Ετικέτες

18.6.14

Το "απαγορευμένο" βίντεο-κάλεσμα κατά του gay pride Θεσσαλονίκης και πάλι στον διαδικτυακό αέρα! Διαδώστε το!Μοναχός Μωυσής Αγιορείτης: «Αγαπώ πολύ τη γλώσσα μου την Ελληνίδα»

Μοναχός Μωυσής Αγιορείτης: «Αγαπώ πολύ τη γλώσσα μου την Ελληνίδα»
Σε μία περίοδο κρίσεως, επικρίσεως και κατακρίσεως, πτώσεων, καταπτώσεων, επιπτώσεων και εκπτώσεων, ζάλης, παραζάλης, πάλης κι αιθάλης πάσχει η μοναδική λαλιά μας, η εγχώρια πλούσια γλώσσα. Μαζί της μπορείς να πεις και να εκφράσεις τα πιο δύσκολα, τα πιο κούφια, τα πιο υψηλά. Όπως λέει o ποιητής Οδυσσέας Ελύτης, η ελληνική γλώσσα είναι η πιο παλιά και η ...πιο πλούσια του κόσμου.

Τι είπε ο Γ. Μπούταρης σε Αγιορείτη για το gay pride!

mpoutaris-me-monaxo

Διαβάστε όσα αποκάλυψε ο μοναχός

Ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος: «Καλό θα ήταν ο κ. Δήμαρχος να ματαιώσει οριστικά το Guy Pride »

anthimos-thesalonikis

Πείτε όχι στην «κολοφώνα» όλων των κακών του αιώνα μας…


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί νέοι,

με θλίψη και απογοήτευση παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό την προβολή της ομοφυλοφιλίας με κάθε μέσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δυστυχώς, και στην πατρίδα μας επιχειρούν κάποιοι να καθιερώσουν την ομοφυλοφιλία όχι μόνον ως νόμιμη αλλά και ως φυσική επιλογή. Μια επιλογή που αν την ακολουθήσει κανείς, οδηγείται στην απώλεια, στερούμενος τη σωτηρία του, καθώς απαγορεύεται από την Αγία Γραφή, ο δε άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος την θεωρεί «κολοφώνα», κορύφωμα δηλαδή των κακών.

«ΕΠΕΣΑΤΕ ΕΞΩ ΠΕΝΤΕ ΜΟΙΡΕΣ» - Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης.

 
Το διορατικό χάρισμαν, που τον χαρακτήριζε ιδιαιτέρως, που βεβαίως δεν ήταν μόνον στον Γέρο Πορφύριον αυτό το χάρισμαν που έλαβεν από τον Θεό, δεν ήταν περιορισμένης κλίμακας, αλλά πολλή μεγάλης. Έβλεπεν και μέσα στους αστέρες...
Πήγεν κάποτε ένας Αστρονόμος και του λέει:
"Θα πάω, Γέροντα, στην Ουψάλα να κάμω συνέδριο".

Όταν ο άνθρωπος έχει Θεό μέσα του... (απίθανες φωτογραφίες)