Ετικέτες

17.6.14

Μελέτη αποδεικνύει ότι η παρακολούθηση πορνό συρρικνώνει τον εγκέφαλο.

Μια ερευνητική μελέτη, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στο περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης: Ψυχιατρική (American Medical Association: Psychiatry), καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσο περισσότερο πορνό παρακολουθεί ένα άτομο... τόσο λιγότερη φαιά ουσία, δραστηριότητα και συνδετικότητα έχει στον εγκέφαλό του.

Φακελωμένα και τα σπίτια μας! Χαρτογράφησαν και την Ελλάδα με το streetview.



Βάζεις διεύθυνση στα Ελληνικά και βλέπεις το σπίτι σου!

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ: ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 12 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ!

σφραγισμα-και-αντιχριστος

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Πολύ απλά είναι τα πράγματα. Βήμα-βήμα μας οδηγούν στο να εθιστούμε στην χρήση ηλεκτρονικών μέσων: υπολογιστών, κινητών, πιστωτικών και άλλων καρτών, ώστε την "κατάλληλη" στιγμή να δεχτούμε το τσιπάκι ως μόνη εναλλακτική "ασφαλέστερη" επιλογή. Το άρθρο που ακολουθεί είναι σύντομο και περιεκτικό. Μην το προσπεράσετε...

Επίτροπος Ενέργειας: Ψιλοπράγματα το κόστος διάσωσης της Ελλάδας σε σύγκριση με Ουκρανία.


σχόλιο Γ.Θ : Όσο τυπώνουν τα χαρτάκια που τα βαφτίζουν χρήμα και εμείς οι ανόητοι τα δεχόμαστε δίνοντάς τους δωρεάν τα πάντα, οι αντίχριστοι της Δύσης θα μπορούν να αιχμαλωτίζουν διά της διάσωσης, να κάνουν πολέμους, να χρηματοδοτούν ΜΚΟ, διεστραμμένους ακτιβιστές, gay pride και φυσικά να δωροδοκούν και εξαγοράζουν προδότες πολιτικούς. 

Είναι απαραίτητο να αποκτούν, όσοι μπορούν, τα χριστιανικά βιβλία.

Ἄς ἀποκτοῦμε πνευματικά βιβλία.

Μελετώντας τα διώχνουμε μακριά μας κάθε διαβολική ἐνέργεια...νιώθουμε παρηγοριά καί παίρνουμε θάρρος, γιά ν” ἀκολουθήσουμε τήν ἀρετή.(Αγ.Ιωάννης ο Χρυσόστομος)