αυτήν την εθνική (και παγκόσμια) περιπέτεια.

Ανάλυση - Κωνσταντίνος Χολέβας: Η Ρουμανία «διεκδικεί» τους Βλαχόφωνους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου


Η Ρουμανία επιχειρεί να προσελκύσει τους Βλαχόφωνους Έλληνες της Αλβανίας και των Βαλκανίων. Συγκεκριμένα τους καλεί να αποκτήσουν διαβατήριο του ρουμανικού κράτους, μετά την έγκριση σχετικού νόμου από τη Γερουσία στο Βουκουρέστι.

Λιγότεροι από το 1/2 Σουηδούς θα εμβολιαστούν για Coronavirus γιατί έζησαν το φιάσκο του εμβολίου για γρίπη A. Πολλοί εκατοντάδες νέοι παρουσίασαν χρόνια ναρκοληψία….


Coronavirus στη Σουηδία: η σκιά ενός fiasco πλανάται πάνω στα
νέα εμβόλια. Πολυάριθμοι Σουηδοί δεν έχουν πια εμπιστοσύνη στα εμβόλια μετά την επιδημία της γρίπης A το 2009,όταν εκατοντάδες νέοι ανέπτυξαν μια ναρκοληψία μετά το εμβόλιο.

Δεν θα υπάρχουν απο δώ και πέρα χλιαροί!

 

 Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος 


Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος κάτι πάρα πολύ ωραίο: