Ετικέτες

2.4.14

Σοβαρή Εξέλιξη: Ολόκληρο το βίντεο με τον διάλογο και η παραίτηση Μπαλτάκου


Ολόκληρο το βίντεο με τον διάλογο και η παραίτηση Μπαλτάκου
Την παραίτηση από τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης υπέβαλε ο Τάκης Μπαλτάκος μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο της συνομιλίας του με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. 

Δικαστικός εναντίον δασκάλας για τα χαμένα 2,2 ευρώ!!!

Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι η ιστορία είναι 100% αληθινή. Διαβάστε και θα φρίξετε...!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται μαθητές, γονείς και δάσκαλοι μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε σε δημοτικό σχολείο επειδή χάθηκαν 2,20 ευρώ

To ευτελές ποσό των 2,20 ευρώ, που χάθηκε μέσα σε μια τάξη, έγινε η αφορμή για την αναστάτωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών δημοτικού σχολείου της Αθήνας, ενώ έχει φέρει στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης τη δασκάλα.

Η ιστορία ξεκίνησε λίγες μέρες πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα όταν ένα μικρό αγόρι κατηγορήθηκε από τον πατέρα συμμαθητή του ότι έκλεψε το παραπάνω ποσό. Ο πατέρας μάλιστα, δικαστής στο επάγγελμα, απαίτησε από τη δασκάλα να τιμωρήσει παραδειγματικά τον μαθητή της και ούτε λίγο ούτε πολύ της ζήτησε να δώσει εύφημον... μνείαν στον γιο του επειδή εντόπισε και κατέδωσε τον κλέφτη!