Ετικέτες

9.6.18

Κυριακή Β´ Ματθαίου: ακολουθία όρθρου, μουσικά κ.α.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριακή Β Ματθαίου



Κυριακή Β´ Ματθαίου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: την ακολουθία του όρθρου, μουσικά κ.α. για την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018:

Αποστολικό ανάγνωσμα Κυριακής Β΄ Ματθαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για προσωποληψία

Ρωμ. β΄, 10-16

Τί είναι η Παλαιά Διαθήκη; (Η Θεία οικονομία) – μέρος δεύτερο

του πατρός Δημητρίου Μπόκου
Μέσα στον κόσμο ο Θεός, κατά την Παλαιά Διαθήκη, τοποθέτησε τον«κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσίν» του δημιουργηθέντα άνθρωπο, με σκοπό να άρχει, να είναι βασιλεύς και κύριος όλων των άλλων κτιστών πλασμάτων. «Κατ’ εικόνα σην και ομοίωσιν πλαστουργήσας κατ’ αρχάς τον άνθρωπον, εν Παραδείσω τέθεικας κατάρχειν σου των κτισμάτων». Ο Θεός υποσχέθηκε «αθανασίαν ζωής και απόλαυσιν αιωνίων αγαθών», αν ο άνθρωπος τηρούσε τις εντολές του. Προκόπτοντας στο αγαθό και ομοιούμενος προς τον Δημιουργό του ο άνθρωπος, θα οδηγούσε ταυτόχρονα και την υπόλοιπη κτίση στον προορισμό της.

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Β΄ Ματθαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριακή Β΄Ματθαίου

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ Δ´ 18 - 23

ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΑΡΙΖΟΝΙΤΗ

Χθες 20 Μαρτιου 2018 με πήρε από Ελλάδα ένας άγνωστος νεαρός, νιόπαντρος, μου λεει: Είμαι Αθήνα για δουλειές, μένω Κρήτη, και το βράδυ που ξάπλωσα να κοιμηθώ έβαλα στο YouTube να ακούσω μια ομιλία του Γέροντα και αποκοιμήθηκα. Τον βλέπω στον ύπνο και μου λέει: το παιδί να προσέξεις. Ξύπνησα με δέος και προβληματισμό για ποιό παιδί. Σκέφτηκα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος και μου το έκρυψε και ίσως θέλει να κάνει έκτρωση και με ειδοποίησε ο Γέροντας.

1 εκατ. ευρώ οι Τσέχοι στα Σκόπια για να θωρακίσουν τα σύνορα με την Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για συνορα με συρματοπλεγματα

Σχόλιο: Τι κρίμα, να μη μπορούμε και εμείς να δώσουμε Ενα εκατ. και να δώσουμε τον Τσίπρα και την παρέα του στο Αφγανιστάν!!!!!

Ένα εκατ. ευρώ έδωσε η Τσεχία στα Σκόπια προκειμένου το χώρα να ενισχύσει τη φύλαξη των συνόρων με την Ελλάδα, από όπου χιλιάδες παράνομοι μετανάστες επιχειρούν να διαφύγουν προς την Ευρώπη.

«ΤΟ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.



Πήγα στις 5/6, ώρα 20.30 το βράδυ να κάνω μια αξονική στο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο Ιατρόπολις Χαλανδρίου, με παραπεμπτικό του ΕΔΟΕΑΠ (δημοσιογραφικού ταμείου). Για να πληρώσω τη συμμετοχή μου και να κάνω στη συνέχεια την εξέταση, περίμενα μισή ώρα σε ουρά…

Και φέτος στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video makpress)


Η 66η συνάντηση της λέσχης Bilderberg, θα λάβει χώρα από τις 7 - 10 Ιουνίου στο Τορίνο της Ιταλίας. Παρόντες θα είναι και δύο Έλληνες:
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης  και όπως πάντα ο δ/νων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος.

Το γράμμα ενός γέρου πατέρα στο γιό του!! ( Διαβάσέ το μην το προσπερνάς!!!).



Αξίζει να το διαβάσετε...