Ετικέτες

1.8.18

Αθανάσιος: καρδιά, Αγγελική-΄Αννα: κυοφορούσα

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Μεγάλη ευκαιρία έχουμε αυτή την περίοδο για περισσότερη προσευχή. Μεσίτρια η Παναγία μας. Ας το "εκμεταλλευτούμε"!

Μας ζήτησαν να προσευχηθούμε για τον Αθανάσιο που παρουσιάζει σοβαρότατα καρδιακά προβλήματα. Η σύζυγος του κ. Αθηνά, ικετεύει να προσευχηθούμε θερμά στην Παναγία μας.

Η Αγγελική-Άννα είναι έγκυος και πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα (διότι έχασε δικό της άνθρωπο στις πυρκαγιές). Αν και δεν προέκυψε πρόβλημα στην κύηση, υπάρχει ανησυχία για το κυοφορούμενο τέκνο της. Ας προσευχηθούμε όλα να εξελιχθούν καλά και η αδερφή μας να έχει μια ομαλή περίοδο κυήσεως. Ας μην ξεχνάμε και τις αδερφές μας Μαρία και Ζωή που ήδη έχουμε στην κατάσταση προσευχής.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ…! ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ…! ΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ…!

ekklisia-simaia5
Για την σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε επέλθει ως λαός και για όλα αυτά που ζούμε μας είχαν προειδοποιήσει εδώ και χρόνια οι Άγιοι και οι Πατέρες της Εκκλησίας μας.
Τα καμπανάκια χτυπούσαν, αλλά ποιος μπόρεσε να τα ακούσει.. «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…»
Βλέπουμε και ζούμε μια κατάσταση που συνεχώς επιδεινώνεται και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς.. Σε πνευματικό, εθνικό, ηθικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση οριακή σαν έθνος και τα μαύρα σύννεφα έχουν πυκνώσει επικίνδυνα πάνω από την πατρίδα μας.

Νέα επίθεση στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο από γνωστό οικουμενιστή



Ο Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φραγκουλάκης (εκ Φαναρίου), τοποθετημένος στην Γερμανία, γνωστός επικριτής του Σεραφείμ των Ελλήνων και μετά μανίας υπέρμαχος της Κολυμπάριας ΨΕΥΔΟσυνόδου 


σχόλιο Γ.Θ : Είναι γνωστό το ρητό ότι... Τους δικούς του ανθρώπους ο διάβολος δεν τους πειράζει. Ο διάβολος χτυπά και πειράζει τους αγωνιστές και αυτούς που ΔΕΝ ελέγχει.
Ως εκ τούτου και παραλληλίζοντας, όταν ένας γνωστός ζηλωτικός οικουμενιστής χτυπά τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο τότε σημαίνει ότι ο βετεράνος Μητροπολίτης βαδίζει γερά και Ορθόδοξα

Ὁ Μέγας Παρακλητικὸς Κανὼν τῆς Παναγίας


Ὁ Μέγας Παρακλητικὸς Κανὼν τῆς Παναγίας

Μικρός Παρακλητικός Κανών προς την Υπεραγία Θεοτόκο


Ο μικρός Παρακλητικός Κανών προς την Θεοτόκο σε 3 εκδοχές διάρκειας 62, 47 και 33 λεπτών αντίστοιχα:



Η αιχμαλωσία του πνεύματος!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ταμουρίδης

Όταν στις αρχές του αιώνα μας κάποιοι μιλούσαν για την δόμηση του νέου παγκόσμιου συστήματος, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είτε αγνοούσε το θέμα, είτε χλεύαζε, είτε δεν έδινε σημασία.

Όταν όμως ακούστηκε από επίσημα χείλη, ξένα και ελληνικά, η εφαρμογή των μέτρων επιβολής της νέας παγκόσμιας τάξης (new world order) και της σταδιακής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τότε πολλοί άρχισαν να ανησυχούν. Και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη ''σοφία'' για να καταλάβει κανείς ότι όλα όσα γίνονται τη σημερινή εποχή στην πατρίδα μας, στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο, είναι αποτελέσματα της προσπάθειας εγκαθίδρυσης της νέας παγκόσμιας ''αταξίας''!

Όταν οι Έλληνες νικούσαν τους πάντες – Η πειθαρχία στην Αρχαία Ελλάδα


Πολλές μελέτες έχουν γραφτεί με θεμα τα στρατηγήματα και τις τακτικές που εφάρμοζαν στα Πεδία της Μάχης οι Αρχαίοι Έλληνες, επιτυγχάνοντας αποφασιστικό αποτέλεσμα για την Τροπή της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

,
Στα όσα θα ακολουθήσουν παρακάτω θα αναφέρουμε μερικά πράγματα όχι τόσο θεωρητικά όσο πρακτικά, από αυτά, που έχουν σχέση με την οικογένεια και που βοηθούν στην αναβάθμισή της. Διότι σήμερα τα πρώτα θύματα της οικογένειας είναι οι γονείς. Βλέπετε υπάρχει μία ρήξη, μία διαρροή, μία ταραχή στην οικογένεια λόγω του πνεύματος που επικρατεί μέσα στον κόσμο.

Χριστιανική Οικογένεια




Βασική αιτία της ακαταστασίας στην οικογένεια, λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος είναι η υπερβολική και αγωνιώδης μέριμνα για τις βιοτικές ανάγκες.

Την έξοδο δείχνει η κυβέρνηση στους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης


Σε ένα νόμο του 1991 βρίσκει έρεισμα το υπόγειο σχέδιο της κυβέρνησης για τους νόμιμους μουφτήδεςτης Θράκης. Το παρασκήνιο μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο καθημερινά και οι πληροφορίες του "Χ" καταδεικνύουν πως η κυβέρνηση πάει ...για αναγκαστικά έξοδο τους μουφτήδες Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή και Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου, που αποτελούν παράγοντες σταθερότητας στην Θράκη.