Ετικέτες

16.5.16

Φεστιβάλ Νεολαίας - Ελληνικού Πολιτισμού "ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ" - ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλιο: Η Ελλάδα που Αντιστέκεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γής!!!!
Για πρώτη φορά, από 7 έως και 9 Μαίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανρωσικό Φεστιβάλ Νεολαίας Ελληνικού Πολιτισμού "Φάρος της Κριμαίας". Πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκαν εικόνες από το φεστιβάλ από την ελληνική εκπομπή "ΕΛΠΙΔΑ" που παρουσιάζει η ομογενής Μαρία Λαζαρίδη. Η εκπομπή αφορά μόνο στην πρώτη ημέρα 7 Μαίου και έπεται συνέχεια.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (16/5/16 - 22/5/16)

Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα (16/5-22/5) είναι η τρίτη εβδομάδα του πεντηκοσταρίου. Είναι μια φυσιολογική εβδομάδα με την έννοια ότι όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. Η Τετάρτη 18/5 και η Παρασκευή 20/5 είναι ημέρες νηστείας στις οποίες γίνεται κατάλυσις οίνου και ελαίου λόγω του χαρμόσυνου χαρακτήρα της περιόδου αυτής.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: κατάλυση εις πάντα
Τετάρτη, Παρασκευή: νηστεία (κατάλυση οίνου και ελαίου)

Παρατηρήσεις

Άγιος Παΐσιος: Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…

Άγιος Παΐσιος: Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…


Ο Αγιος Παΐσιος είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι άλλο πρόκειται να δούμε.

Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία όπως έλεγε με απόλυτη βεβαιότητα και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός «θα μας επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια»».

«Σᾶς τό λέω νά τό ξέρετε. Δέν ὑπάρχει ταπείνωσις; Δέν ὑπάρχει Χριστός» - Γερόντισσα Μακρίνα


Γερόντισσα Μακρίνα
19 Ἰουλίου 1990

Νά προσέχουμε τή μνησικακία, γιατί μᾶς χωρίζει ἀπό τήν Χαρή τοῦ Θεοῦ.«Ἀγαπήσης Κύριον τόν Θεόν σου ἐξ ὅλης τῆς ψυχῆς σου, ἐξ ὅλης τῆς διανοίας σου καί τόν πλησίον σου ὡς τόν ἑαυτόν σου».Ὅταν φεύγη ἡ Χάρις τοῦ Θεοῦ ἀπό τήν ψυχή μας καί μᾶς πλησιάζουν τά πάθη, τό μῖσος ἤ ἡ μνησικακία, ἀμέσως νά τά ξερριζώνουμε.

Ένας ύμνος στους Τούρκους συνεργάτες των ναζί...



Σχόλιο:
Αναμενόμενο ένα τέτοιο πρώτο βραβείο από το ετήσιο "πανηγύρι" των δαιμονικών δυνάμεων - επικυρίαρχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων)
Eurovision: Η Ουκρανία, με το προπαγανδιστικό -στην ουσία αντιρωσικό- τραγούδι της Τατάρισσας Τζαμάλα (Jamala) «1944», που σύμφωνα με την τραγουδίστρια αποτελεί μία εξιστόρηση τόσο των γεγονότων του 1944 όσο και της επαναπροσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία το 2014, κατέκτησε την πρώτη θέση στη φετινή διοργάνωση.
Διότι η Eurovision εκτός από ένα gay πανηγυράκι, είναι από ό,τι φαίνεται και μουσική σκηνή εθνικιστικής ουκρανικής – τουρκικής και ναζιστικής προπαγάνδας.

Ο Θεός κρατάει τις εκπλήξεις...

Σχόλιο: Αφιερωμένο στα παιδιά μας που δίνουν πανελλαδικές.