Ετικέτες

11.7.15

Ο αληθινός αγώνας, ΤΩΡΑ ξεκινάει! Και μπορούμε να νικήσουμε!

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Εμείς οι Έλληνες πρέπει να είμαστε και από τη φύση μας αισιόδοξοι (όχι αιθεροβάμονες), διότι μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι μπορεί να αχνοφέγγει και ένα φως. Η ιστορία μας και η πίστη μας, οδηγούν με αλάνθαστα παραδείγματα προς την ελπίδα. Ο φόβος και η παράδοση μας στο επίπεδο του ηθικού σθένους, θα είναι η πραγματική ταφόπλακα της Ελλάδας και αυτό επιθυμούν οι εχθροί μας. Ας μην τους κάνουμε την χάρη. 

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ευαγγέλιο της Κυριακής Στ΄ Ματθαίου (Γραπτό Κήρυγμα)




εφημέριος του Ι.Ν. αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης 
Για τον "Στύλο Ορθοδοξίας" (Ιούνιος 2015, αρ. φ. 168) 

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ (βίντεο + κείμενο)


Κυριακὴ Στ´ Ματθαίου: Τυπικό, ακολουθία όρθρου κ.α.



Κυριακὴ Στ´ Ματθαίου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: το τυπικό, την ακολουθία του όρθρου κ.α. για την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015:

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Στ΄ Ματθαίου

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ Θ´ 1 - 8

Το μάλωμα και ο έπαινος του παιδιού

Το μάλωμα και ο έπαινος του παιδιού
Οι γονείς πρέπει να προσέχουν πολύ να μη μαλώνουν τα παιδιά τους το βράδυ, γιατί το βράδυ τα παιδιά δεν έχουν με τι να διασκεδάσουν την στενοχώρια τους και η μαυρίλα της νύχτας την μαυρίζει πιο πολύ.

Straight Pride: Η Ρωσική απάντηση στη Gay Pride.

настоящая семья 


Το κόμμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω της οργάνωσης στη Μόσχα, εμπνεύστηκε τη δημιουργία μιας σημαίας STRAIGHT PRIDEπου να συμβολίζει τις πραγματικές οικογένειες#realfamilies, στον αντίποδα... της GAY PRIDE που έχει κατακλύσει τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης. 

Πανελλήνια ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Γ. Σαγιά για την ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που οδηγούν σε αφελληνισμό και ισλαμοποίηση ή για ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.




Το ζήτημα της απόδοσης/απονομής ιθαγένειας σε χιλιάδες (και στην προοπτική τους πλέον του εκατομμυρίου) αλλοδαπούς ψηφίστηκε  (προ Δημοψηφίσματος), επί της αρχής, κατά πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων και επίκειται σε σύντομο χρονικό διάστημα η κατ’ άρθρο ψήφισή του, συνεπώς τροποποιείται ο υπάρχων νόμος και ο νέος νόμος έχει πλέον νέο περιεχόμενο, διαφορετικό του παλαιοτέρου. Λόγω της υψίστης κρισιμότητας του περιεχομένου των τροποποιήσεων, οι οποίες οδηγούν σε αφελληνισμό και ισλαμοποίηση, συντρέχουν τόσο οι αντικειμενικές όσο και οι ουσιαστικές προϋποθέσεις ενεργοποίησης του άρθρου 44, παρ. 2 του Συντάγματος περί άμεσης διεξαγωγής δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός επ’ αυτού. Εκτός εάν οι βουλευτές που το ψήφισαν εκτιμήσουν ορθότερα το τι σημαίνει η ψήφος τους και ζητήσουν την ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ή ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ και καταψηφίσουν στην κατ’ άρθρο επικείμενη ψηφοφορία κατανοώντας ότι βάλλουν ευθέως κατά αυτής καθαυτής της υπάρξεως της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Το τέλος της Αριστεράς ξεκίνησε... + βίντεο (Ραχήλ και Ζωή!)


σχόλιο Γ.Θ.: Μέσα από την αναμενόμενη προδοσία Τσίπρα αποκαλύπτεται το σχέδιο του Θεού. Το σχέδιο που οδηγεί στο να καταλάβουν (επιτέλους) οι Έλληνες ότι τα ψεύτικα πολιτικά είδωλα του πασοκ, της ΝΔ και της Αριστεράς δεν μπορούν να τους σώσουν παρά μόνο να τους προσδώσουν. Το πρώτο μνημόνια γκρέμισε το πανίσχυρο είδωλο του πασόκ, το δεύτερο την ΝΔ, το τρίτο θα γκρεμίσει την ιερή αγελάδα της μεταπολίτευσης που λέγεται Αριστερά. Αυτό είναι και το τελευταίο χαρτί της μεταπολίτευσης, αφού μετά από αυτό όλα θα έχουν καταρρεύσει. Όλα τα κόμματα, οι ιδεολογίες και τα πρόσωπα. Μόνο η Πίστη στο Θεό θα μείνει ζωντανή και αυτή θα αναπλάσει το Γένος.

Το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων θα είναι ο τάφος της Αριστεράς.



Γράφει ο Θάνος

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: 251 ΝΑΙ, 32 ΟΧΙ, 8 ΠΑΡΩΝ

Σχόλιο: Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...

251 "ΝΑΙ", 32 "ΟΧΙ", 8 "ΠΑΡΩΝ"

Περισσότερες δηλώσεις και λεπτομέρειες