Ετικέτες

1.8.18

Νέα επίθεση στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο από γνωστό οικουμενιστήΟ Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φραγκουλάκης (εκ Φαναρίου), τοποθετημένος στην Γερμανία, γνωστός επικριτής του Σεραφείμ των Ελλήνων και μετά μανίας υπέρμαχος της Κολυμπάριας ΨΕΥΔΟσυνόδου 


σχόλιο Γ.Θ : Είναι γνωστό το ρητό ότι... Τους δικούς του ανθρώπους ο διάβολος δεν τους πειράζει. Ο διάβολος χτυπά και πειράζει τους αγωνιστές και αυτούς που ΔΕΝ ελέγχει.
Ως εκ τούτου και παραλληλίζοντας, όταν ένας γνωστός ζηλωτικός οικουμενιστής χτυπά τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο τότε σημαίνει ότι ο βετεράνος Μητροπολίτης βαδίζει γερά και Ορθόδοξα

Δριμεία επίθεση κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιου εξαπέλυσε ο Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φραγκουλάκης από το Αννόβερο της Γερμανίας.

Με ειρωνεία αρχικά και με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην συνέχεια ο εν λόγω Αρχιμανδρίτης, γνωστός για τις επιθέσεις του και στην λεγόμενη «αγία ανυπακοή» με αφορμή τις διακοπές μνημόνευσης Αρχιερέων ή του ίδιου του Πατριάρχη, σχολιάζει: «Μάθαμε εκ του αποστάγματος της σοφίας τους ότι οι τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές αποτελούν έκφραση της οργής του Θεού για τις αμαρτίες των ανθρώπων που χάθηκαν ή καταστράφηκαν από υλικής πλευράς ή ακόμη πιο προχωρημένο, γιατί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι άθεος! 

σχόλιο Γ.Θ : Στην συνέχεια ο οικουμενιστής αρχιμανδρίτης περνάει στην προπαγάνδα της διαστρέβλωσης των λόγων του Αμβροσίου, λέγοντας...

Πόση οργή τώρα μπορεί να έχουν προκαλέσει στο Θεό οι αμαρτίες των εξάχρονων ή των εννιάχρονων παιδιών, αυτοί μόνο μπορούν να ξέρουν. Ή γιατί έκανε αυτή τη διάκριση ο Θεός και έκαψε μόνο την Αττική ενώ ο κ. Τσίπρας ο άθεος είναι πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας, πάλι μόνο αυτοί γνωρίζουν!»

σχόλιο Γ.Θ : Η λογική του οικουμενιστή αρχιμανδρίτη φτάνει ως εκεί αφού δεν είδε καμία άλλη καταστροφή τα τελευταία χρόνια και δεν βλέπει καμία άλλη να έρχεται 

Αντιπαραθέτει δε το επιχείρημα πως «Ο Θεός παραμένει αναλλοίωτος, Θεός της Αγάπης, Αγαθός και Φιλάνθρωπος, Οικτίρμων και Ελεήμων, Μακρόθυμος και Πολυέλεος και Αληθινός. Με τον τρόπο που τον παρουσίασαν όμως αυτές τις ημέρες κάποιοι τον έκαναν Θεό φοβερό, εκδικητικό και απάνθρωπο. Όταν εκφωνούν στην Θεία Λειτουργία όλοι αυτοί «ότι ελεήμων και φιλάνθρωπος Θεός υπάρχεις…» τι σκέφτονται άραγε εκείνη τη στιγμή; Αράδιασαν ένα σωρό εδάφια για να τεκμηριώσουν τον παραλογισμό τους, γιατί περί παραλογισμού πρόκειται, διότι όλα αυτά τα εδάφια κατά κύριο λόγο αναφέρονται σε συγκεκριμένα γεγονότα και σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, δεν αποτελούν «προφητείες» της καταστροφής της Αττικής από πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2018″.

σχόλιο Γ.Θ : Η διαστρέβλωση των λόγων του Αμβροσίου μαζί με τα ειρωνικά σχόλια φανερώνουν ότι ο εν λόγω οικουμενιστής της Γερμανίας είναι άριστος χρήστης της προπαγάνδας. Αυτό φανερώνεται και στην συνέχεια αφού το μειονέκτημα του το χρησιμοποιεί ως προτέρημα. Αντίστροφη προπαγάνδα...

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον χαρακτηρισμό «αγαπούληδες» που απήυθυνε ο κ. Αμβρόσιος. 

«Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ειρωνεύονται εκείνους που επικαλούνται την αγάπη του Θεού, ονομάζοντάς τους «αγαπούληδες». Σπουδαία μομφή! Σύμφωνα με αυτή τους τη λογική «αγαπούλης» είναι και ο Θεός ο οποίος «ούτω ηγάπησεν τον κόσμον…» (Ιωαν. 3,16), «αγαπούλης» είναι και ο Ευαγγελιστής της αγάπης Ιωάννης, «αγαπούλης» είναι και ο Απόστολος Παύλος ο οποίος μεταξύ άλλων έχει συγγράψει και τον «Ύμνο της Αγάπης», «αγαπούληδες» είναι και οι Άγιοι της Εκκλησίας μας, οι οποίοι ό,τι έκαναν, το έκαναν για την αγάπη του Χριστού» σχολιάζει.

