Ετικέτες

11.7.15

Πανελλήνια ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Γ. Σαγιά για την ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που οδηγούν σε αφελληνισμό και ισλαμοποίηση ή για ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.




Το ζήτημα της απόδοσης/απονομής ιθαγένειας σε χιλιάδες (και στην προοπτική τους πλέον του εκατομμυρίου) αλλοδαπούς ψηφίστηκε  (προ Δημοψηφίσματος), επί της αρχής, κατά πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων και επίκειται σε σύντομο χρονικό διάστημα η κατ’ άρθρο ψήφισή του, συνεπώς τροποποιείται ο υπάρχων νόμος και ο νέος νόμος έχει πλέον νέο περιεχόμενο, διαφορετικό του παλαιοτέρου. Λόγω της υψίστης κρισιμότητας του περιεχομένου των τροποποιήσεων, οι οποίες οδηγούν σε αφελληνισμό και ισλαμοποίηση, συντρέχουν τόσο οι αντικειμενικές όσο και οι ουσιαστικές προϋποθέσεις ενεργοποίησης του άρθρου 44, παρ. 2 του Συντάγματος περί άμεσης διεξαγωγής δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός επ’ αυτού. Εκτός εάν οι βουλευτές που το ψήφισαν εκτιμήσουν ορθότερα το τι σημαίνει η ψήφος τους και ζητήσουν την ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ή ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ και καταψηφίσουν στην κατ’ άρθρο επικείμενη ψηφοφορία κατανοώντας ότι βάλλουν ευθέως κατά αυτής καθαυτής της υπάρξεως της Ελλάδας και των Ελλήνων.
            Η αλματώδης και ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών έχει ήδη εκτιναχθεί στο 223,22%. Συγχρόνως το «κράτος των Τζιχαντιστών» περιλαμβάνει στους «χάρτες του» και την Ελλάδα (με την ονομασίαOROBPA) και όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της πρώην ΝΕΡΙΤ (02-03-2015) οι Τζιχαντιστές σχεδιάζουν την αποστολή τρομοκρατών στην Ευρώπη και μέσω της Ελλάδας (σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα το Βρετανικό Ίδρυμα Quilliam «για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας»). Πολλοί δε εξ’ αυτών, φανατικοί ή μη φανατικοί μουσουλμάνοι, επιλέγουν για μόνιμη κατοικία τη χώρα μας. Τα ανωτέρω συγκλίνουν στο ότι προβλέπεται σταδιακή αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από άλλες εθνότητες και σταδιακός εμβολιασμός τής - κατά συντριπτική πλειοψηφία - Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδας με οπαδούς του Ισλάμ, καταστάσεις μη νόμιμες ή κοινώς αποδεκτές.
            Σημειώνεται πως πρέπει να κατανοηθεί ο μηχανισμός και τα κίνητρα όλων όσοι προκαλούν μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και των πολιτικών που τις υπηρετούν, υιοθετώντας κατ’ ουσίαν το σύγχρονο δουλεμπόριο, αντιανθρώπινες λογικές και θυσιάζοντας ανθρώπινες ζωές τις οποίες χρησιμοποιούν ως ασπίδα προώθησης των εθνοκτόνων εμμονών, ιδεοληψιών ή/και στοχεύσεών τους.
            Σύμφωνα με δημοσκόπηση της 12-05-2014 του Ιδρύματος Pew Research Center, το 86% των Ελλήνων ζητούν έλεγχο της λαθρομετανάστευσης. Υπάρχει άραγε κάποιος που πιστεύει ότι αυτό το ποσοστό θα ήταν μικρότερο αν έμπαινε σε ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, σύντομο, σαφές και συγκεκριμένο ερώτημα για κάτι χείριστο το οποίο οδηγεί στο σπάσιμο της εθνικής συνέχειας του ελληνισμού (όπως είναι το ερώτημα για την παραχώρηση της ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και κατά βάση αλλόθρησκους); Μήπως για αυτό το λόγο οι κυβερνώντες έκαναν πως δεν άκουσαν το αίτημα για «ΔΙΠΛΗ  ΚΑΛΠΗ» την Κυριακή 05-07-2015;
            Εν κατακλείδι:
1)     Ζητείται από τους βουλευτές που ψήφισαν τις τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ τις απόψεις τους και ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ οι ίδιοι στη Βουλή ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥΣ.
2)     Εάν προωθηθεί στη Βουλή η διαδικασία κατ’ άρθρον ψήφισής τους, ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ επικαλούμενοι το σεβασμό της διαφορετικής γνώμης τουλάχιστον όσων συμπαρατάχθηκαν μαζί τους στο προηγούμενο Δημοψήφισμα.
3)     Εάν ψηφίσουν τις τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και κατ’ άρθρον, τότε να ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία και να κινήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή η Βουλή των Ελλήνων τις διαδικασίες για ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
4)     Σε περίπτωση που τίποτα από τα ανωτέρω δεν συμβεί και εν τέλει τροποποιηθεί ο σχετικός Νόμος, να γίνει ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.
Ζητείται η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ή ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.


                                                                                                          Γεώργιος Σαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.