Ετικέτες

20.7.14

Σύγχρονο θαύμα του Προφήτη Ηλία - Ο Βλάσφημος στρατιώτης

Σύγχρονο θαύμα του Προφήτη Ηλία - Ο Βλάσφημος στρατιώτης

Συνομιλώντας στις 20 Ιουλίου 1972 με τον αδελφό Θεόκτιστο από την Ήπειρο, με ρώτησε αν άκουσα ένα αξιόλογο θαύμα που έγινε πριν δεκαπέντε χρόνια στα Γιάννενα από τον προφήτη Ηλία σε ένα στρατιώτη που φύλαγε σκοπός σε ένα στρατώνα.
Του είπα ότι δεν το άκουσα και τον παρακάλεσα να μου το διηγηθεί να το σημειώσουμε σε δόξα του προφήτη Ηλία.

Μωρό επιβιώνει από Αποβολή και Χάπι Άμβλωσης – Μητέρα: « Είχαμε φύλακα – άγγελο»

megan-hui-μωρό-που-επέζησε-από-χάπι-άμβλωσης

Η Michelle Hui ήταν κατενθουσιασμένη με τα νέα της εγκυμοσύνης της, έπειτα από την απόκτηση δύο ακόμη παιδιών με τον σύζυγό της Ross. Όμως πολύ σύντομα η απερίγραπτη αυτή χαρά μετατράπηκε σε θλίψη, όταν η Michelle είχε αποβολή κατά την έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης τους. Το απίστευτο είναι ότι οι γιατροί δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι η Michelle Hui ήταν στην πραγματικότητα έγκυος σε δίδυμα με το ένα από τα δύο μωρά να επιβιώνει τελικώς από την αποβολή. Πλέον, η οικογένεια χαίρεται απερίγραπτα για τη σχεδόν θαυματουργό γέννηση και καλή υγεία της κόρης τους.

Ένα ολόκληρο βουνό από πτώματα στη Γάζα!



Συνολικά 410 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Γάζα αφότου ξεκίνησε η ισραηλινή στρατιωτική επίθεση στις 8 Ιουλίου, άμαχοι στην πλειονότητά τους, ανακοίνωσε ο επικεφαλής των τοπικών υπηρεσιών υγείας, Γιούσεφ Άμπου Ρις.

Ο Προφήτης Ηλίας στην εποχή του και στα έσχατα.

Π. Αθανάσιος Μυτιληναίος

Πως είναι και που βρίσκονται οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ;

Ο Προφήτης Ηλίας ξανάρχεται...

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (20-26 Ιουλίου)

Η τρέχουσα εβδομάδα (20/7-26/7) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Είναι μια φυσιολογική εβδομάδα με την έννοια ότι όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. Η Τετάρτη 23/7 είναι ημέρα αυστηρής νηστείας (αλάδωτο), ενώ την Παρασκευή 25/7 καταλύεται οίνος και λάδι, διότι εορτάζεται η κοίμησις της Αγίας Άννης μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο: κατάλυση εις πάντα
Τετάρτη: νηστεία (αλάδωτο)
Παρασκευή: νηστεία (κατάλυσις οίνου και ελαίου)