Ετικέτες

24.1.21

Η Αμερικανίδα γιατρός Carrie Madej, για τα νέα εμβόλια και ό,τι θα τα συνοδεύει (ΒΙΝΤΕΟ - Ελληνικοί Υπότιτλοι).


Σχόλιο: Επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε, ξαναδημοσιεύουμε το βίντεο που είχε πρωτοβγεί πριν δύο μήνες... Δεν αναφέρεται μόνο στο σημερινό εμβόλιο, αλλά και σε καινούρια που θα έρθουν, οι τεχνολογίες που θα έρθουν στη ζωή μας θα πρέπει να μας ανησυχήσουν... για να μην πω να μας τρομοκρατήσουν.

Υπέρ αναπαύσεως: π. Χρυσοστόμου, Διονυσίου, Αλεξάνδρου και Ελένης

 


Εχθές το απόγευμα κοιμήθηκε ο Διονύσιος, ένας νέος αδελφός μας μόνο 49 χρονών, τον κάλεσε ο Κύριος κοντά Του. Μας παρακαλεί να τον συμπεριλάβουμε στην προσευχή μας δικός του άνθρωπος και ιερέας.

Προχθές, επίσης κοιμήθηκε ο π. Χρυσόστομος (ηγούμενος του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου στο Κιλκίς)


Ταυτόχρονα προσθέτουμε στην κατάσταση τον Αλέξανδρο και την Ελένη που κοιμήθηκαν πρόσφατα από κορωνοϊό.

Είναι σημαντικό να προσευχόμαστε για τους άλλους και ιδιαίτερα για τους κεκοιμημένους. Ιδιαίτερα κατάλληλος τρόπος προσευχής για τους κεκοιμημένους είναι με χρήση του ψαλτηρίου. Βοηθούμε όχι μόνο τους αδερφούς μας, αλλά ταυτόχρονα και τον ίδιο μας τον εαυτό... Ας δίνουμε τα ονόματα των κεκοιμημένων και σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιερείς, ιερομονάχους ή μοναχούς.

Η Οικογένεια, εργαστήριο σωτηρίας. Με τον Βασίλειο Πορφυρίδη.

Παρακαταθήκη μακαριστού επισκόπου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτη για την εποποιία του 1821 (Τρέιλερ και ταινία)

 





Το trailer έγινε με την ευλογία της Ι.Μ. Αγ. Αυγουστίνου Φλωρίνης. Ολόκληρο το έργο είναι μία παραγωγή της μονής και μπορείτε να το δείτε:

Άρχισε το Θανατικό και στην Ελλάδα! 3 νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους! Γυναίκα χωρίς υποκείμενα νοσήματα πέθανε 10 ώρες μετά τον εμβολιασμό της

 

Αρχισε το Θανατικό και στην Ελλάδα!

3 νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους!

Γυναίκα χωρις υποκείμενα νοσήματα πέθανε 10 ωρες 

μετα τον εμβολιασμό της!


 

Μετα τον θάνατο δυο Γιατρών ενος Ουρολόγου στην Ξάνθη (πέθανε 4 ημέρες μετα τον εμβολιασμό του) και ενος Οδοντογιατρού στην Αρτα (πέθανε 2 ημέρες μετα τον εμβολιασμό του) είχαμε εναν ακόμη θάνατο Γυναίκας χωρις υποκείμενα νοσήματα 10 ωρες μετα τον εμβολιασμό της..