Ετικέτες

23.3.18

ΚΛΙΜΑΞ: ΛΟΓΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ Περί ύπνου και προσευχής

Αποτέλεσμα εικόνας για κλίμαξ


ΛΟΓΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΓΔΟΟΣ

Περί ύπνου και προσευχής
(Καθώς και περί της ψαλμωδίας είς συνοδίαν μοναχών)
orthodoxy

Ακάθιστος Ύμνος (κείμενο)


Σήμερα έχουμε τον Ακάθιστο Ύμνο! 

Ας υψώσουμε τη γαλανόλευκη σημαία στα μπαλκόνια μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγία Ελληνική Σημαία

Αυτές τις δύσκολες και ύποπτες ημέρες για την πατρίδα μας, ας υψώσουμε όλοι μας την γαλανόλευκη σημαία μας στα μπαλκόνια μας. Ας γονατίσουμε και ας παρακαλέσουμε την Υπέρμαχο Στρατηγό μας, την Υπεραγία Θεοτόκο, την Παναγία μας να πρεσβεύει υπέρ ημών προς τον Υιό της και Θεό μας, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και με θάρρος να σηκωθούμε όρθιοι, να ορθώσουμε το ανάστημά μας, γνωρίζοντας ότι το μέλλον μας το καθορίζει ο Κύριος. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν όσο έχουμε μαζί μας τον Κύριό μας, την Παναγία μας και τους χιλιάδες Αγίους της Εκκλησίας μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ

Διπλασιασισμός του χρέους σε Ελλάδα, Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία,Ιρλανδία,Κύπρο μεταξύ 2008-2015

Αποτέλεσμα εικόνας για Διπλασιασισμός του χρέους σε Ελλάδα, Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία,Ιρλανδία,Κύπρο μεταξύ 2008-2015

Ένα πελώριο ψέμα που διαδίδουν οι καθεστωτικοί αναλυτές και τα συστημικά ΜΜΕ είναι η υπόθεση ότι, χώρες όπως η Ισπανία,η Ιταλία, η Πορτογαλία,η Ιταλία,η Ισλανδία, η Κύπρος έχουν βγει απο τα μνημόνια και πορεύονται ικανοποιητικά. Και ότι μόνο η Ελλάδα παραπαίει, αν και τελευταία και για τη χώρα μας ηχούν οι γνωστές καμπάνες της κίβδηλης “εικονικής αισιοδοξίας” για την ανάπτυξη που έρχεται και που συνεχώς αναβάλλεται.

Τέσσερις ημέρες για να κηρυχτεί ένας Ψυχρός Πόλεμος



ΣΧΌΛΙΟ:" ΔΟΛΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ" , Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει τον τέταρτο μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να αψηφήσει τη Ρωσία χωρίς να έχει συμμάχους. Πρέπει επομένως να εφεύρει ένα casus belli και να βάλει τους συνεργάτες του να αντιδράσουν και για να τους οδηγήσει να εκτίθενται μαζί του.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει πράγματι να παραπεμφθούν για εσχάτη προδοσία - Ο Φίλης από το 2016 καταργούσε από την Ιστορία τον Μέγα Αλέξανδρο


Σχόλιο: Εθνική προδοσία!!! Φίλη είσαι ένοχος!
Υποψίες και ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως δύο χρόνια πριν, τον Οκτώβριο του 2016 ο τότε Υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης, δίχως κάποια αιτιολογία ή προφανή λόγο, απέστειλε εγκύκλιο στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την οποία τους ζητούσε να μην εξετάζονται στο εξής στην Α’ Λυκείου τα κεφάλαια της αρχαίας ελληνικής Ιστορίας που αφορούν, μεταξύ άλλων στον Μ. Αλέξανδρο και τους Περσικούς Πολέμους.

Μόνο το Βυζάντιο κατέβασε στη γη την ουράνια αρμονία..

Σχετική εικόναΤό ἀληθινό Βυζάντιο – Ἡ ἀρχοντικὴ καὶ βασιλικὴ πολιτεία

Του Φώτη Κόντογλου