Ετικέτες

20.2.15

Εκκληση για βοήθεια σε τετράχρονο αγγελούδι που δίνει μάχη με τον καρκίνο...[Παναγιώτης]

Έκκληση για βοήθεια σε τετράχρονο αγγελούδι που δίνει μάχη με τον καρκίνο...
Η Κωνσταντίνα παρακαλεί...
Ο μικρός Παναγιώτης χρειάζεται πρωτίστως την προσευχή μας!!! 
όποια περαιτέρω βοήθεια "σηκώνει" ο καθένας μας... 

Η φωνή της κυρίας Νικολέτας τρέμει. Είναι η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη από την Αθήνα, ο οποίος αυτές τις μέρες δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον καρκίνο. Το τετράχρονο αγγελούδι έχει καρκίνο στην πιο σκληρή του μορφή και ακολουθεί μια εξαντλητική και πολύ ακριβή θεραπεία, αφού το κόστος της φτάνει τα 60.000 ευρώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ Η γλώσσα των «σημείων»...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ βαρουφάκης

Εξαιρετικό!!!Κάνε τον κόπο να το διαβάσεις...Τα λέει όλα...

Σημ.αμφοτεροδέξιου: Δεν είμαστε οπαδοί κανενός. Σε καμία περίπτωση! Αλλά & δεν φοβόμαστε κανέναν. Είτε λέγεται Μέρκελ, είτε λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, είτε λέγεται στάση πληρωμών... 

Το έχουμε ξαναπεί: Μέσα στο "πλοίο" που λέγεται "Εκκλησία Του Χριστού" ετοιμάζουμε τα παιδιά μας & ετοιμαζόμαστε & μεις, εν καιρώ ειρήνης για την ώρα, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε "πόλεμο"... Όπως κι αν λέγεται ή εκφράζεται αυτός... Προσευχόμαστε όμως νύχτα-μέρα, γι΄αυτό και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!
"Ει Θεός μεθ΄ημών, ουδείς καθ΄ημών..."

Δείτε τώρα,αν θέλετε, το άρθρο του Γιανναρά... Χαίρετε πάντοτε (& εν παντί...)

ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ


ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ. 
ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΗΓΗΤΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Συνέντευξη Μοναχού π. Αρσενίου Βλιαγκόφτη στο Ιστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ "Θετική & Αρνητική ενέργεια" Γ΄ ΜΕΡΟΣ

Συνέντευξη Μοναχοῦ π. Ἀρσενίου Βλιαγκόφτη
στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
"Θετική & Ἀρνητική ἐνέργεια"
Γ΄ ΜΕΡΟΣ


http://letsbepositivepeople.files.wordpress.com/2013/09/yinyang.jpg 

Τήν Πέμπτη στίς 8-1-2015, τό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ εἶχε τήν τιμή νά συναντήσει τόν Μοναχό π. Ἀρσένιο Βλιαγκόφτη ἀπό τήν Ἱερά Μονή Ἁγίου Ἀρσενίου Χαλκιδικῆς καί νά τοῦ πάρει μία μεγάλη καί ἄκρως ἐνδιαφέρουσα συνέντευξη γιά φλέγοντα πνευματικά ζητήματα, πού τόσο προσφάτως, ὅσο καί συνεχόμενα δυστυχῶς, ἀπασχολοῦν τό χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Παραθέτουμε ἀπομαγνητοφωνημένο τό Γ΄ μέρος τῆς συνέντευξης:

Θαυμαστό περιστατικό ιερέα για τη μεταθανάτιον ζωήν: "Θεέ μου, Πάρε με"


Θεέ μου, Πάρε με! Πόσοι άνθρωποι σε δύσκολες στιγμές δεν το λένε!

Οι περισσότεροι όμως δε γνωρίζουν ότι είναι αμαρτία κι ότι αποτελεί έλλειψη υπομονής κι ελπίδας στη βοήθεια του Θεού. Το ακόλουθο όμως περιστατικό, το βεβαιώνει ξεκάθαρα. Το διηγήθηκε με πολλή ταπείνωση και συναίσθηση ένας σεβαστός ιερέας, ο οποίος έχει πνευματικά παιδιά και στην επαρχία και στην Αθήνα.

H Κατάντια των ΜΜΕ κι ο «HOMMO TELEVIZIONE»


(...) υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει πως «όσο πιο αθώα δείχνει μια εκπομπή στην τηλεόραση ή ένα σήριαλ, ή και ένα ανάγνωσμα μιας φυλλάδας, τόσο πιο επικίνδυνο –ενδεχομένως– αποδεικνύεται».


Για παράδειγμα τα παιδικά Ντίτζιμον και Πόκεμον, ο Σπάιντερμαν κ.α. έχουν καταγγελθεί επανειλημμένα ότι προετοιμάζουν την κοινή γνώμη του αύριο για τις επεμβάσεις με DNA ζώων σε ανθρώπους, χάριν της παραγωγικότητας, όπως είχε γίνει παλιά με τους ήρωες του Ντίσνεϊ όπου κανείς τους δεν είχε μαμά και μπαμπά προετοιμάζοντας την σημερινή μα και την αυριανή εποχή με τον θεσμό της οικογένειας να εκλείπει σιγά-σιγά και τα παιδιά να έρχονται δια μέσου του σωλήνα μόνο!

The Guardian: Η Ρωσία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων και ειδικά των Ελλήνων

rusia
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η «αναγεννημένη» Ρωσία,  αυξάνει συνεχώς την επιρροή της πολιτικής και  κοινωνικής γνώμης σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, γράφει αγγλική έκδοση του The Guardian.