Ετικέτες

15.9.20

Τα νέα μέτρα στην Αττική: Μάσκες σε δουλειές και πλατείες - Κλείνουν για 14 μέρες τα κέντρα διασκέδασης



Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τα μέτρα στην Αττική είναι τα εξής:

Λιποθυμίες παιδιών από την πρώτη μέρα σε όλη την Ελλάδα

 

Σχόλιο: Οι λιποθυμίες θα πάνε σύννεφο... και πού να δείτε τί θα γίνει τον χειμώνα λόγω της κακής χρήσης της μάσκας από όλους μας... Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε...


Η πρώτη σχολική χρονιά σε συνθήκες κορονοϊου μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να είναι μια δύσκολη χρονιά.

Σήμερα, μέρα αγιασμού αλλά και παγουρίνου, οι μαθητές έβαλαν τη μάσκα τους και πήγαν στο σχολείο. Οι γονείς είναι διχασμένοι για το κατά πόσο τα παιδιά θα πρέπει να φοράνε μάσκα ή όχι στο σχολείο. Είναι επικίνδυνη τελικά η μάσκα για ένα μικρό παιδί;

Μαρτυρίες στα social media μιλάνε για λιποθυμίες μαθητών σε πολλά σχολεία της χώρας. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, στη Νέα Σμύρνη μαθητής πρώτης γυμνασίου, στον Ευοσμο και σε άλλες περιοχές. Μάλιστα στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς αναφέρθηκε ότι λιποθύμησαν 3 μαθητές.

Φτάσαμε στο απόγειο της «δημοκρατίας»: Οι διαδηλώσεις γονέων να διώκονται ποινικά!


    Ελευθέριος Ανδρώνης

«Νομίζεις πως θα έχεις για πολύ καιρό ακόμα την δυνατότητα να διαδηλώσεις; Ξανασκέψου το!», είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα γι’ αυτά που έρχονται από τον περασμένο Ιούνιο. Και να που ήρθαν. Να που είναι εδώ.

Άμεση εισαγγελική παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε η διαδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, ενάντια στη χρήση μάσκας στα σχολεία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα διερευνηθεί μεταξύ άλλων (!) το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων(!).

Ναομαχία: η νέα αίρεση... Σημαντικό άρθρο του π. Βασιλείου Βολουδάκη με περιστατικά από το βίο του Αγίου Παϊσίου



Ὁ κ. Μητσοτάκης μετὰ τῆς συμβίας καὶ τοῦ πρωτοτόκου αὐτοῦ διὰ θρησκευτικὸν τουρισμὸν εἰς τὴν Ἱ. Μ. Τζαγκαρόλων, λειτουργοῦντος τοῦ Θεοφ. Δορυλαίου κ. Δαμασκηνοῦ (15.08.2020). Ἐπίκαιρον τὸ σύνθημα «μὲ ψάλτη κολλάει, μὲ Πρωτοψάλτη δὲν κολλάει»… Ἡμέρα γὰρ τῆς Πανσέπτου Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου ἐφόρεσε μάσκα, διότι «ἄλαλα τὰ χείλη τῶν ἀσεβῶν»!

Συγκλονιστικὰ περιστατικὰ τοῦ Ἁγίου Παϊσίου κονιορτοποιοῦν
τὰ ἐπιβληθέντα εἰς τὴν Ἐκκλησίαν μέτρα!

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΥ»
ΩΔΗΓΗΣΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΟΜΑΧΙΑΝ!

Ὑπερβαίνει καὶ τὴν αἵρεσιν τῆς Εἰκονομαχίας ἡ σπερμολογία ὅτι οἱ Ἱ. Ναοί μας,
ὅπου κατέρχεται ὅλος ὁ Τρισήλιος Οὐρανός, εἶναι τόποι διαδόσεως μολυσμοῦ καὶ ἀσθενειῶν!

Τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Βολουδάκη

Φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία: Ήταν τεράστιες & άχρηστες! - Κυβέρνηση: «Ασάφεια στις προδιαγραφές»!

Άχρηστες μάσκες πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι, καθώς όπως παραδέχθηκε η κυβέρνηση δια της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας που παραδόθηκαν στα παιδιά στα σχολεία, ήταν.. τεράστιες και δεν χρησίμευαν σε τίποτα, ενώ έκλειναν και τα μάτια των παιδιών.

Σύμφωνα την κυβερνητική παραδοχή «μια ασάφεια στη διατύπωση για τις διαστάσεις που θα πρέπει να έχει η μάσκα ήταν ο λόγος για τον οποίο έγινε το λάθος». Ποιος πληρώνει το «λάθος»; Ο Έλληνας φορολογούμενος, ενώ φυσικά αποδομείται στην βάση του το επιχείρημα περί «προστασίας» από τον κορωνοϊό!