σχόλιο Γ.Θ : Αν αντί για αγαπούληδες ο κόσμος τους έλεγε κλέφτες, ο εν λόγω οικουμενιστής, χρησιμοποιώντας την αντίστροφη προπαγάνδα θα έλεγε... "Και ο Θεός είναι κλέφτης. Μας κλέβει για να μας πάει στο Παράδεισο..." Αντίστροφη προπαγάνδα με την οποία φυσικά δεν δίνει καμία απάντηση και για το φλέγον ερώτημα... Ο Θεός δεν είναι και δικαιοσύνη;

Συνεχίζοντας ο οικουμενιστής λέει: «Γιατί αδελφοί και πατέρες σας ενοχλεί η αγάπη του Χριστού; Ξέρετε γιατί; Διότι είσαστε «πνευματικοί» Νέρωνες. Σας αρέσει να ανάβετε φωτιές στις ψυχές των ανθρώπων. Σας αρέσει να προκαλείτε για να διαφέρετε. Άδικος κόπος όμως, γιατί έτσι κι αλλιώς είσαστε διαφορετικοί. Δεν δένετε με το υπόλοιπο σώμα της Εκκλησίας (το οικουμενιστικό). Έχετε παρασύρει κάποιους, τους έχετε μετατρέψει σε οπαδούς και αλαλάζοντας «πολεμικές» ιαχές ελαύνετε.

σχόλιο Γ.Θ : Ακριβώς η ίδια προπαγάνδα που χρησιμοποιούν τα κανάλια και οι πολιτικοί για όποιον μιλά για Πατρίδα, για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Τον χαρακτηρίζουν φασίστα, χρυσαυγίτη, ακραίο.

Συνεχίζοντας ο οικουμενιστής λέει: Το αποτέλεσμα; Όσοι τυχαίνουν στο πέρασμά σας να τρομάζουν και να τρέχουν να απομακρυνθούν, να κρυφτούν από εσάς. Έχετε προσέξει πως με τη στάση σας αντί να φέρνετε κόσμο στην Εκκλησία, αντιθέτως διώχνετε; Αναλογιστήκατε σε πόσες ψυχές κάνατε ζημιά αυτές τις μέρες με όσα είπατε και γράψατε;

σχόλιο Γ.Θ : Για να μην δυσαρεστούνται η αδιάφοροι, οι χλιαροί και νερόβραστοι όπου γης ας φέρουμε τον Χριστό στα μέτρα μας. Δεν μετράει η αλήθεια μετράει η ποσότητα. Αυτό μας λέει ο εν λόγω κύριος που προσποιείται και τον καρδιογνώστη για το τί τρομάζει και το τί επιθυμεί ο κόσμος.

Συνεχίζοντας ο οικουμενιστής λέει: Μέσα στην όλη θλίψη λόγω των τελευταίων συμβάντων θυμηδία προκαλεί η κοινή θέση σας, ότι ακόμα και για τις πυρκαγιές αιτία είναι ο λεγόμενος «οικουμενισμός» σας. Το δήθεν «αντιοικουμενιστικό» παραλήρημά σας σάς οδήγησε να γράφετε ό,τι σας κατέβει! Κάποιος μάλιστα ανεκδιήγητος αποτυχημένος και αποτειχισμένος ταυτοχρόνως ιερέας έφτασε στο σημείο να γράψει ότι για τις φωτιές στην Αττική φταίει η τελευταία επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη!

σχόλιο Γ.Θ : Άλλο ένα κόλπο προπαγάνδας. Επίθεση σε μια αστοχία, σε ένα λάθος, σε μια παράλειψη του εχθρού (τους), για να χαρακτηρίσουν και διασύρουν όλο το σύνολο. Ταυτόχρονα και όσον αφορά το ζήτημα του Οικουμενισμού- Πανθρησκείας ο εν λόγω οικουμενιστής το προσπερνά με μαεστρία χρησιμοποιώντας το προπαγανδιστικό... όλοι όσοι μιλάνε για οικουμενισμό είναι σε παραλήρημα!


Συνεχίζοντας ο οικουμενιστής λέει: Να το πω έτσι απλά-απλά: Για μαζευτείτε, για προσέχετε λίγο, γιατί αυτά που λέτε και γράφετε χρησιμοποιούνται ως σενάρια θεατρικών επιθεωρήσεων. Ανασκουμπωθείτε και δείτε πώς θα βοηθήσετε υλικά και ηθικά τους δοκιμαζομένους συνανθρώπους σας και σταματήστε να είσαστε «πνευματικοί» Νέρωνες, νομίζοντας πως είσαστε μπουρλοτιέρηδες και Παπαφλέσσες!»

σχόλιο Γ.Θ : Τέλεια προπαγάνδα. Σύνδεση ταύτιση του ιδίου και των εκσυγχρονιστών της Εκκλησίας με τα θύματα της πυρκαγιάς και τοποθέτηση του Αμβροσίου και των Ορθοδόξων απέναντι στα θύματα.
Πραγματικά μαέστρος της προπαγάνδας. Πόσοι και πόσοι δεν θα επηρεαστούν από τέτοιου είδους αφηγήματα...
Αδέρφια προσοχή!


Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φραγκουλάκης (εκ Φαναρίου) στο αεροπλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.