Ετικέτες

10.12.15

Ποτέ η Ελλάδα δε θα σταθεί ατα πόδια της με αντίχριστους Νόμους (Εργασία της Κυριακής)






Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη [ΒΙΝΤΕΟ 2015].

Αποδιοργάνωση… ΕΕ Βαβέλ και τα χειρότερα δεν έχουν περάσει

Η τρέχουσα ιστορική συγκυρία με κύριο χαρακτηριστικό τη γενικευμένη αποσταθεροποίηση, προϊόν του υπό διαμόρφωση μετά-μεταψυχροπολεμικού κόσμου έχει βρει την Ελλάδα στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, με τις ευθύνες να βαρύνουν κυρίως την κοινωνία της.
Του Ζαχαρία Μίχα*

Συμβουλές από Αγιορείτη: Πετάξτε τα φάρμακα – Οι μοναχοί ξέρουν τα πάντα για την υγεία

Συμβουλές από Αγιορείτη: Πετάξτε τα φάρμακα - Οι μοναχοί ξέρουν τα πάντα για την υγεία
Πριν προχωρήσω στην επί μέρους παρουσίαση των θαυματουργών βοτάνων επί των ουσιών των οποίων στηρίζεται και η σύγχρονη Φαρμακολογία-φαρμακοβιομηχανία, μια και τα περισσότερα σκευάσματά της προέρχονται από τα βότανα που υπάρχουν γύρω μας και μέσα στην κουζίνα της γιαγιάς μας.

Μωραίνει Κύριος λαόν ον βούλεται απολέσαι


Η προκλητικότητα και ταυτόχρονα η ανοησία των Τούρκων φαίνεται πως δεν έχει όριο ή τέλος. Δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση που να μπορεί να αιτιολογήσει την αψυχολόγητη στάση του Τούρκου υπουργού των Εξωτερικών, Mevlüt Çavuşoğlu, που δήλωσε πως η χώρα του θα απαντήσει εάν προκληθεί στρατιωτικά από τη Ρωσία.

«Basileia ton Ouranon»: Ο δίσκος των Jonathan Jackson + Enation στην Ελλάδα!

jjen2

JONATHAN JACKSON + ENATION: «Basileia ton Ouranon»

Η Πεμπτουσία κυκλοφορεί αποκλειστικά στη χώρα μας τη Συλλογή «Basileia ton Ouranon», με τα καλύτερα τραγούδια των Jonathan Jackson + Enation.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ- ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ Ποιος δίνει ίντερνετ στους τζιχαντιστές; Το Spiegel αποκαλύπτει





Το ξέρουμε: το ίντερνετ είναι ο αγαπημένος τρόπος του Ισλαμικού Κράτους για να διαδώσει την προπαγάνδα του και για να προσηλυτίσει νέα άτομα στη ρητορική μίσους. Αλλά πώς κατορθώνει η τρομοκρατική οργάνωση, η οποία βρίσκεται σε πολεμικές ζώνες που δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο από υποδομές τηλεπικοινωνιών, να έχει παροχή διαδικτύου;