Παγώνη – Βόβολης: Debate στον ΑΝΤ1 για την χρήση μάσκας στα σχολεία

Ο Φαίδων Βόβολης Στην Εκπομπή Του Γιώργου Τράγκα (11-09-20)

Ο Φαίδων Βόβολης Στην Εκπομπή Του Γιώργου Τράγκα
Σχόλιο: 20 λεπτά που βάζουν ταφόπλακα στα επιχειρήματα της Κυβέρνησης. Το θέμα είναι τί κάνουμε εμείς... Για άλλη μια φορά μας πιάνουν στον ύπνο!
O καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης αποκαλύπτει με στοιχεία το φόβο που προσπαθούν να σπείρουν στην κοινωνία.

Λυπάμαι, αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε έτσι.

Αύριο στα σχολεία έχουμε αγιασμό. Η ημέρα αυτή είναι για όλους μας πάντα ξεχωριστή και χαρούμενη. Είναι η πρώτη χρονιά σε όλα αυτά τα χρόνια που διδάσκω που ξεκινάμε άσχημα. Με εκνευρισμό, στρες, αγωνία, ανησυχία και μία άνευ προηγουμένου και άνευ λόγου και αιτίας πίεση. Μέσα σε 48 ώρες το Υπουργείο μας έχει βομβαρδίσει με ένα εκατομμύριο πράγματα, τα οποία αντί να στείλει εγκαίρως επέλεξε να το κάνει την τελευταία στιγμή.

Ελένη Παπαδοπούλου

Θυμάται να μας πει για τον αγιασμό στις 2 η ώρα το μεσημέρι την Παρασκευή, όταν κλείνουν τα σχολεία και ήδη είχαμε ενημερώσει τους γονείς, θυμάται μέσα στο ΣΚ να φωνάξει τους δ/ντές να πάρουν τις μάσκες, μας έχει μετατρέψει σε προθάλαμους νοσοκομείων με κάτι οδηγίες ό,τι να’ναι, κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει κάτι καινούριο, συστήνει επιτροπή για τα σχολεία, κάνει έναν από εμάς υπεύθυνο COVID, λες και εμείς είμαστε γιατροί, ο οποίος θα εκπαιδεύσει και τους υπόλοιπους εκπαδευτικούς σε αναγνώριση συμπτωμάτων COVID, στέλνει κάτι προγράμματα με συνεχόμενα δίωρα με μάσκες και λιγότερα διαλείμματα και ως κερασάκι στην τούρτα έρχεται και χαρτί από την εισαγγελία να ειδοποιούμε την αστυνομία, αν υπάρξει αρνητής.

Λυπάμαι, αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν οι Αρχιερείς μας;



Τις προηγούμενες μέρες διοργανώθηκαν δύο συναυλίες. Στις 11 Σεπτεμβρίου μια συναυλία στο Ηρώδειο από τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη, την οποία παρακολούθησαν 2.000 άτομα και στις 12 Σεπτεμβρίου η συναυλία της τραγουδίστριας, Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια, με τουλάχιστον 3.000 θεατές. Οι διοργανωτές διαβεβαίωσαν οτι έλαβαν όσα μέτρα είχαν κριθεί κατάλληλα.

ΠΕΘ: Τα μεταβατικά βιβλία των Θρησκευτικών που δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις του ΣτΕ, ενέκρινε η Ιερά Σύνοδος!





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μεταβατικά βιβλία των Θρησκευτικών

που δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις του ΣτΕ,

ενέκρινε η Ιερά Σύνοδος!

ΚΕΔΕ: Διακόπτεται η παραγωγή μασκών για τους μαθητές μετά το σάλο για τις διαστάσεις τους

 



Σχόλιο: Μας έχουν πείσει ότι ξέρουν τί κάνουν....


Με αφορμή το θέμα που προέκυψε με το μέγεθος συγκεκριμένου αριθμού μασκών η ΚΕΔΕ ζήτησε από τους αναδόχους του διαγωνισμού να σταματήσουν την παραγωγή τους, επανεκκινώντας τη με βάση τις νέες προδιαγραφές που θα αποσταλούν από το υπουργείο Υγείας.

Πώς σχετίζεται η Εκατονταπυλιανή με την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Στο Πανηγυρίζον Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής Πάρου χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους επί τη εορτή της Παγκοσμίου Ύψωσης του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος σήμερα, Δευτέρα 14-9-2020.